Ons bedrijf is vorig jaar tot aan de grond toe afgebrand nadat wij middenin een grote verbouwing zaten. De mensen waren bezig met het dak, toen het dak vlam vatte en de boel helemaal is afgebrand. Dat betekende dat wij weer helemaal van voor af aan konden beginnen en dat terwijl wij op dat moment al achter op schema liepen. Een van de dingen was ook nog eens dat omdat ons pand nog niet af was, hij ook nog niet voor honderd procent verzekerd was. Dat betekende dat wij dus bij de wederopbouw van ons bedrijf, flink op de kosten moesten besparen. Dat was een hele uitdaging want wij hadden al geen heel ruim budget. Wij hebben daarom besloten om de inrichting van ons pand zo voordelig mogelijk te doen zonder dat wij daarbij heel erg moesten beknibbelen op de kwaliteit van de producten die wij nodig hadden. Een van de dingen die wij in veelvoud nodig hadden waren legbordstellingen. Deze hebben wij heel veel nodig en daarom moesten wij op zoek naar een bedrijf dat ons voor een goede prijs aan legbordstellingene kon helpen. Wij hebben overal gezocht en wij hadden al snel in de gaten dat het niet echt eenvoudig is om een aanbieder te vinden die je voor een goede prijs aan legbordstellingen kan helpen. Wanneer je namelijk ergens tweedehands legbordstellingen vindt, dan kun je deze doorgaans net zo goed meteen weggooien omdat zij hun beste tijd wel hebben gehad. Het was voor ons daarom ook belangrijk om een adres te vinden waar wij goede legbordstellingen konden vinden, zonder dat wij daar een vermogen voor moesten betalen. Wij hebben toen heel lang gezocht en wij hebben uiteindelijk de mensen van lppetersen gevonden. Deze mensen bieden heel goede legborgstellingen aan en het was voor ons heel prettig om hier te bekijken wat de mogelijkheden allemaal waren. Wij hebben gezien dat je hier legbordstellingen kunt kopen die bijna niet van nieuw te onderscheiden zijn en dat terwijl ze toch ook echt tweedehands zijn. Dat was waar wij naar op zoek waren en het was voor ons dan ook een feestje om door het aanbod van deze aanbieder te grasduinen. 

Deze legbordstellingen waren zeer voordelig

Wij hebben gezien dat wij hier heel mooie legbordstellingen konden kopen en dat alles ook nog eens voor een heel aantrekkelijke prijs. Hadden wij dit bedrijf maar eerder gevonden, dan hadden wij ons al eerder veel geld kunnen besparen. Gelukkig hebben wij hier nu mooie legbordstellingen gekocht en wij zijn daarbij mooi binnen ons budget gebleven. 

Dit bedrijf biedt kwaliteit

Wij zijn uitermate tevreden over dit bedrijf en wij kunnen dan ook zeggen dat wij hier goede zaken hebben kunnen doen. Kortom:

  • Wij konden hier voordelig legbordstellingen inkopen
  • Wij zijn heel goed voorgelicht over de verschillende stellingen die men hier aanbiedt
  • Wij hadden onze stellingen heel snel in onze opslag staan

Meer weten over dit bedrijf? Bekijk dan ook hun site nog even. Daar kunt u namelijk ook foto’s vinden van de aangeboden producten. Dat zorgt ervoor dat u precies weet wat u allemaal bij dit bedrijf kunt kopen.                                

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn