Als je nog jong bent en je moet stage gaan lopen dan is het natuurlijk een super vette ervaring om dat in het buitenland te doen. Je leert daar ontzettend veel van, en niet alleen over het land en de cultuur, maar ook over jezelf. Je moet immers ineens echt op eigen benen gaan staan. Als je daarvoor op zoek bent naar een stage in Nieuw-Zeeland dan ben je bij stagelanden.nl aan het juiste adres. Daar zijn ze namelijk experts op het gebied van het vinden van de juiste stage-adressen, en kunnen ze je verder helpen. Bij stagelanden.nl hebben ze namelijk in alle landen waarin ze stages aanbieden heel veel contact met bedrijven die beschikbare plekken hebben. Ze hebben altijd een overzicht van bedrijven die buitenlandse stagiaires zoeken, en kunnen jou dus koppelen aan deze bedrijven. Een stage in Nieuw-Zeeland is via hen dus heel makkelijk te vinden. In plaats van dat je zelf aan de slag gaat en op websites uit het betreffende land gaat zoeken naar bedrijven die geschikt zouden kunnen zijn contacteer je dit bedrijf, en zij gaan voor jou aan de slag. Je betaalt daar een eenmalige vergoeding voor, ongeacht hoe lang het duurt voor ze een voor jou geschikte stage hebben gevonden. Een stage in Nieuw-Zeeland vinden is niet zo moeilijk als het lijkt, er zijn namelijk echt meer dan genoeg opties. Als je echter niet weet hoe al die bedrijven heten die stages aanbieden en wat ze bieden hebben dan kan het je behoorlijk wat tijd kosten.

Stage in Nieuw-Zeeland: Jouw drie opties

Als je via stagelanden.nl wilt zoeken naar een stage in Nieuw-Zeeland dan heb je grof gezegd drie opties, namelijk het vinden van een stageplaats in een van de volgende steden:

  • Auckland
  • Wellington
  • Queenstown

Elk van deze drie steden heeft zijn eigen voordelen. Auckland is bijvoorbeeld de grootste stad van Australië. Er valt genoeg te ontdekken, maar deze stad is ook omgeven door prachtige natuurgebieden voor als je een dagje weg wilt. Wellington is al net zo groen, maar ligt ook in een prachtige baai. Het is officieel de hoofdstad van Nieuw-Zeeland. Je kunt natuurlijk ook een stage in Nieuw-Zeeland zoeken in Queenstown. Dit is een wat kleinere stad, maar daarom niet minder aantrekkelijk. Hij is erg levendig, en ideaal voor hele avontuurlijke studenten.

Wat kost een stage in Nieuw-Zeeland

Het kostenplaatje ia natuurlijk een van de belangrijkste aspecten van een stage in Nieuw-Zeeland. Het klinkt natuurlijk allemaal leuk en aardig, maar het is wel een duur grapje. Het meeste geld ben je kwijt aan de vlucht, welke begint vanaf ongeveer €500 voor een enkeltje. Het verblijf wordt vaak vergoed door het bedrijf waar je stage gaat lopen, en soms krijg je ook daar bovenop nog een stagevergoeding. Daarmee kun je boodschappen doen. Over het algemeen is het dus minder duur dan het lijkt, maar alleen als iets vindt waar je een vergoeding krijgt. En dan zijn er nog de kosten voor de bemiddeling tussen jou en het stagebedrijf, maar deze kosten zijn het meer dan waard. Met de hulp van stagelanden.nl vind je namelijk super makkelijk de geschikte buitenlandse stage, of dat nu in Nieuw-Zeeland is of in een ander land.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn