Ben je van plan een cursus of workshop te geven in het midden van ons land en ben je daarvoor op zoek naar goede lokaalverhuur in Utrecht? Dan ben je bij learnwise aan het juiste adres. Daar beschikken ze over een groot pand met diverse lokalen, die speciaal ingericht zijn voor het geven van cursussen, workshops of om te kunnen vergaderen. Deze lokalen zijn er in diverse groottes, en zowel met als zonder compputers of laptops. Ze kunnen zelfs bepaalde software op de computers installeren die je nodig hebt voor de cursus die jij geeft. Deze lokaalverhuur in Utrecht denkt namelijk graag met je mee, zodat je optimaal kunt profiteren van de ruimtes die zij te bieden hebben. Deze ruimtes zijn op te delen in de volgende categorieën:

  • Technische lokalen die voorzien zijn van PC’s
  • Vaardigheidslokalen zonder computers
  • Speciale ruimtes om in te vergaderen

Natuurlijk zijn ook de normale vaardigheidslokalen geschikt om in te vergaderen, maar aangezien vergaderen een andere opstelling vereist gebruiken ze daar vaak andere ruimtes voor. Als je voor sporadische vergaderingen op zoek bent naar lokaalverhuur in Utrecht dan heb je namelijk doorgaans een ruimte nodig waarin iedereen elke aan kan kijken in plaats van een standaard klaslokaal-indeling. Alle ruimtes kunnen echter aangepast worden aan het doel waar je ze voor wilt gebruiken.

De voordelen van deze lokaalverhuur in Utrecht

Of je nu wilt vergaderen of elke week een cursus wilt geven aan een groep studenten of collega’s, deze lokaalverhuur in Utrecht heeft vele voordelen ten opzichte van andere locaties. Ten eerste beschikken ze over goede kwaliteit meubels, zodat iedereen comfortabel zit en ergonomisch werkt. Daarnaast is er altijd een receptioniste aanwezig die mensen welkom heet en de weg wijst naar het juiste lokaal, wel zo fijn als je zelf niet constant mensen wilt hoeven oppikken bij de ingang. En als je speciale software nodig hebt op de computers die aanwezig zijn in de lokalen dan kunnen ze deze alvast voor je installeren voordat je met je cursus start. Je houdt dan constant hetzelfde lokaal, waar deze software te allen tijden aanwezig is. Je kunt daarbij denken aan een cursus Adobe photoshop, waarvoor al je studenten uiteraard het betreffende programma nodig hebben, anders kunnen ze het niet leren gebruiken.

Lokaalverhuur in Utrecht inclusief restaurant

Het grootste voordeel van de locatie van learnwise is misschien wel dat ze een inpandig restaurant hebben voor iedereen die daar moet zijn. Je kunt daar een uitgebreide lunch, borrel of diner bestellen, en je kunt er met maar liefst 100 mensen tegelijk eten. Er is dus altijd plek genoeg voor jou en je collega’s of cursisten, als jullie achteraf nog zin hebben in een hapje of een drankje. Of geniet samen van een lekker diner vlak voordat de cursus begint. Want als deze ‘s avonds plaatsvindt kan het natuurlijk zijn dat je geen tijd hebt om thuis te gaan koken en eten. In dat geval kun je bij deze lokaalverhuur in Utrecht gewoon aanschuiven voor een lekker en betaalbaar diner. Dit scheelt je veel tijd, en zo schuif je met een verzadigd gevoel aan bij die vergadering die daarna gepland staat. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn