Veel bedrijven gebruiken Excel voor bijvoorbeeld de planning of voor de boekhouding en het bijhouden van financiën. Het is natuurlijk het beste als dit zo efficiënt mogelijk gebeurt. Helaas is Excel op het eerste gezicht geen gebruiksvriendelijk programma. Niets is echter minder waar. Je zult er alleen wat tijd en moeite in moeten steken. Als je het programma eenmaal onder de knie hebt kun je geweldige dingen doen met Excel. Een cursus Excel kan je hierbij helpen. Lees daarom vooral verder.

De beste cursus Excel in de omgeving van Leiden

Het doen van een cursus Excel kan veel voordelen hebben voor de organisatie waar je werkt en kan ook voor jou persoonlijk iets betekenen. Maar als je zo’n cursus gaat doen wil je dat natuurlijk goed doen. Bij Van Dijk Computeropleidingen in Leiden kun je verschillende soorten Excel cursussen doen die aansluiten op het niveau dat je al hebt en het niveau dat je uiteindelijk zou willen bereiken. Zo zijn er cursussen voor beginners. Als je Excel nog niet kent is het misschien overweldigend wat het programma allemaal kan. Je weet misschien ongeveer wat Excel kan doen, maar hoe dat dan moet is wellicht niet helemaal duidelijk als je het programma voor het eerst opent. Hiervoor is de cursus Excel voor beginners ideaal. Je leert de basisvaardigheden van Excel en leert waar het programma voor te gebruiken is. Daarnaast zijn er ook cursussen voor mensen die deze basisvaardigheden al wel hebben of mensen die na de cursus voor beginners meer willen weten over het werken met Excel. Deze cursus voor gevorderden gaat dieper in op alle mogelijkheden die een cursus Excel je kan bieden. De gevorderdencursus is opgedeeld in drie trainingsvarianten: functies en macro’s, lijsten en tabellen en een snelcursus draaitabellen. Je kunt dan zelf overwegen waar jij en je werkgever het meeste behoefte aan hebben. Niet elk bedrijf gebruikt Excel namelijk voor dezelfde dingen. Hoe specifieker de cursus, hoe meer profijt je er natuurlijk van kunt hebben. Beide cursussen worden klassikaal en bij je bedrijf in de omgeving van Leiden aangeboden. Er is daarnaast ook nog een cursus voor echte specialisten. Ook deze cursus kan zowel klassikaal als in je bedrijf gegeven worden. Je kunt voor alle mogelijkheden terecht op de website vandijkcomputeropleidingen.nl. Als je na dit verhaal overtuigd bent, lees dan vooral verder over wat Excel kan betekenen voor je bedrijf en jezelf.

Hoe jij kunt profiteren van werken met Excel

Nu je hebt gehoord over de cursus Excel die je kunt gaan volgen wil je natuurlijk weten waarom je deze cursus zou volgen. Het kan veel voordelen voor je hebben als je kunt werken met Excel. Zeker als je niet alleen de basistoepassingen uit de beginnerscursus kunt doen. Excel kan je veel tijd besparen wanneer je de gevorderde acties kunt doen. De voordelen van het kunnen werken zijn onder andere:

  • Excel kan zeer duidelijke spreadsheets ontwikkelen.
  • Mooie en overzichtelijke spreadsheets maken met alle informatie erin die je wilt laten zien.
  • De data die in Excel spreadsheets staan kun je gemakkelijk omtoveren tot nog overzichtelijkere tabellen.
  • Grafieken kun je dan weer in je presentaties of Word documenten plakken voor een toelichting op je verhaal.
  • Door een cursus Excel leer je zeer specifieke dingen in het programma op een efficiënte manier doen.
  • Dit kan tijd besparen in de werkweek.

Ga nu snel naar de website van Van Dijk Computeropleidingen om contact op te nemen en wellicht ken jij binnenkort alle ins en outs door de cursus Excel.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn