Een haartransplantatie is een uitstekende manier om kaalheid te verhelpen! Het klinkt misschien wat raar om hiervoor een medische behandeling te ondergaan, maar laten we eerlijk zijn, het is toch best vervelend om kale plekke op het hoofd te hebben? Je kunt hier natuurlijk mee leren leven, maar je kunt hier ook iets aan laten doen. In het verleden had je geen andere mogelijkheid dan het dragen van een pruik of een toupet, maar met een haartransplantatie kun je voor een permanente en natuurlijke oplossing kiezen! Niemand zal het zien dat je dit hebt laten doen en dat is met het dragen van een toupet of pruik vaak toch wel anders! Hoewel ook bij deze producten de kwaliteit de laatste jaren sterk verbeterd is, is er toch niets zo fijn als gewoon te kunnen genieten van je eigen haar. Dit geeft jou een mooie uitstraling en het biedt je bovendien veel meer mogelijkheden wat betreft kapsel en styling. Veel mensen krijgen hierdoor weer meer zelfvertrouwen, zitten na het aangroeien van het nieuwe hoofdhaar weer een stuk beter in hun vel. Een haartransplantatie is dan ook zeker iets om te overwegen als jij hinder ondervindt van de kale plekken op je hoofd!

Hoe werkt een haartransplantatie?

Hoe gaat een haartransplantatie nu in zijn werk? Het is eigenlijk een vrij eenvoudige ingreep: er worden haarzakjes aan de achterkant van je hoofd verwijderd en deze worden teruggeplaatst op de kale plekken. Hierbij wordt er uiteraard gekozen voor gezonde haarzakjes, die niet vatbaar zijn voor haarverlies. Er wordt bovendien dus echt van jouw eigen haren gebruik gemaakt, waardoor het effect echt prachtig zal zijn! De haarzakjes die verplaatst zijn, zullen op termijn meerdere haren aan gaan maken, waardoor jij weer echt een volle bos krijgt! Is een haartransplantatie nu een ingrijpende behandeling? Dit valt eigenlijk alleszins mee, het kan namelijk gewoon onder plaatselijke verdoving uitgevoerd worden. Met behulp van pijnstillers en antibiotica zal ook het herstel comfortabel verlopen. Waar kun je dit nu laten doen? Een aanrader is het om dit te laten doen bij Esteworld, gevestigd in Turkije. Het klinkt misschien wat raar om voor een dergelijke behandeling naar het buitenland te gaan, maar zij zijn echt gespecialiseerd in deze transplantaties en kunnen daardoor ook echt een uitstekende kwaliteit leveren. De nazorg vindt bovendien gewoon in Nederland plaats en ook in de kliniek is er Nederlandse begeleiding. Daarom zijn zij dus een heel goede keus als jij een haartransplantatie wilt laten doen!

Meer voordelen

Maar dat zijn niet de enige redenen waarom zij voor een haartransplantatie zo’n goed adres zijn, dat is bijvoorbeeld ook omdat zij jouw tijdens je verblijf in de watten leggen:

  • een privéchauffeur zorgt voor transfers
  • je verblijft in een luxe hotel
  • altijd direct contact, geen tussenpersonen

Daar komt bij dat ze in deze kliniek gebruik maken van de zogeheten PRP behandeling. Dit houdt in dat zij een buisje bloed bij je afnemen en dit in een centrifuge plaatsen. Hierdoor vermenigvuldigen de rode bloedplaatjes zich, die verantwoordelijk zijn voor de bloedstolling. Als dit proces klaar is, wordt het bloed weer bij jou teruggeplaatst. Het heeft als effect op de haartransplantatie dat de getransplanteerde haarzakjes sneller vast gaan zitten door de snellere bloedstolling. Bovendien zal ook het genezingsproces hierdoor sneller verlopen, waardoor je na zeven tot tien dagen niet meer zult kunnen zien dat jij net behandeld bent. Er zijn dus echt veel redenen om voor Esteworld te kiezen! Wil jij hier meer over weten, wil je meer weten over hoe een haartransplantatie werkt? Kijk dan eens op esteworld-haartransplantatie.nl voor meer informatie over hun dienstverlening!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn