Wanneer u om de een of andere reden niet meer goed in staat bent om uw financiële zaken te regelen, kunt u altijd bewindvoering aanvragen. Dit is verstandig om te doen omdat u natuurlijk niet wilt dat u in de problemen komt omdat u bijvoorbeeld bepaalde rekeningen niet meer kunt betalen omdat u ze gemist heeft. Wij willen u daarom graag uitnodigen om een keer naar onze site te komen kijken om te zien wat wij hier aan mogelijkheden te bieden hebben. Bij ons kunt u namelijk bewindvoering aanvragen en dat kunt u al op heel korte termijn doen. Wij staan garant voor het feit dat wij u aan de juiste personen koppelen die zorgen dat u uw financiële zaken goed kunt laten regelen. Als u naar onze site surft, kunt u zien hoe u bij ons bewindvoering aanvragen kunt. Wilt u graag eerst meer informatie en pas daarna uw bewindvoering aanvragen, dan kunt u uiteraard altijd even met een van onze mensen overleggen over de mogelijkheden die wij te bieden hebben. Wij kunnen dan samen naar uw situatie kijken en u zult merken dat wij u verder kunnen helpen. Wij hebben al heel veel mensen mogen helpen die bij ons graag bewindvoering aanvragen wilden en wij hebben daar altijd heel positieve reacties op mogen ontvangen. Wij zorgen dat u zich geen zorgen hoeft te maken over uw geldzaken.

U kunt bij ons ook mentorschap aanvragen

Als u het moeilijk vindt om structuur in uw dag aan te brengen, kunt u bij ons ook mentorschap aanvragen. Dat houdt in dat wij u de begeleiding zullen bieden die u nodig heeft om uw dag goed in te delen en om iets te gaan doen. Voor sommige mensen is het namelijk heel belangrijk dat zij structuur in hun dag houden. Als u daarom bij ons mentorschap aanvragen wilt, dan kunt u ook terecht op onze site. Daar kunt u ook lezen hoe het mentorschap aanvragen in zijn werk gaat. U zult zien dat wij u veel te bieden hebben en wij kunnen u ook helpen met het aanvragen van de juiste vergoedingen en financieringen om het mentorschap aanvragen ook op financieel gebied rond te krijgen. Wij staan voor u klaar om u te helpen dus mocht onze begeleiding u aanspreken, dan kunt u bij ons mentorschap aanvragen. Wij zorgen er dan voor dat u snel door ons geholpen kunt worden.

Heeft u nog vragen?

Als u nog vragen heeft over het bewindvoering aanvragen of over het mentorschap aanvragen, dan kunt u altijd even contact met ons opnemen. Er staat altijd een medewerker voor u klaar om u te woord te staan. Kortom:

  • Kunt u wel wat financiële raad gebruiken?
  • Wilt u graag meer structuur in uw dag
  • Wilt u zorgen dat u zichzelf weer op de rit krijgt?

Dan bent u van harte welkom om een keer contact met ons op te nemen. Wij bieden u de mogelijkheden om weer grip te krijgen op uw leven.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn