Elk bedrijf heeft een vergaderruimte. Het kan tevens de kantine zijn, maar een middelgroot bedrijf maar ook een instelling zal zeker een aparte ruimte hebben. De stoelen voor deze ruimte wilt u waarschijnlijk met zorg uitkiezen want men brengt er regelmatig meerdere uren per dag in door. Zoekt u daarom een comfortabele vergaderstoel waar men geruime tijd in kan zitten zonder last te krijgen van diens ledematen? Kijkt u dan even op bureaustoeldiscounter.nl. Zoals de naam van de website al aangeeft is het een discounter en dat wil zeggen we dat we stoelen ver onder de marktprijs verkopen. In principe is onze site een grote outlet. Daarom zal het u hoogstwaarschijnlijk verbazen dat er zelfs nog een echte outlet-pagina op de site te vinden is waar u onder andere een vergaderstoel kunt kopen tegen de grootst mogelijke kortingen. Klinkt u dat nu al als muziek in de oren? Wacht dan niet langer maar neem eens een kijkje. U kunt zowel een singuliere bestelling maken met een vergaderstoel, maar ook bulkbestellingen gaan wij niet uit de weg. Dat is niet meer dan logisch want u wilt dat ieder bestuurslid aan de lange vergadertafel prettig kan werken, overleggen, nadenken en brainstormen. Hebt u al enig idee hoe de vergaderstoel er uit moet zien en aan welke specificaties het moet voldoen? Dan kunt u snel het zoekgebied verkleinen. Zo niet dan kunt u er het totale overzicht bij pakken zodat u rustig in uw eigen tijd een weloverwogen keuze kunt maken.

Een vergaderstoel dient tevens ergonomisch te zijn

Omdat u misschien ook wel een vergaderstoel in uw eigen huis kunt gebruiken is het ook zeker mogelijk voor particulieren om een bestelling te plaatsen. In de vergaderruimte, in huis en op kantoor, het zijn goede plekken om een vergaderstoel neer te zetten. Het voornaamste verschil met een bureaustoel is misschien nog wel dat de vergaderstoel niet een draaiend element bevat. Het is in die zin eerder een normale stoel, alleen dan veel luxer. Want het moet immers uw lichaam goed ondersteunen en tegelijkertijd imponeren op potentiële zakenrelaties die bij u langskomen. Ons assortiment trekt daarom doorgaans veel bekijks, al was het enkel vanwege de exclusiviteit dat het uitstraalt. Lederen stoelen die waterafstotend zijn en verkrijgbaar in postmoderne en klassieke stijlen zijn hiervan een goed voorbeeld. U zoekt een combinatie van design, ergonomie en comfort. In dat geval bent u bij ons aan het juiste adres. Zoek op basis van kleur, het model of de prijs die u bereid bent uit te geven en vervolg uw digitale weg.

  • Vul uw bedrijfsgegevens en contactgegevens in en kies er eventueel voor om een account aan te maken. vergeet trouwens niet om ook nog even bij onze overige producten zoals bureaustoelen, bureautafels en accessoires te kijken voordat u de bestelling definitief plaatst.
  • Dan betaalt u het verschuldigde bedrag van te voren via PayPal, iDEAL of een andere betaalservice of achteraf met Afterpay.
  • Wij gaan dan aan het werk en zorgen ervoor dat u morgen al uw bestelde vergaderstoel in huis hebt, mits u natuurlijk op werkdagen voor 17:00 uur had besteld.

Bestel er een bijpassende bureautafel bij

Hebt u nog vragen? Stuur dan een e-mail naar de klantenservice van IVOL. Natuurlijk zijn we ook telefonisch te bereiken. Via Facebook en de nieuwsbrief waarop u zich kunt abonneren houden we u gratis op de hoogte van veranderingen binnen ons assortiment. Daardoor kunt u snel de meest moderne vergaderstoel tegen de laagste prijzen bestellen. Wilt u trouwens uw vloer beschermen tegen de krassen die een bureaustoel kan maken? Bestel dan ook de vloerbeschermers.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn