Het is misschien niet het eerste waar u over nadenkt, maar een schone lucht in jouw omgeving zorgt ervoor dat je levensverwachting met een aantal jaar omhoogschiet. U kunt natuurlijk uw omgeving niet zelf uitzoeken, maar op plekken die u zelf beheert, kunt u wel zorgen voor een schone lucht door middel van een luchtreiniger. Een luchtreiniger aanschaffen voor een bepaalde ruimte is lastig. Er zijn altijd een aantal vragen die u zich moet stellen, voordat u een luchtreiniger koopt. Daarom bevat de luchtreiniger test van luchtreiniger.nl deze belangrijke vragen.

  1. Hoe groot moet die zijn?
  2. Hoeveel capaciteit moet die hebben?
  3. Is die te plaatsen in mijn huis?
  4. Welk probleem wil ik oplossen?

Allemaal vragen waar de ‘normale’ mensen onder ons geen verstand van hebben. Daarom heeft luchtreiniger een makkelijke luchtreiniger test ontwikkeld. Door middel van deze luchtreiniger test kan je binnen een paar drukken op de knop er precies achter komen welke luchtreiniger u nodig heeft. De resultaten zijn te filteren. Er kan bijv. gefilterd worden op de capaciteit van de luchtfilter of dat er een bepaalde motor inzit, die ervoor zorgt dat huismijt wordt gefilterd.

Luchtreiniger test als je allergisch bent?

Allergieën komen voort uit overgevoeligheid van het afweersysteem. Denk dan bijv. aan hooikoorts en huisstofmijt. Deze overgevoeligheid kan dus ontstaan door pollen of restjes stof die in de lucht blijven hangen. Deze problemen wilt u natuurlijk zo snel mogelijk verwijderen uit uw omgeving. Een HEPA-filter is hiervoor een hele goed oplossing. HEPA is een afkorting van high-efficiency particulate air  en is van toepassing op specifieke type luchtfilters die tussen minimaal 85% en maximaal 99,999995% van alle stofdeeltjes van 0,3 micrometer (µm) tegenhouden, afhankelijk van het specifieke filtertype. Gelukkig zit de HEPA-filter in ongeveer elke luchtreiniger van luchtreiniger.nl, dus daar hoeft u zich in principe geen zorgen over te maken. De luchtreinigers met een HEPA-filter zijn dan ook te filteren in de zoekresultaten, zodat de luchtreiniger test een stuk makkelijker te gebruiken is.

Leven zonder schone lucht

We staan niet er niet echt bij stil, maar overal waar we komen, bevindt zich vuile lucht. De lucht is vervuild met uitstoot van auto’s, fabrieken, vliegtuigen en ga nog maar even door. We beseffen als mensen niet hoe erg wij de lucht en de planeet zelf aan het vervuilen zijn. Neem als voorbeeld China, waar de mensen nu buiten met een mondkapje op moeten lopen, want als ze 30 min buiten zouden zijn zonder mondkapje ademen ze ongeveer 15 sigaretten in. De wereld is dus al té vervuild met vuile lucht, maar als u dan ervoor kan zorgen dat u in ieder geval op vertrouwde plekken zoals uw huis, uw kantoor, uw sportclub ervoor kan zorgen dat u wel schone lucht hebt en door middel van een luchtreinigertest er ook nog perfect kan achter komen welke luchtreiniger u per locatie nodig heeft, is dat natuurlijk een meevaller in deze nare kwestie. Om het nog even verder toe te lichten. Zelf heb ik astma. Persoonlijk kan ik er prima mee leven, ik heb een puffer en soms moet ik even langs de dokter om mijn longcapaciteit te meten. Een schone lucht in mijn huis is heel bevorderend voor de afname van astma aanvallen. De longen nemen luchtreiniger veel minder vervuilde stof op, waardoor mijn longen veel minder snel dicht slaan, wat dan ook weer bevorderend is voor de afname van mijn astma aanvallen. Als je dus ook zoals ik zo’n probleem hebt kan een luchtreiniger test en een luchtreiniger veel invloed hebben op een probleem zoals dit, dus kijk even op de site van luchtreiniger.nl als u ook schone lucht wil inademen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn