TCA Almelo stond altijd bekend om het verhuur apparatuur voor theateractiviteiten. Denkt u hierbij aan de belichting, het regelpaneel voor de muziek en geluid. Maar ook podia konden ze bouwen en nog vele andere activiteiten. Waarom praten we in de verleden tijd over TCA Almelo? Omdat TCA Almelo tegenwoordig is ondergebracht bij een ander firma. Onze firma om precieste zijn, dus mocht u gezocht hebben naar TCA Almelo en op onze website terecht zijn gekomen, dan is er niets aan de hand. Kijkt u anders zelf even op onze website, dan zal het u meteen opvallen dat u op het gebied van theatertechniek bij ons aan het juiste adres bent: q-soundsolutions.nl. Wij zitten net als TCA Almelo ook in deze mooie stad in Twente dus u zult er niet verder voor hoeven reizen dan TCA Almelo. TCA Almelo is dus gefuseerd met ons en dat heeft hen maar ook ons geen windeieren gelegd. Zo beschikken we opeens over veel meer mogelijkheden beschikken omdat we meer materiaal in ons magazijn hebben liggen. Zo kunnen we dan ook meerdere projecten in een keer uitvoeren dus de kans dat we u op een specifieke datum niet kunnen helpen is erg nihil geworden. Klinkt u dit als muziek in uw oren? Blijf dan niet bij de pakken neerzitten maar maakt u vandaag nog een reservering voor ons materiaal. Dan kunt u er een onvergetelijke voorstelling van maken en we zijn altijd blij dat we hier een kleine rol bij kunnen spelen. Uiteraard doet u het echte werk: theater bedrijven. De service is er dan ook zeker niet op achteruit gegaan. Wacht dus niet langer maar haast u naar onze website of leest u eventjes verder, dan zult u zien dat de kwaliteiten van TCA Almelo niet weggegaan zijn tijdens de overdracht.

TCA Almelo, voor het beste geluid dat u kunt vinden

Zoals u weet bestaat TCA Almelo uit vrijwilligers die elke dag keihard voor u aan het werk zijn. Met meer dan 30 jaar ervaring zijn we dan ook blij dat ze voor ons zijn gaan werken want we kunnen hun expertise erg goed gebruiken. De technische ondersteuning dat TCA Almelo bood geldt dan ook nog altijd voor ons en richt zich niet enkel op theater. Ook voor de opbouw van evenementen, hulp bij koren, orkesten, op scholen en ga zo maar door, TCA Almelo en ook wij zijn van alle markten thuis. Zowel grote als kleine projecten kunnen we ondersteunen. De beroemde kenmerken van TCA Almelo hebben we hopelijk overgenomen want we willen niet dat de vroegere klanten van TCA Almelo anders behandeld worden of een minder goede service gaan ontvangen. Veel personeel van TCA Almelo is gelukkig nu bij ons werkzaam zodat u hier de vruchten van kunt blijven plukken. Ter herinnering een aantal feiten over TCA. Voordelen die u ook nu nog steeds van ons kunt verwachten:

  • kenniscentrum voor theatertechniek
  • ervaring bij duizenden voorstellingen
  • geen winstoogmerk
  • gerund door vrijwilligers
  • oplossingsgericht
  • praktische cursussen op het gebied van theatertechniek

U leest het, waar wacht u nog op? TCA Almelo levert door geheel Nederland hun diensten aan en dat hebben we natuurlijk ook overgenomen zodat een ieder in dit land van onze hulp kan profiteren. Waar TCA Almelo u zoal mee kon helpen en waar wij van Q Sound Solutions u natuurlijk nog steeds mee helpen zijn onder andere het leggen van stroomvoorziening en bedieningskabels. Hoe wordt dit op een juiste manier aangelegd? De aansturing van theaterlampen vergt ook techniek dat er niet om liegt net als de ophanging van de lampen, waarbij de juiste plaats en gebruik van mogelijke kleurenfilters van groot belang kan zijn voor uw voorstelling. Het moet immers allemaal met elkaar verbonden worden en dat is waar TCA Almelo samen met ons om de hoek komen kijken.

TCA is overgenomen door Q Sound Solutions

Het moge duidelijk zijn dat de kwaliteiten van onze voorganger bij ons zijn omarmd en we maken gebruik van hun vakkennis. We werken zowel in Almelo, Twente als ver daar buiten in de rest van Nederland. Benieuwd naar onze specifieke kennis over geluid, licht of video? Kijkt u dan op de website en klik op een van deze categorieën. Ook kunt u per regio zien wat we u kunnen bieden. Gaat u binnenkort een theaterstuk opvoeren of wilt u een evenement bouwen? Dan komt hier enorm veel bij kijken. Alleen al de vergunningen die u nodig hebt. Dat is waar het begint. En dan het boeken van acts. Het regelen van diverse voorzieningen waaronder sanitaire voorzieningen en eetgelegenheden. En ten slotte natuurlijk de bouw van podia. Dat betekent een hoop verlichting, videoschermen voor op de achtergrond, boxen en speakers oor de muziek en talloze aansluitingen waar u allicht geen kaas van hebt gegeten. Laat dit dan ook allemaal aan ons over. Uitbesteden aan ons betekent automatisch een succes op dat gebied. Leest u maar eens wat nadere mensen over ons zeggen. Zo houdt u tijd over om al die andere boevengenoemde zaken en wat er verder nog bij komt kijken te regelen of ook te delegeren. En vergeet bijvoorbeeld de promotie van uw evenement niet. En zo kunnen we nog wel even doorgaan. Hebt u verder nog vragen over ons? Dan kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen. Stelt u uw vragen in een e-mail of belt u ons even op. Doet u dat wel tijdens kantooruren, dan loopt u ons niet mis. Hopelijk tot horens!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn