Wandelen is een van de meest ontspannende activiteiten die je kunt bedenken. Het mooie is ook dat je geestelijk ontspant en fysiek toch actief bezig bent. Het is dan ook een zeer gezonde activiteit en het kost je niks. Je kunt immers altijd de benenwagen pakken en erop uit gaan. Maar even een blokje om in je eigen buurt is wel wat anders dan een volwaardige bergwandelvakantie in de Oostenrijkse bergen. In de bergen wandelen vergt ook net even iets meer van je uithoudingsvermogen. Het is immers zo dat dan ook op ruig terrein wandelt en daarnaast ben je dus ook steeds omhoog aan het wandelen of juist aan het afdalen. Afdalen lijkt misschien makkelijker dan stijgen, maar juist afdalen kost de nodige inspanning. Je moet immers je toenemende snelheid inperken, zodat je niet veel te hard naar beneden gaat. Beide, stijgen en afdalen, vragen om andere vaardigheden. Dat wil niet zeggen dat het moeilijk is, maar je kunt er wel meer bedreven in worden naarmate je meer door de bergen wandelt. Maar het mooiste aan een bergwandelvakantie is toch vaak wel het uitzicht en dan met name de wisselende uitzichten die je krijgt voorgeschoteld. Zo begin je vaak onder aan de bergen in mooie uitgestrekte valleien die in de zomer natuurlijk mooi groen zijn. Je kunt dan genieten van de nodige bossen en meren en het is al heel fijn om daar gewoon doorheen te wandelen. Maar als je een bergwandelvakantie boekt bij Roy van Langen, dan ga je uiteraard ook de bergen in. Dat betekent dat de omgeving verandert naarmate je hoger klimt. Op den duur kom je boven de boomgrens uit en dan heb je geen bomen meer om je heen. Als je nog hoger klimt tijdens je bergwandelvakantie, dan bereik je zelfs de eeuwige sneeuw. Dit hoeft ook niet lang te duren, want je kunt in 1 dag makkelijk hoog genoeg komen om de eeuwige sneeuw te bereiken. Dat betekent dat je in de vroege ochtend nog in het gras staat en vervolgens sta je in de middag opeens in de sneeuw. Dat maakt een bergwandelvakantie juist zo leuk. Je bent lekker aan het wandelen en je wandelt door steeds wisselende omgevingen. Het is dan ook niet mogelijk om je te vervelen tijdens een bergwandelvakantie van Roy van Langen. Daar komt bij dat Roy natuurlijk precies weet waar het fijn is om te wandelen en waar de mooiste plekjes zich bevinden. Dus als je een bergwandelvakantie wilt boeken, dan is het zeker een idee om dat te doen onder begeleiding van Roy van Langen. 

Kijk snel voor meer informatie over de bergwandelvakantie op royvanlangen.nl

Mocht je meer willen weten over de mogelijkheden voor wat betreft wandelingen in de bergen, dan kun je in eerste instantie alvast terecht op de website van royvanlangen.nl. Als je kiest voor een vakantie bij Roy van Langen, van profiteer je in ieder geval van de volgende voordelen: 

  • Kleinschalige reizen
  • Tochten op elk niveau
  • Scherp geprijsd

Boek een mooie vakantie bij Roy van Langen

Als je lekker wilt gaan wandelen zonder stress, dan kun je het beste gewoon een reis boeken via de site van royvanlangen.nl. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn