Als je een motorfiets wil rijden dan is het zeer verstandig om dat te doen op de betrouwbare motorfietsen van Japanse makelij. Denk bijvoorbeeld aan de Honda of de Kawasaki. Japanse makelij staat voor kwaliteit en duurzaamheid. Met een Japanse motorfiets weet je zeker dat je snel van A naar B kunt rijden zonder problemen. Dit is natuurlijk alleen het geval als je ook een prima motorfiets bestuurder bent. Het is jammer om een uitstekende Japanse Kawasaki motorfiets te vernielen enkel omdat je geen goede bestuurder bent. Maar ongelukken met motorfietsen kunnen ook de beste bestuurder overkomen. Het is nu eenmaal een risicovolle onderneming om met hoge snelheid op een motorfiets te rijden. Mocht er dus wat mis gaan dan kun je je Kawasaki motorfiets altijd repareren met de beste Kawasaki onderdelen. Deze onderdelen vind je op doublertrading.com. Deze website verkoopt verschillende Kawasaki onderdelen. Dus als je een ongelukje hebt gehad of één van de Kawasaki onderdelen is kapot, dan kun je de kapotte Kawasaki onderdelen vervangen door nieuwe Kawasaki onderdelen. Ook als je twijfelt of een onderdeel nog wel goed functioneert, kun je vaak beter het zekere voor het onzekere nemen, want als je een ongeluk krijgt tijdens het rijden met je motorfiets dan ben je nog veel verder van huis.  Gelukkig kun je al je Kawasaki onderdelen online gemakkelijk bestellen. Zoals gezegd zijn de Japanse onderdelen erg betrouwbaar. De Kawasaki onderdelen zijn dan ook:

  • onderdelen van topkwaliteit
  • de Kawasaki onderdelen zijn origineel
  • Double R Trading heeft een grote voorraad Kawasaki onderdelen

Alle onderdelen die je bestelt bij Double R Trading zijn van topkwaliteit. Dus ook de Kawasaki onderdelen zijn van de beste kwaliteit en je krijgt alleen de originele Kawasaki onderdelen toegestuurd. Dit is natuurlijk ideaal, want je bent er nooit zeker van welke onderdelen ze gebruiken in een garage. Het kan best zijn dat de originele Kawasaki onderdelen van de motorfiets worden gemengd met andere onderdelen. Het beste is dan ook om zelf de Kawasaki onderdelen te bestellen zodat je zeker weet dat je Kawasaki motorfiets een Kawasaki motorfiets blijft.

Hoe je Kawasaki onderdelen kunt bestellen bij doublertrading.com

Hoe je het beste kunt bestellen is een beetje afhankelijk van waarvoor je de Kawasaki onderdelen wilt bestellen. Heb je bijvoorbeeld zelf een garage en wil je op grotere schaal Kawasaki onderdelen inkopen dan kun je via een order alle verschillende Kawasaki onderdelen of andere onderdelen direct bestellen bij Double R Trading. Double R Trading regelt dan de rest en je kunt zelf rustig afwachten tot alle gewenste producten binnen komen. Dit gaat vaak erg snel want Double R Trading doet alles zelf. Dit betekent dat er niets uitbesteed hoeft te worden en dat scheelt tijd. Stel je voor dat je bij Double R Trading bestelt en dat Double R Trading vervolgens weer bestelt bij een ander bedrijf. Elke bedrijf dat tussen jou en je bestelling zit levert in ieder geval minimaal 1 dag vertraging op. Haal je al die bedrijven uit de lijn, dan bespaar je veel tijd. Als particulier kun je heel gemakkelijk even een kijkje nemen op de webshop. Hier vind je alle losse Kawasaki onderdelen en kun je zelf gemakkelijk een keuze maken uit die verschillende onderdelen. Als je het even niet meer weet door alle technische moeilijkheden dan kun je natuurlijk altijd even contact opnemen met de klantenservice. De experts daar kunnen je altijd voorzien van een advies op maat betreffende je wensen en je eigen motorfiets. De bijbehorende Kawasaki onderdelen zijn dan snel gevonden en dat maakt dat je bij Double R Trading altijd snel en efficiënt kunt winkelen.

De service en het bestelproces bij Double R Trading

Zoals gezegd kun je eenvoudig even de klantenservice raadplegen op het moment dat je er zelf niet uitkomt. Je kunt deze zelfde service natuurlijk ook bellen voor andere vragen. Als je bijvoorbeeld een onderdeel hebt ontvangen dat toch niet past bij de motor dan wil je deze uiteraard terug sturen. Als je niet precies weet hoe dat moet, dan kun je ook contact opnemen met de klantenservice. Zij vertellen je dan meteen wat de procedure is bij het retourneren van producten en artikelen die je hebt besteld bij Double R Trading. Ook over vragen betreffende de levering kun je natuurlijk terecht bij de klantenservice. Mocht je willen weten hoe lang het duurt of waarom er een vertraging is met de levering dan kun je ook gerust even bellen met één van de vele medewerkers die werkzaam zijn bij de klantenservice. Wil je liever niet bellen, dan kun je ook een email sturen. Hierin kun je dan rustig uiteenzetten wat het probleem is of waar je een vraag over hebt en vervolgens krijg je binnen 24 uur een uitgebreide en professionele respons binnen. Ideaal voor de wat meer ingewikkelde vragen. De email kun je gebruiken om alle technische specificaties op een rij te zetten. Dit gaat vaak makkelijker op papier dan via de telefoon. De medewerker kan dan zelf ook in alle rust de zaken er op na lezen en zo een gericht mogelijk advies terug mailen. Wat betreft het bestelproces, dat werkt in principe net zo als op andere websites. Je kunt de selectie van jouw keuze toevoegen aan de winkelwagen en als je eenmaal klaar bent kun je verder gaan met afrekenen. Afrekenen kan eventueel ook achteraf door de nota online over te maken of via een bankafschrift.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn