Sinds 2002 googelen we wat af. Voor al je vragen kun je wat trefwoorden intypen en je hebt binnen een paar seconden antwoord. Een recept, een pijntje (hoewel: symptomen van ziektes googelen is nooit een goed idee) of leuke webshops: allemaal kun je ervoor terecht op de bekende zoekmachine. Andersom is het als website, webshop of webblog natuurlijk fijn als jij hoog in de resultaten van het populaire Google verschijnt. Op die manier klikken internetsurfers sneller op de link naar jouw site. Gelukkig kun je dit een beetje in de hand werken – door bijvoorbeeld teksten te laten schrijven. Dit kan bij realgen, een bedrijf gespecialiseerd in online marketing.

Wat doet realgen?

Realgen houdt zich, zoals gezegd, bezig met online marketing. Dit betekent simpelweg het stimuleren van de koop en verkoop van producten – maar dan op het internet. Dat doet het bedrijf aan de hand van een aantal activiteiten:

  • SEO (zoekmachine-optimalisatie)
  • SEA (Google adverteren)
  • Webdesign
  • Social Media

Allereerst zorgt realgen voor SEO, wat staat voor Search Engine Optimalization. Oftewel: zorgen dat je hoog in de ranglijst van Google komt te staan. Het is fijn dat jij, tussen die honderdduizenden zoekresultaten, met jouw bedrijf bovenaan komt te staan. Bedenk maar eens hoe vaak je eigenlijk naar de tweede pagina van Google gaat – juist. Bijna nooit. Bovendien is het fijn om ook op de eerste pagina te blijven staan. Dit kan je bedrijf of blog een boost geven en je omzet enorm verhogen. Hoe je hiervoor zorgt, kan realgen je vertellen. Dit doen ze vaak in een persoonlijk gesprek. Een tweede specialisatie is SEA: Search Engine Advertising. Wanneer je dit doet als bedrijf, adverteer je betaald in de zoekmachine. Op Google zie je dit bijvoorbeeld wanneer er “Adv” voor een linkje staat. Het verschil met SEO is dat je met SEA moet betalen voor de zoekresultaten (waarin je dus sowieso hoog komt te staan). Realgen kan zo’n advertentietekst voor jouw bedrijf schrijven – en jij bepaalt zelf de trefwoorden waarop de advertentie gevonden wordt, om zo op de beste manier je doelgroep te kunnen bereiken. Een derde ding waar realgen zich op richt, is webdesign. In de huidige tijd is het een must om als bedrijf een website te hebben; dat kan je omzet wederom sterk verhogen. Daarom bouwt realgen professionele websites – of zelfs een webshop die geheel bij jou past. Tot slot doet het bedrijf aan marketing op het gebied van social media, want ook dat is noodzakelijk voor een bedrijf tegenwoordig. Op social media kun je makkelijk je doelgroep bereiken, en deze bovendien sterk uitbreiden met de juiste strategieën. Over dat laatste kan realgen je tevens in een persoonlijk gesprek meer vertellen.

De beste recensies

Zodra de ideeën over SEO en SEA ontsproten, ontsproten ook de bedrijfjes die zich hierin specialiseerden. Realgen stijgt hier echter bovenuit, wat te zien is aan de recensies die op hun website verschijnen. Mensen zijn blij en tevreden met hun diensten en geven aan altijd goed gevonden te worden op zoekmachines. Ook mensen die eerst sceptisch waren over SEO of SEA, zijn overtuigd geraakt van het nut ervan en van de goede adviezen van de medewerkers. Wat betreft deze medewerkers kan gezegd worden dat zij professioneel zijn en weten wat ze doen, gezien hun specialisaties als online marketing consultant en webdesigner. Kortom: heb je een bedrijf en wil je deze online maken, of wil je met je online bedrijf hoog in de zoekresultaten van Google terechtkomen, neem dan eens een kijkje op https://www.realgen.nl/. Dan zie je binnenkort je omzet verhogen en je doelgroep vergroten!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn