Ik liep met deze vraag zelf twee jaar rond. Mijn ex en ik waren niet on speaking terms sinds het uit was. We waren drie jaar samen toen hij besloot om de stekker eruit te trekken. Ik was ontzettend verdrietig en vooral begreep ik niet wat er mis was gegaan. De eerste weken na de breuk heb ik vooral op bed gelegen en gehuild. Ik kreeg geen hap door mijn keel. Liefdesverdriet is intens, een manier van rouwen die door merg en been gaat. Het verliezen van iemand die nog leeft en die besluit om andere keuzes te maken waarbij jij niet meer betrokken bent, dat doet pijn. Hoe krijg ik mijn ex terug, was een vraag die me niet direct bezighield. Mijn ex was namelijk behoorlijk duidelijk. Hij had mijn nummer geblokkeerd zodat ik hem niet kon bereiken. De vraag, hoe krijg ik mijn ex terug, begon bij mij eigenlijk pas te spelen toen ik begon te beseffen wat mijn aandeel was in de relatie en het mislopen daarvan. Het was niet de eerste keer dat het misging. Ik heb met de jaren verschillende relaties versleten en altijd dacht ik dat het aan de ander lag. Ik ben met een psycholoog gaan praten om te kijken naar de patronen die mijn leven tekenen en dan in het bijzonder in relaties. Hoe krijg ik mijn ex terug werd een vraag die ik begon te stellen naarmate het besef binnendrong dat ik er niet voldoende voor hem was geweest. Ik stelde de vraag aan mijn psycholoog toen ik eenmaal doorhad dat ik mezelf van hem verwijderd had. Hoe krijg ik mijn ex terug, werd een dwingende vraag waar ik het antwoord niet echt op wist, totdat ik de website exterug vond waar er op een praktische manier wordt gekeken naar de stappen die je kunt zetten om je ex terug te krijgen. Wat blijkt. Het gaat allemaal om liefde voor jezelf. Hoe krijg ik mijn ex terug werd een vraag die beantwoord werd door naar binnen te kijken. De belangrijkste punten waren:

  • Zorg dat jijzelf van het leven geniet
  • Stop met het stalken van je ex
  • Probeer in gesprek te komen

Hoe krijg ik mijn ex terug. Van jezelf houden

Voor veel mensen is het vanzelfsprekend maar voor veel mensen ook niet. Van jezelf houden en prettig gezelschap voor jezelf zijn. Als jij jezelf de vraag stelt: hoe krijg ik mijn ex terug, dan zou het zomaar kunnen dat er aan die eigenliefde nog wel wat te doen valt. Het is heel simpel. Als jij niet graag met jezelf opgescheept zit, hoe kan je dan van een ander verwachten dat hij dat wel doet. Hoe krijg ik mijn ex terug is dus een vraag die in eerste instantie beantwoord moet worden met het antwoord: ´door van jezelf te houden.´ Voor mij was dat niet zo simpel. Ik leerde door gesprekken met een psycholoog dat er aan mijn eigenwaarde nog heel wat te doen viel. Zodra ik daar mee aan de slag ging werd de vraag ´hoe krijg ik mijn ex terug, minder dwingend en kon ik op een meer ontspannen manier kijken naar mijn relatie en de mogelijkheid om weer contact op te nemen.

Exterug.nl

Wil jij je ex terug en wil je wat handige tips om weer in contact met je ex te komen. Kijk dan eens naar exterug.nl en leer de tips die contact met je ex weer mogelijk kunnen maken. Ik leerde veel van deze tips. Doe er je voordeel mee.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn