Mijn vriend en ik waren op zoek naar ons droomhuis. Na lang zoeken op een krappe markt (iedereen koopt in deze tijd immers een eerste huis) waren we eruit: ons droomhuis hadden we gevonden en dit moest het worden! Na spannende dagen van onderhandeling kwam het verlossende telefoontje en waren we het geworden. Het enige nadeel was de badkamer. Wij wilden erg graag een bad en de badkamer die erin zat had geen bad en was nogal verouderd. Daarom gingen we naar Het Ambacht in Losser, zie https://www.hetambacht-losser.nl/badkamermeubels-op-maat-gemaakt/ om badkamermeubels op maat te laten maken. Het resultaat was prachtig. Hieronder beschrijf ik even hoe we te werk zijn gegaan

  • We hebben contact opgenomen met Het Ambacht in Losser
  • Daar de vraag neergelegd om onze badkamermeubels op maat te maken
  • Daarna zijn drie verschillende tekeningen met ons gemaakt
  • Er is gekeken naar welke meubels we mooi zouden vinden
  • Vervolgens hebben zij onze voorkeur tot in de puntjes uitgewerkt
  • De badkamermeubels werden op maat gemaakt en stonden perfect in onze nieuwe badkamer! 

Hoe worden badkamermeubels op maat gemaakt? 

In de Twentse winkel in Losser word je erg goed geholpen en kunnen ze al je vragen beantwoorden. Sowieso erg makkelijk, omdat er zo ontzettend veel aanbod is en je soms door de bomen het bos niet ziet. Ze gaan samen met jou kijken naar je badkamer om zo te kijken welke badkamermeubels het beste tot z’n recht komen en hoe deze op maat kunnen worden gemaakt. Ook de verschillende materialen die ze bij deze zaak hebben komen uitgebreid aan de orde. Zo kun je kiezen uit verschillende soorten hout, wat wij zelf erg mooi vonden, maar hebben ze ook veel andere materialen. Er is een heel groot deel waar je meubels kunt bekijken om inspiratie op te doen. Je kunt er dus standaard meubels kopen maar een groot deel bestaat uit de meubelmakerij, waar alle badkamermeubels op maat worden gemaakt. Echt super in een situatie zoals de onze! 

Waar hebben wij voor gekozen? 

Uiteindelijk hebben we eerst veel inspiratie op gedaan. Al gauw kwamen we erachter dat we badkamermeubels op maat zouden moeten laten maken, wilden we al onze wensen in de badkamer kunnen verwerken. Samen met de ervaren mensen in de meubelmakerij gingen we op onderzoek uit. Zij gingen aan de slag aan de hand van een tekening van de ruimte en na een gesprek met ons. Het resultaat was een schets waar wij erg enthousiast van werden! De badkamermeubels konden allemaal in Losser op maat gemaakt worden en de materialen konden we zelf uitkiezen. Ook daarin werden wij goed geadviseerd over mogelijkheden, maar ook over voor en nadelen. Wij hebben bij het kijken naar verschillende stijlen vooral gekeken naar de strakke, moderne materialen omdat dat het beste bij ons huis en onze voorkeur past. Echter is dit niet het enige wat ze kunnen maken. De badkamermeubels op maat kunnen in van allerlei stijlen en materialen worden geleverd en gemaakt door deze vakmensen. Echt ontzettend onder de indruk waren we van de meubelmakerij waar alle badkamermeubels op maat worden gemaakt. Toen ze werden geplaatst werden we nog enthousiaster. Buiten dat het plaatsen snel en kundig gebeurde, was het ook precies hoe we het in gedachten hadden! Super dus. De badkamermeubels op maat pasten super bij de rest van de badkamer en bij het huis. Wij zijn dus dik tevreden over onze op maat gemaakte badkamermeubels. We raden iedereen aan eens een kijkje te nemen in deze zaak in Losser voor een nieuw meubel, bad, douche of iets anders nieuws in de badkamer! 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn