Dakbedekking is natuurlijk altijd een kwestie om goed over na te denken. Je wilt niet onverhoopt met lekkage komen te zitten, enkel omdat je geen tijd had om de dakbedekking serieus te nemen. Nu zou je natuurlijk kunnen denken dat het niet zo ingewikkeld is en dat je dat het beste aan de professionals over kunt laten. Dat is waar, maar dan zal je nog altijd de juiste professionals moeten vinden. En je wilt ook niet teveel betalen door een veel te prijzige offerte, want aannemers hebben er nogal eens een handje van om erg liberaal te zijn in het afrondingsproces. Aan de andere kant wil je dus ook niet besparen en in zee gaan met een goedkopere aannemer, want dan loop je het risico alsnog veel geld kwijt te raken aan herstel werkzaamheden. Want je moet je ook goed realiseren dat zodra er lekkage optreed je niet alleen het dak waterdicht moet maken, maar je zult ook de schade die is ontstaan door de lekkage moeten repareren. Uiteindelijk zal je dus een compromis moeten vinden tussen niet al te veel kosten en toch een waterdichte dakbedekking. EPDM is hierbij wellicht de oplossing. EPDM dakbedekking is ideaal voor elke woning en wordt nu al de dakbedekking van de toekomst genoemd. De duurzaamheid is immens, want je hoeft na het installeren van EPDM dakbedekking in ieder geval de eerste 50 jaar niet meer om te kijken naar je dakbedekking. Maar het belangrijkste is natuurlijk de EPDM prijs. Wat kost het? Helemaal niet veel is daarop het antwoord. De EPDM prijs ligt gemiddeld zo rond de 10 euro per vierkante meter. En dat is een EPDM prijs die meteen opvalt als je over de website gaat van EPDMxl.nl. De reden dat de EPDM prijs zo goedkoop kan zijn is omdat er geen talk word gebruikt in de EPDM dakbedekking. Dit houdt de EPDM prijs erg laat, omdat er niet dubbelzijdig gelijmd hoeft te worden. Doordat je enkelzijdig lijmt bespaar je direct op materiaalkosten en arbeidskosten en dit drukt de EPDM prijs natuurlijk aanzienlijk naar beneden. Vergeleken met het zetten van dakpannen ben je met deze lage EPDM prijs waarschijnlijk nog goedkoper uit ook. En een bijkomend voordeel is verder dat je de EPDM dakbedekking gewoon door een doe-het-zelver kunt laten plaatsen. Voor verdere ervaringen met EPDM kun je eventueel de recensies lezen van mensen die al eerder EDMP hebben laten plaatsen. Zo kun je ook meteen zien waar je zoal op moet letten bij het inhuren van een specialist of een doe-het-zelver. De lage EPDM prijs is zeker een reden om over te stappen op EPDM dakbedekking.

De lage EPDM prijs op EPDMxl.nl

Nu is het wel zo dat de EPDM prijs niet overal even laag is. Daarom is het ook ten zeerste aan te raden om al je EPDM producten te bestellen bij EPDMxl.nl, omdat je hier vaak kortingen en aanbiedingen vindt die maken dat de EPDM prijs altijd laag is. Hiervoor moet je wel weten hoe je moet zoeken op een website. Maar gelukkig is de website mooi en overzichtelijk. Links in het keuzemenu vind je meteen alle categorieën waar je in kunt zoeken. Zo kun je bijvoorbeeld zoeken in de categorieën:

  • EPDM dakbedekking
  • Aanbiedingen
  • Daktrimmen
  • PIR isolatie
  • Bevestigingsmaterialen
  • Gereedschappen

Zoals je direct al kunt zien is de variatie enorm. Je kunt er niet dus niet alleen terecht voor EPDM dakbedekking zelf, maar ook voor de gereedschappen om deze EPDM dakbedekking mee te instaleren. Dus als je een doe-het-zelver bent dan is de EPDM prijs natuurlijk helemaal laag gezien je geen specialist hoeft in te huren om de dakbedekking te instaleren. Een andere variabele die samen hangt met de EPDM prijs is natuurlijk de grootte van het dak. Het spreekt voor zich dat grotere daken meer EPDM materiaal nodig hebben vergeleken met kleine daken. Maar dat geldt natuurlijk net zo goed wanneer je een ander materiaal zou gebruiken. Het gaat erom dat het dak waterdicht is en dat is precies wat EPDM dakbedekking garandeert. Daarom krijg je altijd 15 jaar garantie op EPDM dakbedekking wat de EPDM prijs ook moge zijn. EPDM folie is dan ook prima te gebruiken in combinatie met dakpannen of andere soorten van dakbedekking. Zolang de ondergrond maar voldoende bescherming biedt tegen water kan EPDM folie het huis beschermen tot een periode van maar liefst 50 jaar.

Het bestellen van EPDM folie

Als je zelf via de website EPDM folie wilt bestellen dan is dat geen enkel probleem en dat kun je ook heel gemakkelijk zelf regelen. Je dient alleen even te weten hoe groot je dak is, ofwel hoeveel vierkante meter bedekt moeten worden met de EPDM folie. Zodra je dit weet kun je zelf je voorkeur selecteren wat betreft het type en de kwaliteit van de EPDM folie. Er zijn namelijk verschillende types met verschillende kwaliteit en die zie je ook terug in de prijsvariatie. Wil je kwaliteit en is geld geen issue, dan kun je het beste voor de duurdere variant gaan. Het is even één greep in de buidel, maar daarna ben je wel 50 jaar of langer verlost van zorgen wat betreft lekkage en dergelijke. Natuurlijk is het niet zo dat een goedkopere versie minder goed beschermt. Maar een verschil in kwaliteit zal er altijd zijn en het kan dus zo zijn dat de goedkopere editie precies 50 jaar meegaat, terwijl de duurdere editie 60 jaar meegaat.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn