Ik heb samen met mijn vriendin een paar maanden geleden een nieuw huis gekocht en we zijn het nu aan het verbouwen. We hebben bewust een huis gekocht dat we nog moesten verbouwen, omdat we het op deze manier veel goedkoper konden kopen. We wilden graag een huis met drie slaapkamers en een grote tuin en die zijn in onze omgeving erg duur. Gelukkig zijn we best handig en kunnen we veel zelf verbouwen. We hadden een overzicht gemaakt van wat we wilden verbouwen en de kosten daarvan en we hebben de mogelijkheid om veel aan te passen. We moeten erg veel zelf doen, maar hebben gelukkig genoeg budget over om een aantal dingen door experts te laten doen. We laten bijvoorbeeld de badkamer verbouwen door experts en hebben vorige week vloerverwarming in Overijssel laten leggen. We waren lang over vloerverwarming aan het twijfelen, want het is een extra investering die we moesten doen. We konden ook de oude centrale verwarming in het huis gebruiken en dat zou ons geen extra geld kosten. We lazen online echter dat er veel voordelen aan vloerverwarming zitten. Vloerverwarming is energiezuiniger dan centrale verwarming, de warmte wordt beter verspreidt en je krijgt meer ruimte in huis. Vloerverwarming is ook vaak een goede keuze als je zonnepanelen en een warmtepomp hebt, of wilt nemen. Zonnepanelen laten wij ook aanleggen, maar met een warmtepomp wachten wij nog een paar jaar. Het leek ons wel verstandig om nu al vloerverwarming in Overijssel aan te laten leggen. We waren nu toch al aan het verbouwen en konden overal makkelijk bij. Als je vloerverwarming in Overijssel laat aanleggen als je al in een huis woont, dan is het lastiger om te doen, daarom lieten we het nu al doen.

Vloerverwarming in Overijssel via GP Vloerverwarming

We zochten online naar bedrijven in de buurt die vloerverwarming in Overijssel konden aanleggen en vonden een aantal bedrijven. Aan deze bedrijven vroegen we een offerte voor het aanleggen en we wilden graag weten wanneer ze het konden leggen. Voor ons was het belangrijk dat we het goedkoop konden laten doen, maar we wilden wel graag een bedrijf inschakelen met veel ervaring. We vergeleken de offertes van deze bedrijven en bekeken hun websites. Een bedrijf dat een goede prijs vroeg voor het aanleggen van vloerverwarming in Overijssel was GP Vloerverwarming. Op hun website gpvloerverwarming.nl zagen we verschillende referenties en de foto’s zagen er goed uit. We vroegen aan dit bedrijf wanneer ze konden beginnen en gelukkig was dit al over een aantal weken mogelijk. Dit kwam mooi uit met onze schema voor de verbouwing. We wisten hierdoor ook dat we nog niet alle konden doen in de kamers, maar wel alvast andere dingen konden doen. Het bedrag voor de aanleg van vloerverwarming in Overijssel paste in ons budget en we besloten om voor GP Vloerverwarming te gaan.

Blij met de vloerverwarming

Vorige week hebben de experts van GP Vloerverwarming onze vloerverwarming in Overijssel aangelegd en we zijn blij met het resultaat. Het bedrijf heeft zich aan alle afspraken gehouden en de aanleg was in een paar dagen klaar. We hebben ondertussen veel aan ons huis gedaan en hebben niet lang meer nodig voordat we hier kunnen wonen. De vloerverwarming is erg comfortabel en we zijn blij dat we de vloerverwarming in Overijssel hebben laten aanleggen door GP Vloerverwarming.

  • Dit bedrijf kon de vloerverwarming goedkoop aanleggen
  • Op hun website vonden we verschillende referenties
  • Ze konden de vloerverwarming al binnen een aantal weken aanleggen
  • Wij zijn blij dat we voor vloerverwarming hebben gekozen
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn