Heeft u op dit moment een ISDN telefooncentrale binnen uw bedrijf? Dan is het tijd voor verandering. ISDN stopt namelijk definitief en dat houdt in dat u opzoek dient te gaan naar een alternatief. Wij van voicedata hebben de afgelopen jaren al diverse bedrijven en organisaties bijgestaan bij de overgang op een hosted VoIP of SIP Trunk. Dit zijn de actuele mogelijkheden als alternatief voor ISDN. In 2004 zijn wij begonnen voor de zakelijke telecommunicatie. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een professionele organisatie dat klaarstaat voor communicatieoplossingen. Ook overgaan op een ISDN alternatief, aangezien ISDN stopt? Neem dan contact op met voicedata voor een afspraak, zodat u telefonisch bereikbaar blijft voor uw klanten.

ISDN stopt!

Het is een feit. Door de technologische ontwikkelingen van de afgelopen jaren, verlopen veel telefoongesprekken via het internet. Dit heeft als gevolg dat ISDN ermee stopt. Heeft u op dit moment een ISDN telefooncentrale binnen uw bedrijf? Dan kunt u contact opnemen met voicedata. Wij helpen u graag verder met de overgang op een alternatief voor ISDN. 90% van alle bedrijven kiest voor een hosted VoIP en de overige bedrijven en organisaties kiezen voor een SIP Trunk. Beide hebben voordelen en afhankelijk van uw behoeften, is één van de twee een geschikt ISDN alternatief. Beide telefooncentrales zijn virtueel en hebben als voordeel dat een telefoon niet verbonden is aan één werkplek. De telefooncentrale kan namelijk eenvoudig worden geïntegreerd in smartphones. Bovendien hebben beide alternatieven als extra voordeel dat u gratis onderling met elkaar kunt bellen tussen verschillende vestigingen, ook als deze buiten Nederland zijn gevestigd.

Alternatief voor ISDN telefooncentrale

Het stoppen van de huidige ISDN telefooncentrales zorgt voor een massale overgang. Welk ISDN alternatief het beste is, hangt volledig af van uw wensen. Een SIP Trunk is het goedkoopste. Daarbij kunt u het pakket dagelijks bijstellen. Aan de andere kant kiest 90% van alle bedrijven en organisaties voor een hosted VoIP. Naast het kiezen van een geschikt alternatief, vinden wij onze service zeer belangrijk. U kunt ons daarom 24/7 bereiken voor calamiteiten. Mochten er problemen zijn, dan staan wij voor u klaar met deskundige ondersteuning!

Hosted VoIP

Ook wel ‘Voice over IP’ genoemd. U behoudt daarbij alle mogelijkheden die u gewend bent. U kunt onder andere een welkomstboodschap inspreken of een voicemail bericht. Doorverbinden naar collega’s of doorschakelen naar een andere vestiging of afdeling. U kunt vanaf nu heel eenvoudig zelf uw telefooncentrale beheren. Het was nog niet eerder zo makkelijk om accounts te beheren en instellingen te wijzigen in uw eigen telefooncentrale.

SIP Trunk

Ook wel ‘Session Initiation Protocol’. Middels een SIP Trunk kunt u een IP-telefooncentrale op het telefonienetwerk van voicedata aansluiten. Als u geen IP-centrale heeft dan kunt u gebruik maken van een SIP converter. Er is geen limiet aan het aantal telefoongesprekken op hetzelfde moment dat via een telefoonlijn kan worden gevoerd. SIP Trunk is daarmee een perfect en meest gekozen ISDN alternatief voor callcenters of bedrijven met grote klantenservice afdelingen

ISDN stopt, ga over op een alternatief bij voicedata:

  • Jarenlange specialist in de zakelijke communicatiemarkt
  • Voor zowel hosted VoIP als SIP Trunk
  • 24/7 support bij calamiteiten
  • Uitgebreid netwerk
  • Goed beoordeeld door diverse grote en kleine bedrijven
  • Gedreven en meedenkende medewerkers
  • Uitstekende en snelle service
  • Transparante voorwaarden
  • Efficiënte maatwerkoplossingen 

Wilt u ook graag professioneel worden ondersteunt bij de overgang naar een hosted VoIP of SIP Trunk, aangezien ISDN stopt? Neem dan nu contact op met voicedata of bekijk de website voor meer informatie: voicedata.nl. Het is nu het moment om te kiezen voor een alternatief. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn