itym - training office 365Natuurlijk is het fijn dat je steeds meer kunt met verschillende hardware en software. Maar aan de andere kant wordt het ook steeds complexer om er mee om te gaan. Hoe meer je kunt des te meer moet je vervolgens weten. Neem bijvoorbeeld office 365. Dat is een pakket met allerlei software zoals:

  • Word
  • Excel
  • Outlook
  • OneNote
  • Powerpoint
  • Sharepoint
  • Skype

Dat betekent dat als je efficiënt gebruik wilt maken van deze software, dan moet je kennis hebben van al die 7 programma’s. Daarnaast is Office 365 zelf ook nog eens iets wat in zijn totaliteit geïnstalleerd moet worden en waar je je via het internet veel meer mee kan dan Microsoft Office. Het is ook te gebruiken buiten je eigen computer en het is bereikbaar via internet. Het is een innovatieve cloud service waarmee de mogelijkheden veel uitgebreider worden. Het is dan ook een software pakket waarmee je veel beter op de huidige trends in kunt spelen. Al met al is office 365 dus een echte aanwinst voor elk bedrijf en de medewerkers. Maar zoals gezegd is het ook een complexer systeem en het vergt een beetje kennis om er goed mee om te gaan. Tevens betekent kennis ook dat je efficiënter gebruik kunt maken van de software. Neem een programma als Word. Zonder enige kennis kun je prima een stukje tekst typen. Je kunt vast wel wat zaken in bold typen of cursief. Maar Word heeft zo veel mogelijkheden die je allemaal negeert als je niet een training volgt over het gebruik van Word. Zo is het natuurlijk ook met Office 365. Daarom is het altijd verstandig om een training Office 365 te volgen om je vaardigheden met deze software te scherpen. Op die manier kun je veel doelgerichter gebruik maken van deze software en kun je alles eruit halen wat er in zit. Wil je meer weten over Office 365 en de training Office 365 die je kunt volgen, lees dan snel verder.

De training Office 365 van itym.nl

Als je een training Office 365 wilt volgen, dan is het geen gek idee om dit te doen via itym. Itym is een bedrijfstrainingsspecialist met jarenlange ervaring. Je kunt via itym verschillende Microsoft trainingen volgen, waaronder dus een training Office 365. Word, Outlook en Excel zijn op zichzelf genomen mooie programma’s waar je al veel over kunt leren. Maar via een Training Office 365 leer je echt het maximale eruit te halen door deze programma’s ook te gebruiken als Cloud software. Cloud software in een bedrijf maakt communicatie natuurlijk vele malen gemakkelijker. Tevens kun je de software overal bereiken, dus je bent niet gebonden aan je eigen computer of laptop. Dat is het grote voordeel van Office 365 ten opzichte van Microsoft Office. Natuurlijk is die laatste prima voor privé gebruik, maar in een professionele setting is Office 365 natuurlijk veel beter. Dus het is de perfecte software voor in het bedrijfsleven. Het is dus voor werknemers belangrijk om een training Office 365 te volgen. Als manager is het daarom ook verstandig om een gezamenlijke training Office 365 te organiseren voor alle werknemers. Dit kan zowel online als inhouse

De trainingen van itym

Je kunt de trainingen van itym volgen op één van de verschillende landelijke trainingslocaties. Je kunt dan zelf een locatie uitzoeken en daar kun je dan de trainingen volgen. Je kunt er echter ook voor kiezen om de training te laten plaatsvinden in een eigen locatie. Dat betekent dat de trainingen gewoon op kantoor worden gegeven. Waar je de training ook volgt, het is altijd een training die wordt gegeven door een trainer van de beste kwaliteit.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn