Als klusbedrijf hebben we ontzettend veel concurrentie. Eigenlijk bizar om te zien hoe enorm veel bedrijven op dezelfde markt zitten. Waar we voornamelijk aandacht besteed hebben aan de online marketing, hebben we onlangs het roer omgegooid. We merkten dat er steeds minder respons kwam en dat het geld dat geïnvesteerd werd in feite niets meer opleverde. Hatelijk, want uiteindelijk wil je juist een goede opbrengst uit de marketing halen. Toen we weer eens in de file stonden en nadachten over de mogelijke oplossingen, kwam de oplossing letterlijk langsrijden. Auto belettering Roermond. Dat was de tekst op het busje dat naast ons stond – en dat was de oplossing. Want zelfs toen we een uur later op de zaak aankwamen, wisten we nog steeds dat het auto beletting Roermond was. We maakten direct een afspraak met Roermond Belettering om de mogelijkheden door te nemen en wisten direct dat dit de oplossing was. Nog geen twee weken later waren onze bedrijfswagen voorzien van auto belettering in Roermond en maakten we op elk moment van de dag reclame voor onze zaak, zelfs tijdens het werken bij klanten met de bus op de oprit.

Auto belettering Roermond heeft het verschil gemaakt

De drie wagens die we hebben, zijn allemaal voorzien van auto belettering en Roermond kan dagelijks de naam van ons bedrijf zien staan. Steeds vaker krijgen we telefoon wanneer we in de file staan en iemand onze naam en telefoonnummer zien staan. Kleine klussen, grote klussen, een vraag om informatie en mensen die een afspraak willen maken om te kijken welke opties we precies bieden. In dat opzicht heeft auto belettering Roermond echt het verschil gemaakt voor ons bedrijf. We hoeven niet constant extra geld bij te leggen voor deze vorm van marketing, we hoeven niet actief bezig te zijn om ons bedrijf onder de aandacht te brengen en wanneer mensen onze naam met regelmaat langs zien komen, bellen ze ons eerder wanneer zij een probleem hebben. Het grootste voordeel was nog het aantrekkelijke tarief van auto belettering in Roermond. Wanneer we dit eerder hadden geweten, waren we veel eerder gestopt met het werken aan de website en online marketing. Want rondrijden met je eigen reclame van auto belettering Roermond levert gewoon veel meer op én het gaat ook nog eens veel makkelijker en sneller. Zoals we al schreven: zelfs wanneer we bij een klant aan het werk zijn en de auto aan de straat staat, wordt er reclame voor ons gemaakt en dat is natuurlijk wel heel ideaal!

Veel concurrentie betekent anders gaan denken

Nadat we gekozen hebben voor auto belettering Roermond zijn we verder na gaan denken. We zagen in dat de manier waarop onze marketing opgezet is niet werkt. We hebben niet het budget om te doen wat de concurrent doet maar dan beter. Daarom zijn we aan de slag gegaan met andere manieren van marketing.

  • Zo geven we bijvoorbeeld klein gereedschap weg aan klanten waar onze naam en telefoonnummer op staat.
  • Een duurdere vorm van marketing, maar wel een bijzonder effectieve manier: elke keer wanneer de klant een klusje op wil knappen en dit niet lukt, heeft deze direct ons telefoonnummer bij de hand.

En we merken dat de meeste mensen die het gereedschap pakken, gewoon direct contact met ons opnemen omdat dat veel makkelijker is. Wil je overigens ook aan de slag met auto belettering in Roermond? We hebben gebruik gemaakt van de diensten op roermondbelettering.nl, volgens onze bescheiden mening de professionals op dit gebied en zeker een aanrader voor bedrijven die willen groeien.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn