Caveldesign - Lounge chairEen van de meest bekende meubelstukken op de wereld is toch wel de lounge chair. Want wie kent zo’n type stoel nou niet? In iedereen schuilt wel een deel dat gewoon de hele dag op zo’n lounge chair wil chillen. Zonder zo’n stoel in huis is dat uiteraard niet mogelijk. Daarom is het zaak er snel eentje te kopen. De stoelen worden overigens niet alleen in huis gebruikt, maar ook op veel kantoren. Reken er maar op dat uw cliënten met u weglopen als u zo’n luxe fauteuil in de hal heeft staan. U kunt naar een fysieke winkel gaan in uw stad of dorp, maar daar kleven erg veel nadelen aan. Want hoe komt u daar? En meer belangrijk: hoe neemt u de lounge chair van uw keuze uiteindelijk mee naar huis? Het beste is daarom om het meubelstuk via het wereldwijde web te bestellen. Op het internet wemelt het namelijk van de firma’s die een lounge chair aanbieden. De een biedt een nog lagere prijs dan de ander. Maar uiteindelijk gaat het allemaal om kwaliteit. Daarom geven we u een advies. De eerlijkheid gebiedt ons te zeggen dat deze tekst is geschreven in opdracht van het bedrijf Cavel Design, dat overal in het land goed bekendstaat. En het toeval wil, of eigenlijk is dat niet geheel toevallig, dat wij voor u een lounge chair van de hoogste kwaliteit aanbieden. Voor nog geen 630 euro, namelijk voor 629 euro, kan deze stoel al van u zijn. Haast u daarom naar de webwinkel om een bestelling te plaatsen. Veel tevreden klanten zijn u al voor geweest. Aarzel daarom geen moment langer. Van twijfelen is nog nooit iemand echt beter geworden. Zoek snel bij ons uw favoriete lounge chair uit en bestel hem voor een zeer voordelig prijsje.

Lounge chair van kwaliteit

Als u het wereldwijde web op gaat met de bedoeling daar een lounge chair uit te zoeken, wilt u natuurlijk wel het beste van het beste. Bij Cavel Design krijgt u dat ook. U krijgt waar u recht op heeft. Kijk maar eens in onze webshop. Daar ziet u plaatjes van die prachtige lounge chair staan. Niet alleen het uiterlijk is mooi, maar ook de afwerking. Het gaat immers ook om de binnenkant. De volgende eigenschappen zult u in onze lounge chair terugvinden:

  • design
  • constructieve kwaliteit
  • materialen
  • afwerking
  • comfort

Over elk van deze aspecten volgt nu een aantal woorden. Ten eerste het design. Daarvoor kunt u het beste zelf op onze site op zoek gaan naar deze prachtige en tegelijkertijd comfortabele stoel. Dan de kwaliteit van de constructie. In onze lounge chair kunt u probleemloos draaien zoveel als u wilt. De stoel zal het namelijk nooit begeven. Dat is te danken aan de ijzersterke materialen die we voor het meubel gebruiken, gelijk het derde punt zoals zojuist aangestipt. Ook de afwerking, het vierde bullet point, is er eentje om trots op te zijn. De luxueuze uitstraling en de prachtige zwarte kleur van de stoel zullen ongetwijfeld ook u aanspreken. Dan is er tot slot het zitcomfort. Want laten we eerlijk zijn, daarin is natuurlijk met name het doel gelegen van de aanschaf van zo’n luxueuze fauteuil. Wie wil er nou niet ’s avonds na een lange dag neerploffen op zo’n prachtige lounge chair? Of, misschien nog wel beter, wie wil er nu niet een dergelijke stoel in zijn kamer op kantoor hebben? Uw zakenrelaties in stijl ontvangen is nog nooit zo goed gelukt. Surf dus snel naar de homepage van het al twee keer bij naam genoemde bedrijf en laat u overhalen door de schitterende plaatjes van onze lounge chair. Bestel snel!

Compleet van poot tot kussen

Wat onze lounge chair zo bijzonder maakt, is de complete afwerking. Onze importeurs houden rekening met alle belangrijke aspecten bij het samenstellen van deze stoel. Het begint al bij de poot, de draaivoet die in de vorm van een vijfster gegoten is. Deze is vervaardigd uit gegoten aluminium. Hierbinnen heeft u nog twee verschillende keuzes. Ten eerste kunt u gaan voor de geheel gepolijste uitvoering, met spiegelglans. Ten tweede is er de lounge chair met een zwart gepolijste uitvoering. Samen met de beugels die als rugsteun dienen is het een compleet plaatje. Dan gaan we verder met de houten schaal. Deze is tot stand gekomen door zevenlaags gelamineerd hout met een houten afwerklaag. Door deze lagen samen te persen in een mal wordt een fraaie lounge chair gemaakt. Hierna komt er een zijdeglans lak met twee componenten aan te pas. De organische vormen van de stoel zijn daarmee een feit. De afwerking, oftewel de fineerlaag, stelt u ook weer voor een keuze. Gaat u voor donker pallisander, walnoot of rosewood? Dan een eveneens zeer belangrijk onderdeel van de stoel: de kussens. Want zonder de heerlijk zittende kussens is een lounge chair van ons uiteraard niet compleet. Wij stemmen voering en bekleding af op het zitcomfort, zodat u er uiteindelijk zo fijn mogelijk op kunt gaan zitten. De high density foam (in goed Nederlands) zorgt voor een lange levensduur van het meubel. Juist door deze foam is onze lounge chair stukken beter dan die van onze concurrenten. Hierop valt namelijk flink te besparen, maar het gevolg daarvan is dat de kwaliteit van het zitgedeelte enorm achteruit gaat. Bent u al met al overtuigd? Bezoek snel onze webshop zodat u binnen een mum van tijd een prachtige lounge chair in huis heeft!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn