Een dvd dupliceren kan tegenwoordig eigenlijk iedereen. Een dvd dupliceren lijkt namelijk niet heel veel werk. Heeft u een video gemaakt en wilt u die graag delen? Stop een dvd in de computer en laat een softwareprogramma de video op dvd zetten. Maar als het gaat om 100 stuks bijvoorbeeld, is een dvd dupliceren wel even andere koek. En wilt u er ook nog hoesjes met leuke cover bij? Heeft u eigenlijk geen zin om 50 keer een schijf in de computer te moeten stoppen, te wachten tot het klaar is, en dat u daarna ook nog de dvd-hoes in elkaar moet zetten? Dan is Blue Digital iets voor u! Een dvd dupliceren is bij ons een fluitje van een cent. En ook nog eens betaalbaar. Zo is het verspreiden van uw huwelijksvideo of musical van de kinderen een peulenschil. Laat Blue Digital al het werk doen en u kunt rustig achterover hangen in uw luie stoel! Bij ons kunt u terecht voor:

  • een dvd dupliceren
  • het dupliceren van cd’s
  • vormgeving
  • verpakkingen en drukwerk
  • kleine oplagen
  • grote oplagen

Wilt u bijvoorbeeld een kleine oplage cd’s of 10 stuks dvd dupliceren? En heeft u wat hulp nodig bij de vormgeving? Wij verzorgen het voor u, net als de verpakkingen. Wij zijn van alle markten thuis en hebben voor ieder wat wils. Het uitbesteden van een dvd dupliceren is een goede beslissing voor iedereen met weinig ervaring, tijd of zin in dit klusje. Heeft u een leuke promotievideo voor uw bedrijf en wilt u deze graag verspreiden in grote oplage? Kom dan eens langs op de website van Blue Digital en kijk naar de mogelijkheden. Het dupliceren is zo in een peulenschil gedaan en u kunt met een gerust hart gaan slapen. Want zoiets kan hele dagen van uw week in beslag nemen! Vergis u niet daarin. Voor u het weet zit u dagen achter elkaar achter uw pc voor het dupliceren van een dvd. Dupliceren is namelijk niet alleen een technisch proces, maar ook een tijdrovend proces. Laat het daarom doen door de echte professionals van Blue Digital. Bij ons kunt u bovendien kiezen voor leuke hoesjes en verpakkingen. Uw dvd dupliceren was nog nooit zo makkelijk!

Uw dvd dupliceren: voordelig en snel

Uw dvd dupliceren kan in kleine en grote oplages. Bij Blue Digital werken we met verschillende digitale printtechnieken. Een dvd dupliceren is volgens ons een zeer nauwkeurig karwei en daarom kiezen wij alleen maar voor de beste techniek. Zo kunt u bij een kleine oplage van het dvd dupliceren kiezen voor de voordelige inject-techniek. Daarnaast kunt u kiezen voor uw dvd dupliceren met of zonder coating. Of kies voor onze hoogwaardige water en UV bestendige thermische disc bedrukking! Dit kan allemaal al vanaf 50 stuks. Wilt u een dvd dupliceren, maar heeft u meer exemplaren nodig? Geen zorgen, ook dit kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Vanaf 100 exemplaren leveren wij zelfs thermisch bedrukte cd’s met zilveren ondergrond. Bij ons hoeft u nooit te diep in de buidel te tasten, want wij hebben voor ieder budget wel iets in huis. En ook voor iedere wens een oplossing. Neem daarom vandaag nog eens een kijkje op de website van Blue Digital en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen. Hier vindt u al onze producten en services die wij leveren. Bent u op zoek naar een ‘digipack’ verpakking, of een leuke ‘wallet’ verpakking? Wij bieden honderden typen verpakkingen, dus bij ons zult u altijd wel iets van uw gading vinden. Want alhoewel het om de inhoud draait, u wilt toch ook dat de buitenkant van de dvd er mooi uit ziet? Dit kunt u dus ook bij ons vinden. Daarnaast doen wij ook aan spoedorders. Heeft  u uw bestelling zeer snel nodig? Dan leveren wij u deze in een mum van tijd, want in veel gevallen is een spoedorder mogelijk die wij u binnen 24 uur kunnen leveren. Het drukwerk en sealen kunt u ook aan Blue Digital overlaten, want dat is voor ons geen probleem vanaf 50 stuks. Er is dus zeer veel bij ons mogelijk en daarom loont het altijd om eerst even contact met ons op te nemen.

Vraag naar de mogelijkheden

Een dvd dupliceren gaat niet altijd van een leien dakje. Niets is echter minder waar als u dit door Blue Digital laat verzorgen! Neem daarom snel contact met ons op, want u zult versteld staan van de mogelijkheden. De hoeveelheid, het hoesje, de vormgeving; u kunt het allemaal door ons laten maken. Dit tegen zeer redelijke prijzen. Heeft u 500 stuks nodig? Ook dit is voor ons geen probleem. Wij kunnen dan zelfs de cd of dvd helemaal zelf persen; dit scheelt u weer in de kosten. Ook leveren wij die 500 stuks zeer snel, al binnen 5 tot 8 werkdagen! Dat had u zeker niet verwacht? Schroom dus niet om contact op te nemen voor al uw vragen. Wij staan u graag te woord. Wij hebben al 10 jaar ervaring en zijn dus met recht een specialist in de digitale media te noemen. Wij geven iedereen graag persoonlijk advies voor het digitaal opslaan of verwerken van data. Bij ons bent u in goede handen: wij zijn zeer flexibel en kunnen goed met de klant meedenken. Zakelijke klanten, particulier of bands die in eigen beheer cd’s en dvd’s willen uitbrengen: allen zijn ze van harte welkom!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn