Iedereen houdt van bloemen. Bloemen zijn een mooie manier om wat kleur aan je woning te geven, maar zijn daarentegen ook een prima cadeau voor iedereen. Wat dacht je van een bos rozen voor je date, of een bos mooie bloemen voor de verjaardag van je moeder? Of je nu bloemen wilt geven aan je geliefde of aan je collega als bedankje, als je de bloemen bij een goede bloemenwinkel haalt, vallen ze zeker in de smaak. Als je in Den Haag of omgeving woont en je zoekt een goede bloemenwinkel in Den Haag, dan kan ik je M&M Flowers zeker aanraden. Ik heb daar ooit een keer bloemen besteld voor mijn vrouw en ik zal dat nergens anders meer doen. 

M&M Flowers is een zeer goede bloemenwinkel in Den Haag 

Ik had zelf nooit gedacht dat ik op zoek zou moeten naar een bloemenwinkel in Den Haag. Ik ben zelf totaal niet van de bloemen en ik ben ook totaal geen romantisch type. Ik heb ook nog nooit eerder aan een date een bos bloemen gegeven. Toen mijn vrouw echter een keer in een dip zat, besloot ik wel bloemen voor haar te kopen. Ze zat al een langere tijd niet lekker in haar vel en ik wist eigenlijk niet zo goed hoe ik haar hiermee moest helpen. Haar vader was net overleden en daarbij raakte ze ook nog eens haar baan kwijt. Het was een erg stressvolle periode voor haar en ik heb haar natuurlijk zoveel mogelijk proberen te helpen. Ze zei dat ze zich ontzettend eenzaam voelde. Ze had nergens meer zin in en bracht de meeste dagen in bed door of op de bank voor de tv. Ik vond het erg naar om haar zo te zien en ik voelde me op dat moment ook erg machteloos. Ik probeerde haar zoveel mogelijk te ondersteunen, maar toch ging ze zich niet veel beter voelen. Ik wist niet wat ik moest doen, totdat ik op een gegeven moment na het werk over de Theresiastraat liep. Langs deze straat kom ik altijd als ik vanuit het werk naar de school van mijn kinderen loop. Ik kwam bloemenwinkel M&M Flowers tegen en besloot een enkele roos te kopen voor mijn vrouw. Deze gaf ik aan haar toen ik thuiskwam en in de dagen die volgden, deed ik dat elke dag weer. Ik werd uiteindelijk vaste klant bij deze bloemenwinkel in Den Haag. Ik leerde het personeel kennen en leerde dat ze naast losse bloemen nog veel meer konden doen: 

  • Boeketten 
  • Rouwarrangementen 
  • Bruidswerk 
  • Accessoires 

Na de kas van deze bloemenwinkel in Den Haag flink gespekt te hebben met mijn rozen, begon mijn vrouw steeds meer op te bloeien. Haar boeket rozen is inmiddels flink gegroeid en ze is mij er ontzettend dankbaar voor. Het gaat inmiddels ook weer stukken beter met haar. 

Koop ook je bloemen bij M&M Flowers 

Als jij ook op zoek bent naar een bloemenwinkel in Den Haag, ga dan naar M&M Flowers. M&M Flowers is een bloemenwinkel in Den Haag die prachtige boeketten verkoopt voor verschillende gelegenheden. Kijk op menmflowers.nl voor meer informatie over de mogelijkheden. Zonder deze bloemenwinkel in Den Haag, had ik mijn vrouw nooit deze mooie rozen gegeven. Het was puur toeval dat de winkel mij opviel tijdens mijn wandeling naar huis. Deze winkel heeft mij echter wel de inspiratie te geven om mijn vrouw elke dag een roos te geven. Ze voelt zich daardoor nu een stuk meer gewaardeerd en de mooie bloemen in huis hebben haar ook een stuk opgefleurd. Zeker de moeite waard dus. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn