Voor systeembeheerders die in een Microsoft omgeving werken is een MCSE certificaat vaak vereist. MCSE staat voor Microsoft Certified System Engineer. Dit is een certificatie van Microsoft, die laat zien dat iemand voldoet aan een door Microsoft bepaalde standaard. Deze standaard houdt een bepaalde hoeveelheid kennis van systeembeheer van Windowsbesturingssystemen in, en bekwaamheid in het implementeren en plannen hiervan. Dit certificaat is te behalen in diverse server versies van Windows. Het Microsoft Server systeem dat wij voor onze cursussen bij Decisco gebruiken is de laatste die is uitgekomen, dus Server 2012. Met een MCSE certificaat kan iemand dus laten zien dat hij of zij in staat is om volgens de standaard van Microsoft met een bepaald Windows server besturingssysteem te werken. In tegenstelling tot een MCSE certificaat gaat een MCSA certificaat slechts over de systeemkennis van een Microsoft-Windows besturingssysteem. Een MCSE certificaat omvat daarentegen ook over de kennis van een server besturingssysteem. Bij deze laatste heeft u daarom de rol van ingenieur, bij de MCSA slechts de rol van administrator. Dit betekent dat u nieuwe netwerken vanuit het niets kunt ontwerpen en opbouwen, op zo’n manier dat ze voldoen aan de eisen van de klant. Een administrator is slechts gespecialiseerd in het beheren van een bestaand systeem. Omdat een training tot ingenieur dus een paar stappen verder is dan die tot administrator worden deze meestal gecombineerd in één MCSE cursus. Na het behalen van deze cursus is iemand in staat systemen te ontwerpen, bouwen en beheren.

Waarom een MCSE training?

Wij krijgen verschillende soorten mensen die een MCSE training willen volgen. Zo zijn er mensen die vanuit hun huidige baan gestuurd worden, omdat ze voor hun werk in staat moeten zijn om netwerken op te bouwen en te beheren. Daarnaast krijgen wij cursisten die net aan zijn genomen voor een nieuwe of hun eerste baan, en die voor hun functie ene MCSE certificaat nodig hebben. Tot slot zijn er mensen die een baan willen waar ze een MCSE certificaat voor nodig hebben, en die dus hun kansen op de arbeidsmarkt willen vergroten. Wij ontvangen hierbij mannen en vrouwen, pas afgestudeerden of mensen die al ver zijn in hun carrière, en mensen vanuit het hele land. Het gaat in ieder geval om professionals in ICT die zich willen kwalificeren tot systeembeheerder. Een MCSE certificaat maakt dat u aan de rest van de wereld kunt laten zien dat u hiertoe bekwaam bent. Meestal gaat het hierbij om uw huidige of nieuwe werkgever. Wat voor reden u ook heeft om een MCSE training te volgen: bij Decisco zit u goed. Decisco biedt u namelijk veel voordelen, zoals een laagste prijsgarantie, een kwaliteitsgarantie, een all-inclusive prijs en een klassikale manier van lesgeven.

Volg uw training bij Decisco

Bij Decisco geven wij een gecombineerde MCSA en MCSE training. Hierbij krijgt u eerst 15 MSCA trainingsdagen als basis, waarin u leert om een Windows besturingssysteem te beheren. Vervolgens krijgt u 10 dagen waarin wij u leren om zelf nieuwe netwerken te kunnen ontwerpen en bouwen. Deze training bestaat in totaal dus uit 25 dagen, waarvan elke vijf dagen een cursusonderdeel vormen. Elk van deze onderdelen wordt afgesloten met een examen. De prijs van deze examens zit bij de totaalprijs van de cursus inbegrepen. Verder zijn het benodigde lesmateriaal en de officiële boeken inclusief. Hier bent u dus geen extra geld aan kwijt. Ook verstrekken wij gratis proefexamens, zodat u kunt oefenen voor de examens. Tot slot zijn een gratis lunch en koffie en thee bij de cursus inbegrepen. Dit maakt dat wij onze klanten een totaalpakket kunnen aanbieden, zodat ze zelf geen onvoorziene kosten aan de cursus meer hebben. Decisco geeft daarbij vaak fikse kortingen op de prijs van deze cursus. Zo is Decisco niet alleen compleet, maar ook bijzonder voordelig. Wij hanteren zelfs een laagsteprijsgarantie, welke inhoudt dat wij u dezelfde prijs plus 10 procent korting geven als u dezelfde cursus voor een lagere prijs ergens anders aantreft. Op deze manier houden wij onze prijzen scherp en bent u verzekert van de laagste prijs. Een ander voordeel van het volgen van een cursus bij ons is dat wij erg flexibel zijn in onze planning. U hoeft geen vast rooster te volgen, maar kunt zelf uw eigen traject samenstellen. Zo kunt u verschillende cursusroosters combineren. Decisco geeft namelijk les en doet niet aan e-learning. Wij geven les op een klassikale wijze, waarbij u veel contact met de docent en medecursisten hebt. We geloven namelijk dat dat de beste manier is om te leren. Waar cursussen van andere aanbieders enkel bestaan uit zelfstudie, beperken wij met onze methode deze zelfstudie uren dus enorm. Verder gebruiken wij alleen de officiële software van Microsoft, wat ook toegang tot een Cloud bevat. Deze Cloud stelt u in staat om thuis te oefenen voor examens, zoveel als u zelf wil. Om een hoge kwaliteit aan onze cursisten te leveren zetten wij alleen gecertificeerde docenten in voor de trainingen. Bovendien hanteren wij een kwaliteitsgarantie. Deze houdt in dat cursisten die niet tevreden zijn over de kwaliteit van de cursus de mogelijkheid hebben om de MCSE training opnieuw te volgen. Op deze manier willen wij u ervan verzekeren dat u tevreden zult zijn over onze cursussen. Indien u nog vragen heeft of advies wil krijgen over onze MCSE cursus kunt u tijdens de werkuren telefonisch contact opnemen met onze opleidingsadviseurs. Indien u liever mailt kan da natuurlijk ook.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn