Het meeste timeless accessoire: het horlogeHet horloge is wellicht wel het meest timeless accessoire. Al decennialang dragen we bijna allemaal dagelijks een mooi exemplaar om onze pols. Er komt een hoop kijken bij het uitzoeken van geschikte horloges. Er is tegenwoordig behoorlijk veel keuze. Dit maakt het kiezen van het juiste timepiece dat ook nog eens betaalbaar is best lastig. Ten eerste is het type uurwerk belangrijk om te overwegen. Dit is het mechanisme wat ervoor zorgt dat de wijzers bewegen en de tijd nauwkeurige aangegeven wordt. De bekendste uurwerken zijn Quarts, Solar en automatische horloges. Ten tweede verschilt de tijdsaanduiding. De een heeft de voorkeur voor een analoge tijdsaanduiding, terwijl de ander wellicht liever voor digitaal gaat. Ook dit verschilt bij horloges. Bovendien wordt ter bescherming gebruik gemaakt van glas. Het type glas verschilt echter ook vaak. Zo kunt u mineraalglas, saffierglas of kunststofglas kiezen. Tot slot kan service ook een belangrijke rol spelen bij het uitzoeken van het meest geschikte exemplaar voor u. De aangeboden service verschilt namelijk vaak per winkel. Wanneer u het bandje wilt laten inkorten of de batterij wilt laten vervangen, wilt u natuurlijk zo goed en snel mogelijk geholpen worden.

De aantrekkingskracht van het Zwitserse horloge

Van alle soorten die er wereldwijd gemaakt worden, heeft het Zwitserse horloge een bepaalde aantrekkingskracht op vele mensen. Wat maakt Zwitserse horloges toch zo onweerstaanbaar? Ten eerste gaat het hier niet enkel om het bepalen van de tijd, maar om de hele kunst die erachter zit. Zwitserse merken zijn onder andere zo populair vanwege de rijke historie. In de meeste delen van de wereld is de delicate kunst verloren gegaan, behalve in Zwitserland. Zwitserland was en is nog altijd het meest ambitieuze en vastberaden land. Zwitserse horloges zijn gemaakt met vakmanschap, eeuwenlange kennis en een rijke historie aan tegenslagen en doorzettingsvermogen. Er worden zeer hoge kwaliteitseisen aan gesteld en ze worden dan ook gemaakt van enkel materiaal van de beste kwaliteit. Zwitserse makers zien een horloge niet enkel als een tijdelijke accessoire of een modeverschijnsel; ze gaan meerdere generaties mee. Duurzaamheid speelt dus tevens een grote rol. Het is wellicht een flinke investering, maar wel een die zijn vruchten afwerpt op de lange termijn. Tot slot is er nog de uitstraling. Het is evident dat er veel aandacht wordt besteed aan het ontwerpen van originele stukken, die zowel tijdloos als innovatief zijn. Ze hebben hun luxueuze uitstraling te danken aan het gebruik van hoogwaardige materialen. Tot ons assortiment behoren onder andere de volgende Zwitserse merken: Breitling, Seiko en Tag Heuer.

Waarom BensonTrade?

BensonTrade is een official dealer met meer dan 10 jaar ervaring. Wij zijn aangesloten bij het keurmerk WebwinkelKeur waar we gemiddeld een 8,8 scoren. Wij bieden dan ook zekerheid en een uitstekende service. Dit geldt tevens op het gebied van watchwinders, horlogeboxen en -bandjes. Een watchwinder gebruikt u voor het opwinden van een automatisch horloge. Een watchwinder voorziet het dus altijd van energie waardoor het zal blijven functioneren. Tevens verlengt het de levensduur doordat de bewegende onderdelen in beweging blijven en de olie binnenin het uurwerk goed wordt verdeeld. Wij bieden een ruime collectie watchwinders met onder andere merken zoals Swiss Kubik, Benson, Orbita en Bernard Favre. Bij BensonTrade begrijpen we dat een horloge niet enkel een accessoire om uw pols is, maar zoveel meer. We bieden dan ook een ruim assortiment aan luxe merken. Bij ons bent u aan het juiste adres voor onder andere:

  • Automatische horloges
  • Duikhorloges
  • Mechanische horloges
  • Zwitserse horloges

Bent u op zoek naar een mooi horloge voor uzelf of wellicht voor een familielid? Bekijk dan gerust ons gehele assortiment aan horloges op https://bensontrade.nl/ om hét perfecte timepiece te vinden.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn