fiets-tassen-shop - hondenfietsmandHebt u een kleine tot middelgrote hond en gaat u vaak met de fiets op pad? Dan kan uw hond niet continu naast uw fiets rennen. Dat houden ze niet langer vol dan een kilometer of 5 en daarnaast vergt het nog behoorlijk wat training om uw hond zo ver te krijgen dat hij of zij rustig naast de fiets mee rent. Misschien is het daarom een leuk idee om een hondenfietsmand te kopen. Dankzij een hondenfietsmand kunt u uw hond rustig uit het urbane gebied fietsen om in een natuurgebied of park los te laten. De hond hoeft niet langs allemaal gevaarlijke kruispunten te lopen en zal de tijd van zijn leven hebben in een hondenfietsmand. Ziet u het al voor u? Dat dachten wij wel. Kijkt u daarom eens op fiets-tassen-shop.nl. De naam van de website zegt het al: hier vindt u een perfecte hondenfietsmand die op elke fiets is te monteren. Op dit moment bieden we maar liefst 3 varianten aan:

  • De fietstas van kunststof
  • De klassieke hondenfietsmand van riet
  • En de hondenfietsmand van hard plastic

Vergeet u niet om er een kleedje bij te kopen zodat ze een zachte ondergrond hebben en stevig in de mand blijven zitten? Dan kan er onderweg niets verkeerd gaan.

Een hondenfietsmand is een leuk cadeau voor Dierendag

4 oktober is het Dierendag. Is dat een dag dat u uw huisdier eens flink in het zonnetje wilt zetten? Koop dan een hondenfietsmand want dan kan uw hondje mee op de fiets. Bestellen van dit product is zeer eenvoudig. Maar u moet wel goed nadenken welk type u wilt hebben. Als u daar graag persoonlijk advies over wilt hebben dan kunt u ons een e-mail sturen of opbellen. Als u eenmaal gaat bestellen klikt u de hondenfietsmand aan op de site en vult u het formulier in. Daarop vult u uw naam, adres en contactgegevens in. Dan hoeft u enkel nog af te rekenen en dat gaat via PayPal, iDEAL of uw creditcard. U krijgt van ons een bevestiging in uw inbox en we laten het u tevens weten wanneer de hondenfietsmand is verstuurd. In principe hoeft u hier nooit langer dan 24 uur op te wachten mits u voor 18:00 uur besteld. Bestelt u er ook andere producten bij en komt uw totaalbedrag boven de €50 uit? Dan betaalt u hier geen verzendkosten bovenop. Klinkt u dat als muziek in uw oren? Kijkt u dan ook even bij onze andere producten.

Kijkt u ook eens naar onze overige producten

Want niet alleen verkopen we de hondenfietsmand in drie verschillende versies. We hebben ook handige rugtassen die speciaal zijn ontworpen voor mensen die graag flinke stukken fietsen. Ze belasten de rug en schouders minder terwijl u meer mee kunt nemen. En uiteraard hebben we een keur aan fietstassen. Niet alleen kunt u fietstassen aan uw bagagedrager hangen, ook kunt u ze aan uw voorwielen monteren of om uw stuur. Als ervaren fietstoerist hoeven we u dit waarschijnlijk niet uit te leggen. Bike Brothers is in 2014 opgericht door twee broers met een passie voor fietsen. U vindt hen daarom ook zelf vaak op de weg op hun racefietsen. Ze delen deze voorliefde op hun Facebooksite waar u naast hun avonturen ook allerlei nieuwe producten vindt. Vergeet daarom niet om de pagina te liken en om deze website te bookmarken. U kunt nu in ieder geval erg goedkoop aan een mand voor uw hondje komen. Het is niet alleen een leuk gezicht, uw hond zal er blij mee zijn en u kunt zonder gevaar uw hond overal mee naar toenemen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn