Moet jij binnenkort een bedrijfsuitje in Twente organiseren? Daar komt altijd meer bij kijken dan je denkt! In veel bedrijven is het zo dat er met enige regelmaat een bedrijfsfeest georganiseerd wordt. Soms wordt er voor gekozen om dit eens in het jaar te doen, andere keren kiest men voor een hogere frequentie. De frequentie maakt nog niet eens zo heel veel uit, het belangrijkste is dat er af en toe een bedrijfsuitje te Twente georganiseerd wordt. Tenminste, als jullie bedrijf in die omgeving gevestigd is. Want je gaat natuurlijk niet heel veel kilometers rijden voor een dergelijk feest. Waarom is het houden van bedrijfsfeesten nu zo van belang? Omdat je elkaar dan eens in een heel andere setting ziet en eens op een heel andere manier met elkaar in gesprek gaat. Op het werk zul je het toch al snel met elkaar enkel maar over werkgerelateerde zaken hebben en dat is ook logisch, daarvoor ben je daar immers allemaal aanwezig. Je komt dan echter zelden toe aan elkaar op een andere manier leren kennen en dat kan nu tijdens een bedrijfsuitje in Twente wel eens een keer!

Teambuilding door bedrijfsuitje Twente

Niet alleen is een bedrijfsuitje te Twente een mooie manier om eens op een andere manier met elkaar in gesprek te raken, het is ook een manier om andere eigenschappen, sterke en zwakke punten van de anderen te leren kennen. Als je een bepaalde functie hebt, dan wordt er eigenlijk altijd een beroep gedaan op dezelfde vaardigheden. Maar tijdens een teambuildingsactiviteit is dit anders, dan wordt er opeens op iedereen een beroep gedaan op andere vlakken en dan kunnen er zomaar andere vaardigheden boven komen drijven waar je geen idee van had. Zo kun je tijdens een bedrijfsuitje in Twente dus erachter komen dat bepaalde collega’s misschien in heel creatieve oplossingen kunnen denken. Of je ontdekt bij iemand leiderschapskwaliteiten terwijl je dat van die persoon nu juist helemaal niet verwacht had. Dit soort zaken is natuurlijk heel waardevol om te ontdekken, want het geeft je een ander inzicht in de mensen met wie je werkt. Dit kun je vervolgens op de werkvloer gebruiken, om anderen beter te laten functioneren, om ieders sterke punten zo goed mogelijk naar voren te laten komen en in te zetten. Daar profiteert niet alleen die persoon van, maar ook het bedrijf. Voor je bedrijfsuitje in Twente kiezen voor een teambuildingsactiviteit is dus zeker aan te raden!

Ga naar ‘t Twents Kwartiertje

Een bedrijfsuitje in Twente kan dus zeer waardevol zijn, maar het moet ook gezegd worden dat het niet altijd eenvoudig is om dit te organiseren. Zelf een activiteit verzinnen en uitwerken kost veel tijd, tijd die je meestal niet hebt. Het is dus gemakkelijker om te kiezen voor een kant en klare activiteit, maar dit is vaak dan weer heel erg duur. Wil je een leuk bedrijfsuitje in Twente, dat toch voordelig geprijsd is, dan moet je eens kiezen voor de mogelijkheden die ‘t Twents Kwartiertje biedt. Bij hen kun je terecht voor bijvoorbeeld:

  • teambuildingsactiviteiten
  • tuktuk tochten
  • themafeesten

Daarnaast beschikken zij ook over een speelhal, die voor veel plezier zal zorgen! Bij hen kun je bovendien ook meteen voor het eten terecht, want ook dat is natuurlijk leuk om samen te doen. Zo heb je dus een compleet pakket, dat je in een keer kunt regelen. Je hoeft dan bovendien ook niet van de activiteitlocatie naar de eetlocatie te rijden. Wel zo gemakkelijk dus! Zoek jij een leuk bedrijfsuitje in Twente, dan moet je dus zeker eens kijken naar de mogelijkheden van ‘t Twents Kwartiertje!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn