Veel mensen dromen van het maken van hun eigen muziek. Bent u zo’n muzikant of singer-songwriter? Of wilt u bijvoorbeeld uw gedichten via audio verspreiden? Kortom: droomt u van uw eigen cd, die u aan iedereen kunt laten zien of laten horen en wilt u dus een cd drukken? U bent niet de enige. Ondanks de opkomst van allerlei download- en streamingdiensten zien veel mensen hun muziek nog graag op een cd. Gewoon een tastbaar resultaat, met een mooi doosje eromheen, al dan niet met een boekje erbij waarop afbeeldingen of teksten gedrukt staan. Bedrijven die gespecialiseerd zijn in dit cd drukken zijn er gelukkig nog steeds. Zij kunnen u helpen om de oorspronkelijke master om te zetten naar bijvoorbeeld zo’n 300 cd drukken. Dit is niet alleen goedkoper, maar ook vele malen minder arbeidsintensief dan wanneer u zelf aan de slag zou gaan met uw cd drukken. Natuurlijk gaat uw eigen album u aan het hart, dus is het belangrijk dat het vermenigvuldigen ervan met zorg gebeurt. Een ander aspect waar rekening mee gehouden moet worden als het gaat om cd drukken zijn natuurlijk de copyrights. Er zijn diverse bedrijven actief die ook dit element in het proces van het cd drukken realiseren van u over kunnen nemen. Een van die bedrijven is bijvoorbeeld Datamax Benelux. Als u behoefte hebt aan grote aantallen cd drukken bent u bij hen aan het juiste adres. Deze onderneming is namelijk gespecialiseerd in cd drukken en weet precies wat erbij komt kijken. Doordat ze jaarlijks vele duizenden cd drukken vervaardigen, kunnen ze deze ook tegen een aantrekkelijke prijs aanbieden aan uw klanten. Dat geldt natuurlijk ook voor u! Kijkt u dus vooral eens op hun website door te klikken op deze link: http://www.datamaxbenelux.nl/cdpersen.html. Nu blijkt al snel dat cd drukken ook wel eens cd persen genoemd wordt, maar maakt u zich geen zorgen, het resultaat is hetzelfde. U levert uw master af bij de medewerkers van dit bedrijf en voor u het weet bent u de trotse eigenaar van honderden of zelfs duizenden exemplaren van uw eigen album. Wilt u er ook graag mooie doosjes omheen, met eventueel ook boekjes erbij? Ook dit kan Datamax voor u regelen. cd drukken bestellen bij deze onderneming heeft dus vele voordelen. Om u wat tijd en energie te besparen zetten we deze hieronder voor u op een rijtje. Wel zo overzichtelijk.

Cd drukken bestellen via internet

Cd drukken bestellen bij Datamax heeft vele voordelen ten opzichte van zelf uw cd drukken vervaardigen. U bespaart hiermee natuurlijk heel veel tijd omdat het bedrijf gewend is aan grote hoeveelheden en beschikt over de juiste apparatuur om deze te verwerken. De kans is klein dat u deze capaciteit thuis kunt evenaren. Doordat ze zoveel bestellingen op een dag krijgen, kunnen ze ook profiteren van deze grote schaal en tegen een lage prijs materialen inkopen. Dit levert natuurlijk ook financiële voordelen op voor de klant. Daarnaast heeft cd drukken bestellen bij dit bedrijf nog vele andere voordelen. We noemen ze hier een voor een:

  • Snelle levering
  • Verschillende oplages mogelijk
  • Diverse soorten verpakkingen
  • Auteursrechten voor u geregeld
  • Scherpe prijzen

Datamax staat bekend om zijn snelle levering van cd drukken. Ook voor spoedbestellingen kunt u heel goed bij hen terecht. Als het nodig is kunnen zij zelfs uw gedrukte exemplaren, al dan niet met verpakkingen erbij, al binnen drie werkdagen leveren. Als dat niet snel is! Wilt u eerst voorzichtig beginnen met het vermenigvuldigen van uw album, dan kunt u kiezen voor een wat kleinere oplage; bijvoorbeeld van 200 stuks. Blijkt uw cd aan te slaan en wilt u de volgende keer wat meer risico nemen, dan is duizend stuks of zelfs nog veel meer ook geen probleem voor deze producent. Het tastbare en zichtbare van een cd zijn aspecten die ervoor zorgen dat deze een meerwaarde heeft ten opzichte van digitale muziek die je bijvoorbeeld in mp3 formaat kunt downloaden of direct kunt streamen. De verpakking is daarbij natuurlijk ook belangrijk. Dit bedrijf kan daarin verschillende soorten leveren, van de bekende jewel cases tot bijvoorbeeld digipacks, wallets en sleeves. U kunt er ook boekjes bij laten drukken. Wat ook erg gemakkelijk is, is dat zij eventueel voor u de auteursrechten kunnen regelen met de daartoe bevoegd instantie: STEMRA. Zo weet u zeker dat uw cd drukken aan alle eisen voldoen om op een goede manier onder uw potentiële fans verspreid te worden.

Heerlijk bezig zijn met muziek

Veel mensen genieten nog steeds erg van luisteren naar muziek. Anderen maken het daarnaast zelf ook nog graag. Behoort u tot een van die mensen die graag bezig is met muziek? Dan is Datamax echt een onderneming die u zou moeten kennen. Dit is namelijk hét adres om uw cd drukken in grote aantallen te laten maken. Als de master er eenmaal is, heeft u er zelf geen omkijken meer naar. U kunt de vermenigvuldiging ervan gerust overlaten aan deze bekwame producent van cd drukken. Het is erg gemakkelijk dat u bij dezelfde onderneming ook de verpakking kunt laten maken en de auteursrechten kunt laten regelen. U hoeft dan maar bij een adres aan te kloppen en u bent in een keer klaar. U bent verzekerd van een professioneel resultaat, maar zonder dat dit u veel hoeft te kosten aan tijd, geld of energie. Zo kunt u zich lekker bezig blijven houden met waar het eigenlijk om gaat: de muziek zelf. Laat u horen!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn