Ons bedrijf staat erom bekend dat wij onze klanten altijd heel leuke presentjes weten te geven. Dat voert de druk ieder jaar weer op om iets moois te maken voor de mensen die het afgelopen jaar iets bij ons besteld hebben. Omdat wij graag iets willen geven waar de mensen ook gebruik van kunnen maken, kijken wij altijd goed naar mooie en nuttige goederen. Dit jaar hebben wij gekozen om een trucker pet aan onze klanten te geven. Afgelopen zomer was namelijk heel erg heet en wij verwachten dat de komende zomers eenzelfde patroon laten zien, waardoor een trucker pet altijd welkom is. De vraag was echter waar wij een goede pet konden laten maken. Wij wilden namelijk niet een goedkoop uitziend petje aan onze klanten geven, maar wij hadden ook geen vermogen over voor een trucker pet. Vandaar dat wij goed gezocht hebben naar mogelijkheden en wij kwamen uiteindelijk terecht bij een bedrijf dat ons voor een heel goede prijs aan een goede pet kon helpen. Wij hebben daarom eens contact opgenomen met dit bedrijf om te horen hoeveel het ons zou gaan kosten wanneer wij hier een goede trucker pet bestelden en die lieten voorzien van het logo van ons bedrijf. Wij hebben toen al heel snel een prijsopgave gekregen en deze viel ons heel erg mee. Sterker nog; hij was beter dan wij ons ooit hadden durven dromen. Wij zijn daarom meteen met dit bedrijf in zee gegaan. Er was alleen nog een probleempje; wij hadden nog geen goed ontwerp dat wij op de trucker pet wilden laten drukken. Gelukkig kenden de mensen van deze site een persoon dat ons kon helpen met het maken van een mooi ontwerp en zo kregen wij dus alles waar wij naar op zoek waren. Wilt u weten welke petten wij allemaal konden kiezen? Kom dan even naar de site van DeReklameshop. Hier kunt u zien welke mogelijkheden er allemaal zijn en welke kleuren trucker pet allemaal te kiezen zijn.

De trucker pet die wij hier hebben laten maken, is heel mooi geworden

Toen wij eenmaal hadden gezien dat wij via deze site voor een goede prijs een goede trucker pet konden bestellen, hebben wij meteen een bestelling geplaatst. Wij kregen al heel snel van de ontwerper het logo toegestuurd dat wij op de trucker pet wilden laten aanbrengen. Wij waren even bang dat het misschien niet mogelijk was om een verfijnd ontwerp op de trucker pet aan te laten brengen, maar dat was een angst die op niets gestoeld was. De mensen van DeReklameshop.nl kunnen namelijk heel verfijnde prints op de pet aanbrengen. Ik ben daarom erg blij dat wij voor dit bedrijf gekozen hebben, want ik zag later dat wij bij een ander bedrijf waarschijnlijk heel veel meer hadden moeten betalen. Dat is leuk om te merken, want het betekende dat wij honderden euro’s hebben weten te besparen. Genoeg reden dus om even in de pen te klimmen om iedereen te vertellen over hoe goed dit bedrijf eigenlijk is. Kijk dus voor een goede trucker pet ook een keer op DeReklameshop.nl.

Dit bedrijf levert heel goede service

Wij hebben onze petten inmiddels aan onze klanten uitgedeeld en deze waren zeer blij met onze petten. Ze worden gretig afgenomen en wij moesten er zelfs meer bij laten drukken. Dat was allemaal heel snel geregeld en wederom zeer voordelig. Kortom:

  • dit bedrijf heeft ons heel goed geholpen
  • wij hebben prachtige petten laten maken bij dit bedrijf
  • wij zullen hier in de toekomst zeker nog een keer een order plaatsen

Kijk ook even op DeReklameshop.nl.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn