Een cd persen lijkt voor veel mensen misschien een beetje vergezocht. Want tegenwoordig kun je in de winkel kant en klare lege cd’s kopen en deze zelf bedrukken met alles wat je maar wil. Een cd persen is echter zeer voordelig voor mensen die op zoek zijn naar grote oplages! Wilt u geluid op een cd persen en heeft u veel exemplaren nodig? Dan is cddrukken.nl voor u dé uitkomst op het gebied van cd persen. Uw bandje, orkest of project kan zo eenvoudig vereeuwigt worden en u zult er lang van kunnen genieten. Bij CDdrukken.nl verzorgen we alles. En dan bedoelen we ook echt alles. Natuurlijk het cd persen zelf, maar ook het drukwerk; de verpakking en de drukwerk controle zitten bij de prijs inbegrepen. U krijgt bij een zeer hoge kwaliteit voor de laagste prijzen: dat is dus echt waar voor uw geld! Dat is wel zo fijn toch? Neem snel contact met ons op en bekijk wat de mogelijkheden in uw specifieke situatie zijn. Wij bieden topkwaliteit cd persen, snelle levering binnen 2 tot 5 werkdagen en houden de kosten dus laag. Dit komt omdat wij alleen doen aan cd persen met  zeer grote hoeveelheden. Want daar profiteert u als klant uiteindelijk van! Bij CDdrukken.nl bent u helemaal aan het juiste adres. Een cd persen kunt u met een gerust hart aan ons overlaten, want we weten wat we doen. U hoeft bij ons daarnaast nooit te diep in de buidel te tasten. Onze klanten weten al jaren de weg naar ons te vinden en komen zelfs vaak terug! Ons geheim? Dat verklappen wij u nog even niet, want het is veel leuker om het zelf te ontdekken. Ga daarom snel naar de website cddrukken.nl en ervaar het zelf! Een cd persen was nog nooit zo eenvoudig.

Een cd persen bij CDdrukken.nl

U bent waarschijnlijk zeer trots op uw project en u wil dit graag op een cd hebben. Een cd persen is dan een voordelige keuze. Ook al band die wil doorbreken is een cd persen vaak een goede oplossing. Zo kun je bij elk optreden cd’s verkopen en krijg je meer naamsbekendheid en levert het ook nog eens wat geld op. Een cd persen kan dus veel uitmaken voor je toekomst! Denk er dus eens goed over na en neem een kijkje op de website van CDdrukken.nl. Want wij verzorgen alles tot in de puntjes voor een zeer voordelige prijs. Dat klinkt u zeker als muziek in de oren? Of u nu zelf een ontwerp meestuurt of dat wij dit voor u doen; ook de vormgeving is van hoge kwaliteit en veel klanten waren hier erg tevreden over. Vaak leveren klanten de vormgeving zelf aan en maken wij deze druk klaar. Dit is wel zo belangrijk, want anders heb je straks de helft van je afbeelding op het cd-hoesje, omdat je bestand te groot was en niemand dit nog gecheckt heeft. Bij CDdrukken.nl hebben wij overal verstand van en uw ideeën komen bij ons altijd goed uit de verf. Ook de verpakkingen zijn bij ons van de beste kwaliteit en u heeft zeer veel keus. Onze ervaren medewerkers helpen u graag en dit is een van de redenen dat zeer veel klanten, namelijk 95%, onze klantenservice bestempelen met een ‘goed’ tot ‘zeer goed’! Hier zijn wij erg trots op, want wij werken daar natuurlijk hard voor. Een cd persen, waarom zou u dat bij CDdrukken.nl doen? Omdat wij de voordeligste keuze zijn op het gebied van cd persen! Maar denk ook eens aan de volgende redenen:

  • razendsnelle levertijden
  • 99% klant tevredenheid over de kwaliteit van het product
  • eigen grafische afdeling
  • jarenlange ervaring

U ziet het al, u moet bij ons zijn voor het persen van de voordeligste cd, van de hoogste kwaliteit. Omdat wij zeer transparant zijn in het hanteren van prijzen, weet u gelijk waar u aan toe bent. Geen verhaaltjes waar u niets aan heeft en loze beloften! Dat vinden wij zelf ook altijd zeer vervelend en dit toont geen respect voor de klant. Bij ons zijn alle prijzen inclusief drukfilms en afhandeling daarvan. Bovendien kunnen wij u helpen met al uw muziekrechten, want dit is soms nog even een onderdeel waar u op moet letten.

Neem snel contact op voor al uw vragen

Wij kunnen ons voorstellen dat u na het lezen van dit artikel misschien nog wat vragen heeft. Dan kunt u ons eenvoudig bellen of e-mailen en wij zullen u te woord staan. Ook kunt u altijd vrijblijvend advies van ons ontvangen. Bovendien kunt u heel eenvoudig een offerte aanvragen op onze website, zodat u precies weet waar u aan toe bent! Wij leveren zeer snel, gemiddeld kan een levering al tussen de 2 tot 5 werkdagen worden geleverd. Ook overleggen wij natuurlijk altijd met u over de artwork. Wij koppelen dit naar u terug per email of telefoon. De aanpassingen die u dan wilt doen kunt u eenvoudig aan ons doorgeven. Als het allemaal uw goedkeuring heeft, verzenden wij het ontwerp direct naar de fabriek. Zo komt het drukwerk snel voor de bakker en heeft u die cd van u in een mum van tijd in huis. CDdrukken.nl heeft klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan en is daarom altijd goed te bereiken. Communicatie vinden wij belangrijk en schroom daarom niet om vandaag nog contact op te nemen. Wij zien u graag tegemoet!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn