Voor een lange tijd was ik op zoek naar een goede rijschool in Rotterdam. Ik wilde namelijk ontzettend graag mijn rijbewijs halen, maar ik heb dan wel wat extra tijd en aandacht nodig. Ik heb namelijk al sinds mijn jeugd ontzettende last van faalangst en dat is natuurlijk niet handig als je rijlessen gaat nemen. Ik was dus op zoek naar een goede rijschool in Rotterdam die mij kon helpen hiermee om te gaan. Uiteindelijk ben ik bij Verkeersacademie Christian terecht gekomen die mij ontzettend goed geholpen heeft.  

Verkeersacademie Christian, echt een goede rijschool in Rotterdam 

Ik ben inmiddels al vijfenveertig jaar en heb nog steeds mijn rijbewijs niet. Het is niet dat ik daar geen behoefte aan had, maar het is mij simpelweg nog nooit gelukt om mijn rijbewijs te halen. Ik heb namelijk sinds mijn jeugd al last van enorme faalangst en dat heeft mij altijd belemmerd in het behalen van mijn rijbewijs. Ik heb mij meerdere malen ingeschreven bij een goede rijschool in Rotterdam, maar elke keer is het mij toch niet gelukt om zelfverzekerd achter het stuur te kunnen zitten. Meerdere keren dacht ik bij een goede rijschool in Rotterdam te zitten, maar elke keer zonder resultaat. Mijn faalangst zorgt er namelijk voor dat ik niet zelfverzekerd achter het stuur kan zitten. Dit resulteert in paniekaanvallen en dan geef ik het uiteindelijk maar op. Om die reden is het mij dus op mijn vijfenveertigste nog steeds niet gelukt om mijn rijbewijs te halen. Uiteindelijk ben ik Verkeersacademie Christian tegengekomen. Dit is een goede rijschool in Rotterdam die mij uiteindelijk wel heeft kunnen helpen. Verkeersacademie Christian heeft mij kunnen helpen door: 

  • Begeleiding op maat te bieden 
  • Mij te laten leren in mijn eigen tempo 
  • Mijn zelfvertrouwen te vergroten 

Ik had eerlijk gezegd niet verwacht dat ik na zoveel jaren een goede rijschool in Rotterdam kon vinden die mij zou kunnen helpen mijn rijbewijs te halen. Gelukkig ben ik dus uiteindelijk bij Verkeersacademie Christian terechtgekomen. Ik heb bij hen elke les dezelfde instructeur en lesauto. Deze routine zorgt ervoor dat ik rust in mijn hoofd krijg en met een vertrouwde instructeur en in een vertrouwde auto de weg op kan. Dit geeft mijn zelfvertrouwen een ontzettende boost. Doordat ik dus elke les dezelfde instructeur heb, kent hij mij ook ontzettend goed. Hij weet van mijn faalangst en hij weet dat dit mij ontzettend in de weg zit. Hij weet precies waar ik moeite mee heb en waar wat extra tijd en aandacht aan besteed moet worden. Hij weet mij altijd op mijn gemak te stellen in de auto en zorgt ervoor dat ik volledig zelfverzekerd in de auto zit voordat we met de les beginnen. Ik heb uiteraard nog steeds last van faalangst, maar de lessen gaan in ieder geval al een stuk soepeler. Ik heb geen last meer van paniekaanvallen en ik kan de lessen in mijn eigen tempo volgen. 

Wil jij ook zelfverzekerd achter het stuur zitten? 

Als jij nu, net als ik, ook last hebt van faalangst en toch zelfverzekerd achter het stuur wilt zitten, schrijf je dan in bij Verkeersacademie Christian. Via verkeersacademiechristian.nl kun je meer informatie vinden en je eerste rijles aanvragen. Ik zit inmiddels al zelfverzekerd achter het stuur. Over een aantal weken mag ik op examen. Ik had nooit gedacht dat ik toch nog mijn rijbewijs zou gaan halen, maar dankzij Verkeersacademie Christian gaat dat straks toch werkelijkheid worden. Ik ben ze ontzettend dankbaar voor alle hulp en steun die ze mij geboden hebben tijdens de rijlessen. Ben jij ook op zoek naar een goede rijschool in Rotterdam, schrijf je dan in bij Verkeersacademie Christian.  

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn