Ik werk al meer dan 20 jaar op kantoor. Ik vind het werk in principe heel erg leuk, maar ik merk dat het niet altijd goed is voor mijn gezondheid. Na een lange dag werken heb ik niet altijd zin om nog naar de sportschool te gaan. Dat heeft er toe geleid dat ik in de afgelopen jaren vaker rugklachten had. Ik ben daarom gaan kijken wat ik kon doen om het op kantoor wat aangenamer te maken. Ik heb toegezien dat ik het beste kon kiezen voor een zit-sta werkplek. Ik wilde zeggen dat niemand bij ons op kantoor een zit-sta werkplek heeft en daarom kon ik niemand vragen of de zit-sta werkplek goed beviel. Gelukkig geef mij dat er niet van weerhouden om zelf op zoek te gaan naar meer informatie over een zit-sta werkplek. Ik heb toch op het internet gekeken waar ik over de voordelen van een zit-sta werkplek kon lezen. Ik heb toen uiteindelijk de site van shiraz.nl gevonden en deze site vond ik meteen heel erg interessant. Als je namelijk voor een goede meubels voor je kantoor gaat, dan kunnen deze wensen je heel erg goed helpen. Je kunt hier echt alles vinden wat je nodig hebt om een gezonde werkplek te creëren. Ik ben daarom gaan kijken of ik hier ook terecht kon voor een zit-sta werkplek. Dat bleek inderdaad het geval te zijn. Het fijne is dat je niet alleen maar op de site hoeft te vertrouwen bij dit bedrijf. Je kunt namelijk ook naar de showroom komen. Ik ben daarom een keer in de auto gestapt om de zit-sta werkplek zelf te gaan bekijken. Het fijne is dat je in de showroom de zit-sta werkplek zelf even kunt proberen. Ik heb toen zelf kunnen ervaren hoe het is om aan een zit-sta werkplek te werken. Ik kan u zeggen dat het mij heel erg meeviel en dat ik meteen in de gaten had dat dit heel goed zou kunnen zijn voor mijn rug. Ik heb dan ook meteen deze zit-sta werkplek aangeschaft. mocht je ook op zoek zijn naar een goede zit-sta werkplek dan kan ik deze site van harte aanbevelen. Dit bedrijf verkoopt namelijk kwaliteit zonder dat zij daar meteen de hoofdprijs voor vraagt. 

Minder rugklachten door deze zit-sta werkplek

Ik werk nu al een hele tijd aan mijn zit-sta werkplek en ik kan u zeggen dat mij dat heel erg goed bevalt. Ik merk dat ik veel minder last heb van mijn Bent u op zoek naar een goede zit-sta werkplek?rug. Daardoor heb ik aan het eind van de dag ook heel veel meer energie over. Ik had gewild dat ik veel eerder was overgestapt op deze zit-sta werkplek.

Heeft u ook nieuwe kantoormeubelen nodig?

Mocht u ook op zoek zijn naar nieuwe meubelen voor uw kantoor, dan raad ik u aan om:

  • Een keer naar de site van dit bedrijf te surfen
  • Een bezoek brengen aan de showroom van dit bedrijf
  • Hier de meubelen te kopen die u nodig heeft

Ik ben blij dat ik dit bedrijf gevonden heb want ik voel mij nu heel veel beter.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn