Mijn zoon is heel geïnteresseerd in eletronica en wil regelmatig meehelpen als ik aan het klussen ben. Hij is nog iets te jong om zelf aan de slag te gaan, maar ik leer hem vaak wat over elektra. Ik denk dat hij eletrotechniek wil gaan studeren als ik hem zo zie. Zelf ben ik ook thuis in de elektra, als installateur. Thuis zorg ik ervoor dat onze installaties het goed doen, en dat doe ik beroepsmatig ook. Om de juiste elektronica componenten op voorraad te hebben, voor thuis en op de zaak, doe ik een beroep op een webwinkel in elektronica componenten: vanallesenmeer.nl. Mijn zoon snuffelt tegenwoordig ook op de website rond en wil nu zelf een robot gaan bouwen. Dat vind ik alleen maar leuk. Ik weet niet precies hoe je dat zou moeten doen, maar er staan genoeg video’s op het internet van mensen die dit zelf doen. Ik heb met mijn zoon afgesproken dat we samen een aantal filmpjes gaan bekijken en eens gaan inventariseren wat we nodig hebben. Ik denk dat ik nog een redelijk aantal elektronica componenten heb liggen die we kunnen gebruiken, maar alles wat we er nog bij moeten bestellen regel ik denk ik via Vanallesenmeer.nl. Ik kan op de zaak goedkoop bestellingen plaatsen, dus dan hoeft het ook niet zoveel te kosten. Mijn zoon heeft veel zin er aan te beginnen. In de komende vakantie gaan we er samen voor zitten. Zo’n project samen starten is heel leerzaam en ook nog eens leuk om samen te doen, goed voor onze band. Het helpt hem denk ik ook er achter te komen of hij echt de elektrotechniek in wil. Misschien kiest hij uiteindelijk wel voor iets anders, dat zou ook prima zijn. Maar voor nu kijken we samen wat hij wil, en gaan we de resterende elektronica componenten voor zijn project gewoon online bestellen. 

Soorten elektronica componenten

Je hebt veel verschillende soorten elektronica componenten, bijvoorbeeld: 

  • Transistoren
  • Condensatoren
  • Weerstanden
  • Schakelaars
  • Gelijkrichters
  • Zekeringen 

Hiermee kom je een heel eind als je een klus uit wilt voeren. Ik bestel voor mijn bedrijf ook vaak elektronica componenten, allerlei diverse soorten. Het is prettig daarvoor bij één adres terecht te kunnen. Zo kan ik aan het einde van de maand één factuur verwachten met daarop de kosten voor de elektronica componenten die ik die maand heb besteld. In plaats van verschillende rekeningen heb ik er één, en met vragen kan ik altijd terecht bij dezelfde contactpersoon. Nu ik een goed adres voor elektronica componenten heb gevonden stap ik niet snel over.

Kwaliteitsproducten online bestellen

Vroeger moest ik naar de groothandel om producten te halen voor mijn bedrijf. Ik wist dan lang niet altijd zeker of er op voorraad lag wat ik nodig had. Soms kwam het voor dat ik dan niet verder kon, omdat ik de juiste elektronica componenten niet kon krijgen. Dat is gelukkig verleden tijd, nu het mogelijk is kwaliteitsproducten online te bestellen. Het is eenvoudig te zien welke producten er beschikbaar zijn op de website van Vanallesenmeer, en je kunt ook nog eens eenvoudig prijzen vergelijken en zien wat er eventueel niet leverbaar is. Het scheelt me veel tijd en geld om het zo te doen. Ik kan iedereen die op regelmatige basis elektronica componenten nodig heeft aanraden eens een bestelling te plaatsen via vanallesenmeer.nl. Ook bij vragen over producten kun je via de website prima informatie verkrijgen, en contact opnemen met een van de medewerkers voor advies. 

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn