Mijn vrouw en ik zijn begin vorige maand getrouwd en hadden veel mensen uitgenodigd. Wij wilden altijd al een grote bruiloft en willende er echt iets speciaals van maken. Het leek ons leuk om de gasten een aantal presentjes te geven, als aandenken aan deze mooie dag. Online vonden wij verschillende leuke artikelen om weg te geven, maar die moesten wij ook ergens instoppen. Wij wilden graag doosjes laten bedrukken en konden dit doen via de website dozenlatenmaken.nl. Wij konden hier de hoeveelheid doosjes bestellen die wij nodig hadden en onze namen op de doos laten drukken. Toen ik bijna twee jaar geleden mijn vrouw ten huwelijk vroeg, kwam al snel te spraken dat wij het groot wilden vieren. Ik ken mijn vrouw al sinds ik een tiener ben en wij hebben al jaren een relatie. Na zeven jaar bij elkaar geweest te zijn, vroeg ik haar ten huwelijk en gelukkig wilde zij dit ook. Wij hebben een erg sterke band en hebben het idee, dat wij altijd bij elkaar zullen blijven. Wij wilden er een extra speciaal feest van maken en erg veel mensen uitnodigen, daarom hebben wij ook veel geld moeten sparen. Wij hadden van te voren uitgezocht wat onze bruiloft ongeveer zou kosten en waren daarna begonnen met sparen.  Wij wilden graag de mensen bedanken die op onze bruiloft waren en hun graag een aandenken meegeven. Dit aandenken wilden wij mooi verpakken en doosjes laten bedrukken leek ons een goed idee. Wij vonden het niet kunnen om leuke producten te verpakken in een saai doosje. Wij hadden eerst de producten gekocht, zodat wij wisten hoe groot het doosje moest worden. Hierna wilden wij een bedrijf zoeken om de doosjes te laten bedrukken. 

Voordelig doosjes laten bedrukken

Online zochten wij naar bedrijven die konden helpen met de doosjes en vonden al snel de website dozenlatenmaken.nl. Via deze website konden wij gemakkelijk doosjes laten bedrukken, door een bestand met de tekst op te sturen en de maten van de dozen aan te geven. Daarna spraken wij met medewerkers van dit bedrijf onze wensen voor de doosjes en de aantallen die wij nodig hadden. Zij gaven aan wat de prijs zou worden en dit vonden wij een goed bedrag. Wij ontvingen niet veel later een bestand met het ontwerp en dit zag er erg goed uit. Wij waren erg onder de indruk van de professionaliteit van dit bedrijf en besloten om hun de doosjes te laten bedrukken. 

De gasten waren blij met de cadeautjes

Het was een goed idee om de doosjes te laten bedrukken, want zij waren erg mooi geworden. De producten pasten perfect in de doosjes en zodoende konden wij gemakkelijk de presentjes weggeven. Veel gasten waren blij verrast met de cadeautjes en hadden niet verwacht dat zij iets zouden krijgen. Wij waren erg blij met het bedrijf dozenlatenmaken en raden dit bedrijf aan.

  • Wij konden bij dit bedrijf voordelig doosjes laten maken
  • Via de website kan je het doosje ontwerpen
  • Wij hadden goed contact met de medewerkers
  • Van te voren ontvingen wij het ontwerp
  • De doosjes zagen er mooi uit
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn