Neemt uw internet verkeer toe? Bent u toe aan meer capaciteit een hogere snelheid van uw internet? Weet u zeker dat uw huidige verbinding veilig is? De ontwikkelingen op technologisch gebied gaan snel en sneller dan u denkt. Om voorbereid te zijn doet u er verstandig aan om als bedrijf te kiezen voor zakelijk glasvezel. Dit is de snelste en beste manier om te zorgen voor een goede verbinding en om samen te werken in een cloud die betrouwbaar is. Zakelijk glasvezel is er voor bedrijven die een stap verder durven te denken. Als bedrijf leveren wij een uitgebreid aanbod aan oplossingen die bedrijfsmatig van pas komen. Het gaat hier altijd om zaken internet en wij richten ons in het bijzonder op bedrijven en overheden. Onder onze diensten vallen naast zakelijk glasvezel bijvoorbeeld ADSL en SDSL. Naast zakelijk glasvezel en eerder genoemde diensten kunt u bij ons ook terecht voor tal van ondersteunende producten op het gebied van webhosting en ant-virus programma’s. Snel internet is belangrijk, maar veiligheid doet daar niet voor onder en moet te alle tijde gewaarborgd zijn. Deze tak is dan ook onderdeel van onze service. Denk aan de beveiliging van uw netwerk en content. Wij leveren onze diensten op het gebied van veiligheid en zakelijk glasvezel verbindingen door het hele land en met veel succes. Het zakelijk glasvezel dat wij leveren, leveren wij op basis van de netwerken van landelijke partijen. Dat zijn geen kleine jongens, maar u moet hierbij denken aan KPN, Wholesale en Ziggo. De bedrijfsmatige oplossingen die wij bieden zijn:

  • netwerkdiensten
  • glasvezel
  • ondersteunende projecten
  • veiligheid
  • service

Zakelijk glasvezel voor bedrijven

Omdat wij met de beste partijen samenwerken, kunnen wij u snel en betrouwbare diensten leveren tegen de beste prijs. Op het moment dat u als bedrijf of instantie interesse heeft in zakelijk glasvezel, dan staat het u op ieder moment vrij om contact met ons op te nemen. U kunt een offerte aanvragen op de website als u meer wilt weten over zakelijk glasvezel. Het aanvragen van deze offerte verplicht u tot niets. Op het moment dat u oprechte interesse heeft in zakelijk glasvezel dan zullen wij een afspraak met u maken voor een onderzoek naar uw situatie en wat de beste mogelijkheden zijn voor zakelijk glasvezel. Het enige wat wij voor dit onderzoek nodig hebben is het aansluitadres, de snelheid van het internet dat u wenst en het soort dienst dat u verlangt. Op basis van deze gegevens doen wij u een voorstel en daar kunt u wel of niet op in gaan. Wij kunnen niet genoeg benadrukken dat het aanvragen van informatie en zelfs het maken van een afspraak om de situatie te bekijken geheel vrijblijvend is en u dus tot niets verplicht. Door heel het land werken wij met verschillende bedrijven en regelmatig werken wij ook met bedrijven op projectbasis. Dat betekent dat er sprake is van een tijdelijke samenwerking. Het aanleggen van glasvezelnetwerken door het land is een van onze doelstellingen om er voor te zorgen dat zakelijk glasvezel voor steeds meer bedrijven beschikbaar is en zij kunnen profiteren van de voordelen van zakelijk glasvezel. Wat zijn precies de voordelen? Zakelijk glasvezel is snel, veilig en scherp geprijsd. Het stelt u in staat op het beste rendement te halen uit uw bedrijf. Wij streven ernaar om de vraag naar glasvezel te bundelen. Op die manier kunnen wij netwerken aanleggen tegen een zeer goede prijs en dat drukt de kosten per bedrijf.

Veiligheid

We leven in tijden van een snelle technologische vooruitgang en internet vormt de basis van de zakelijke markt. Hoe sneller dat internet, hoe beter. Voor bedrijven en overheidsinstanties is het van het grootste belang dat zij hun data beschermen. Daarom moet er altijd voor de beste anti-virus programma’s worden gezorgd. Welke programma’s dat zijn en hoe u uw bedrijf en de data die gevoelig is nog meer kunt beschermen, dat zijn zaken die wij met u als ondernemer kunnen bespreken. Wij bieden onze diensten namelijk altijd helemaal aan op maat. Mocht u direct al een aantal vragen hebben over onze diensten, dan staat het u vrij om contact op te nemen met een van onze medewerkers middels onze informatielijn. Het bellen met een van onze medewerkers kan altijd verhelderend werken als u antwoord wilt op een paar korte vragen. Wij bedienen u graag van advies op ieder moment. Glasvezel wordt over het algemeen toegepast als zogenaamd ‘optisch vezel’ en dan met name in de telecommunicatie. In de praktijk wordt er met glasvezel licht gestuurd door lange vezels van optisch zeer helder glas. Het doel van glasvezel is het verzenden van signalen over grotere afstanden op een betrouwbare en snelle manier. De vezel moet aan zeer strenge eisen voldoen om geschikt te zijn en daarom werken wij alleen met het beste glasvezel. Het licht in de glasvezel moet namelijk een zeer kleine hoek maken met de buitenkant en daarvoor is slechts een hoogwaardig soort vezel geschikt. Glasvezel kan ook worden gebruikt voor andere toepassingen zoals de versteviging van kunststoffen. Er zijn een aantal manieren waarop glasvezel wordt vervaardigd. Het gaat hier om een smeltproces dat direct of indirect is. Bij een indirect smeltproces van de vezel wordt het gesmolten materiaal verdeeld, afgekoeld en verpakt en daarna opnieuw in een vorm gegoten. Bij een rechtstreeks proces gaat het materiaal direct naar de spindoppen. Wij werken alleen met het beste glasvezel voor het waarborgen van de veiligheid en snelheid van uw internet.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn