Promotie en het maken van reclame is heel belangrijk als je wilt dat je voldoende omzet maakt om rond te kunnen komen. Je hebt klanten nodig, aan wie je iets kunt verkopen als je geld wilt verdienen als bedrijf. Vroeger was het simpel: het hele dorp ging naar de kruidenierszaak in het centrum en je was afhankelijk van de eigen slager en bakker. Toen het echter gemakkelijker werd voor de consument om zich te verplaatsen werd het aantrekkelijk om andere winkels te bezoeken, die verder weg waren maar een ander aanbod hadden of goedkoper waren. Het maken van reclame werd belangrijk en de klant moest weten wat er werd aangeboden en voor welke prijs, anders kwam er niemand. Tegenwoordig is dit nog steeds erg belangrijk. In de eerste plaats moeten klanten echter weten dat je bestaat en wat je eigenlijk aanbiedt. Naamsbekendheid is heel belangrijk als je wilt dat je voldoende klanten krijgt, vooral als je in een kleiner gebied opereert. In een stad zijn zoveel mensen dat het niet heel moeilijk is om de mensen je zaak in te krijgen. In een dorp wil je echter dat zoveel mogelijk mensen van je bestaan af weten, zodat ze naar je toe komen als ze iets nodig hebben dat jij aanbiedt. Een van de manieren waarop je meer naamsbekendheid kunt genereren is het aanbieden van gratis gadgets. Je kunt bijvoorbeeld een USB stick zelf ontwerpen en aan je klanten geven. Dit kan op verschillende manieren bijdragen aan je naamsbekendheid en heeft ook andere marketingvoordelen. Een USB stick zelf ontwerpen hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn en kan voor een voordelige prijs. Je kunt een USB stick zelf ontwerpen bij verschillende bedrijven en op deze manier kun je een gratis product aanbieden, waar de klant iets aan heeft en dat tegelijkertijd reclame maakt voor jouw bedrijf.

De voordelen van een USB stick zelf ontwerpen

Als je een USB stick zelf ontwerpen gaat, heeft dit verschillende voordelen voor je bedrijf. Ten eerste geef je, als je een USB stick zelf ontwerpen gaat, een persoonlijk product aan je klant dat bij je bedrijf past. Een USB stick zelf ontwerpen heeft veel mogelijkheden en je kunt dus iets ontwerpen, dat bijvoorbeeld te maken heeft met wat je verkoopt of met je bedrijfslogo. Je kunt bijvoorbeeld een USB stick zelf ontwerpen in de vorm van een autoband, als je autobanden verkoopt of een USB stick zelf ontwerpen met de letters van je bedrijfsnaam. In principe is alles mogelijk, dus kun je altijd een USB stick zelf ontwerpen die goed past bij je bedrijf. Daarnaast is het verstandig om de gegevens van je bedrijf op de USB stick te zetten, die je ontwerpt. Het voornaamste doel van een USB stick zelf ontwerpen en uitdelen of verkopen aan klanten, is namelijk niet de USB stick zelf of het blij maken van je klanten. Het doel is een USB stick zelf ontwerpen, die andere consumenten vervolgens zien. Je wilt graag dat anderen de USB stick zien en willen weten, of ze ook zo’n mooi ding kunnen krijgen. Op deze manier kun je gemakkelijk je klantenkring uitbreiden. Daarnaast kun je ook onbewust consumenten overhalen om naar je winkel te komen als je een USB stick zelf ontwerpen gaat. Door je gegevens op de USB stick te zetten, lezen andere mensen dit en zullen ze eerder aan je denken als ze op zoek zijn naar iets dat jij aanbiedt, omdat ze je naam kennen. Als ze iets nodig hebben dat jij aanbiedt kan het een groot voordeel zijn dat ze je bedrijfsnaam al eens eerder hebben gezien, bijvoorbeeld op de USB stick van een vriend of kennis. Op deze manier kun je effectief je klantenkring uitbreiden door een USB stick zelf ontwerpen. Zelfs als je ze gratis weggeeft kun je er een hoop meer geld mee verdienen.

Een eigen ontwerp aanbieden aan je klanten

Een op maat gemaakte USB stick is heel leuk als cadeau voor je klanten, maar bijvoorbeeld ook voor werknemers en partners. Ook wanneer je een USB stick zelf ontwerpen gaat voor deze partijen, wordt er onbewust reclame gemaakt. Waar je echter in de eerste plaats rekening mee moet houden als je een USB stick zelf ontwerpen gaat, is dat je een kwaliteitsproduct moet weggeven. Niemand wordt blij van een USB stick waar belangrijke gegevens op gezet worden, die het vervolgens al snel niet meer doet. Daarom moet je een betrouwbaar bedrijf kiezen dat de USB stick die je hebt ontworpen, gaat maken. Een betrouwbare keuze is www.USBwereld.nl. Op deze website kun je zelf een USB stick laten maken, geheel volgens je eigen ontwerp. Je bent verzekerd van een mooi en goed eindproduct, omdat er gebruik wordt gemaakt van een kwaliteitschip van Toshiba of Intel. Daarnaast heb je drie jaar fabrieksgarantie op het product. Je kunt kiezen uit heel veel verschillende vormen en kleuren voor de USB stick, waardoor er altijd wel een eindproduct tot stand komt dat goed past bij jouw bedrijf. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit:

 • auto’s
 • vliegtuigen
 • treinen
 • verbandtrommels
 • ledematen
 • injectiespuiten
 • gereedschap
 • logo’s
 • muziekinstrumenten
 • sportartikelen
 • voedsel

Wat je bedrijf ook aanbiedt, er is altijd wel iets te vinden dat bij je past. Hierboven wordt slechts een klein deel van de mogelijkheden beschreven. Op www.USBwereld.nl kun je meer lezen over de manier waarop je USB stick gemaakt wordt en kun je direct een bestelling plaatsen!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn