Een van de meest voorkomende oorzaken van letselschade is een verkeersongeluk. Regelmatig komen er kop-staartbotsingen voor, waarnaar mensen nek- en/of rugklachten ondervinden. In sommige situaties blijkt het bij nader medisch onderzoek om een whiplash te gaan. Heeft u een whiplash overgehouden aan een ongeluk? Dan kan er smartengeld geclaimd worden. Wilt u graag de mogelijkheden voor u verkennen? Neem dan contact op met TOP Letselschade. Wij staan u juridisch vrijblijvend bij.

Smartengeld whiplash

Tijdens uw herstel, gaan wij voor u aan de slag. U heeft vaak meerdere klachten, waarvoor u hulp krijgt. Denk aan hoofdpijn, concentratieproblemen, armklachten, vermoeidheidsklachten, slaapproblemen en lichtgevoeligheid. Juridische zaken zijn het laatste waar u dan nog energie aan wilt besteden. Wij van TOP Letselschade staan u daarom daadkrachtig bij, zodat u zich geheel kunt focussen op spoedig herstel. Aangezien deze klachten vaak moeilijk aantoonbaar zijn bij een aansprakelijkheidsverzekeraar, staan wij u vanaf het begin bij. Onze juristen hebben jarenlange ervaring en begeleiden u bij als het gaat om schadeverhalen op de tegenpartij. Onze werkwijze start met een eerste kennismakingsgesprek. Er wordt uitgebreid naar uw verhaal geluisterd, waarna zorgvuldig wordt bekeken welke informatie nog eventueel ontbreekt om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Wij gaan namelijk als TOP Letselschade voor de volledige én maximale schade-vergoeding en zetten hiervoor al onze kennis en ambitie in. Daarbij hoeft u zich geen zorgen te maken over de financiën. De vergoeding voor onze diensten wordt namelijk volledig verhaald op de aansprakelijke partij.

Zelf (deels) aansprakelijk voor whiplash

Mocht u gedeeltelijk zelf aansprakelijk zijn voor het ongeval, dan hoeft u ons tevens geen vergoeding te betalen. Wij helpen u geheel vrijblijvend met onze juridische bijstand. De kosten worden namelijk opgesplitst. Een deel zal worden betaalt door de wederpartij en het overige gedeelte is voor onze eigen rekening. Bent u geheel zelf aansprakelijk voor uw whiplash? Dan kunt u wellicht de schade verhalen op uw eigen verzekeraar. Daarbij is een schadeverzekering inzittenden (SVI) noodzakelijk. Kiest u in deze situatie voor rechtshulp van TOP Letselschade? Dan wordt de rechtshulp vrijwel in alle situaties vergoed door uw verzekeraar. Heeft u door een nare situatie of verkeersongeval een whiplash overgehouden? Neem dan voor smartengeld contact op voor vrijblijvend juridische bijstand met TOP Letselschade! In onze kennisbank vindt u overigens meer informatie over letselschade. Denk aan situaties waarbij smartengeld wordt geclaimd bij een whiplash. Er staat meer beschreven over de wetgeving rondom letselschade. Er worden veel vragen uitgewerkt, zoals wie kan er aansprakelijk worden gesteld in diverse situaties en hoe kan schade worden verhaald?

TOP Letselschade voor smartengeld bij whiplash:

  • Daadkrachtige vordering smartengeld
  • Jarenlange ervaring en kennis
  • Gratis juridische bijstand
  • Werkzaam in heel Nederland
  • Betrokken en persoonlijk
  • Uitsluitend voor slachtoffers van letselschade
  • Vakkundig advies aan verzekeraars en belangenbehartigers
  • Voor volledige én maximale schadevergoeding
  • Professionele en gemotiveerde juristen

Mogen wij u helpen bij het verhalen van de kosten van uw opgelopen letsel? Wacht dan niet te lang en schakel de hulp in van onze ervaren specialisten. Met inmiddels jarenlange ervaring kunnen wij u spoedig van dienst zijn en we doen ons uiterste best om uw zaak zo snel mogelijk op te lossen. Bekijk onze website voor meer informatie: topletselschade.nl of neem gerust bij vragen of advies telefonisch contact met ons op. Wij staan voor uw letselschade paraat!

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn