Ons bedrijf heeft de afgelopen jaren het beleid gevoerd om meer op de veiligheid van onze mensen te letten. Wij hebben tot nu toe nog nooit grote ongelukken gehad op ons werk, maar aangezien wij in een risicovolle sector werken, bestond de kans dat deze ongelukken wel zouden kunnen gebeuren en vandaar dat wij besloten hebben om ons te verdiepen in hoe wij dergelijke ongemakken zouden kunnen voorkomen. Wij hebben daarom gekeken naar de mogelijkheden om een keer een instituut te vinden waar wij goede arbo opleidingen konden gaan volgen. Wanneer je namelijk goede arbo opleidingen kunt gaan volgen, weet je zeker dat je goed op de hoogte bent van de risico’s wanneer je deze arbo opleidingen eenmaal afgerond hebt. Wij zijn daarom gaan kijken waar wij een aanbieder van goede arbo opleidingen konden vinden. Wij hebben overal en nergens gezocht en uiteindelijk kwamen wij terecht bij de mensen van de-opleider.nl. Deze site kregen wij aangeraden door iemand die hier ook een aantal arbo opleidingen had gedaan. Wij hebben gekeken naar de mogelijkheden die wij hier allemaal kregen gepresenteerd en hoe meer wij zagen, hoe duidelijker het on werd dat wij hier graag in de leer wilden gaan. Wij zagen dat je hier bijvoorbeeld je VCA kunt gaan halen. Dat is voor ons altijd heel erg belangrijk omdat wij de veiligheid van onze mensen graag willen garanderen. Wij doen er daarom alles aan om er voor te zorgen dat onze mensen hun papieren kunnen halen. Wij hebben daarom ook met veel plezier het aanbod aan arbo opleidingen doorgenomen en wij waren blij om te zien dat wij hier heel veel interessante mogelijkheden kregen gepresenteerd. Omdat wij graag een pakket op maat wilden hebben, hebben wij even contact opgenomen met de mensen van dit bedrijf. Wij kregen te horen dat er nog volop ruimte was voor nieuwe mensen voor de arbo opleidingen en dat was precies het nieuws dat wij graag wilden horen. Wij hebben daarom gekeken wie van ons personeel graag arbo opleidingen wilde gaan volgen en wij merkten dat er heel veel animo voor was. 

Deze arbo opleidingen zijn de moeite waard

Wij hebben een aantal mensen opgegeven voor de arbo opleidingen van dit bedrijf en dat is ons heel erg goed bevallen. Wij hebben hier namelijk heel veel interessante kennis opgedaan en wij zijn dan ook zeer tevreden over het feit dat wij voor de arbo opleidingen van de-opleider hebben gekozen. Wij hebben heel veel kennis opgedaan en dat was precies waar wij op gehoopt hadden. 

Wij komen zeker nog een keer terug

Wij hebben nu al besloten dat wij volgend jaar weer graag arbo opleidingen willen gaan volgen bij dit bedrijf omdat:

  • Wij hier heel veel interessante kennis hebben opgedaan 
  • Wij nu veel veiliger kunnen werken 
  • Wij voor een heel goede prijs een leergang konden volgen 

Meer weten? Kijk dan ook nog even op de site van dit bedrijf. Daar kunt u zelf zien welke mogelijkheden men hier allemaal aanbiedt. U zult zien dat u hier heel veel opties krijgt aangeboden. Aarzel daarom niet om even naar de-opleider.nl te gaan. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn