Ons bedrijf bestaat volgend jaar vijftig jaar en dat willen wij graag vieren. Het leek ons een goed idee om voor die gelegenheid de site van ons bedrijf te vernieuwen en vandaar dat wij op zoek zijn gegaan naar iemand die voor ons nieuwe foto’s kon maken. Wij hebben namelijk nog altijd de pasfotootjes op onze site van onze medewerkers. Dit is niet heel professioneel en het leek ons daarom een goed idee om eens te kijken of wij een goede fotograaf konden vinden die ons kon helpen. Wij kwamen terecht bij de site ThePhotofactory-Ce. Op de site van deze vakvrouw lazen wij dat wij voor een heel goed bedrag een fotoshoot in Amersfoort konden laten plaatsvinden. Daar hadden wij meteen oren naar en wij zijn daarom een keer gaan kijken of zij ons misschien al op korte termijn kon helpen. De ontwikkelaar van de site had de foto’s namelijk al op korte termijn nodig. Wij hoopten daarom dat wij snel een fotoshoot in Amersfoort konden inplannen. Toen wij eenmaal met deze specialist op het gebied van fotografie in contact waren gekomen, kregen wij al heel snel te horen dat wij diezelfde week nog een fotoshoot in Amersfoort konden houden wanneer wij dat graag wilden. Daar hadden wij uiteraard wel oren naar en wij hebben dan ook meteen al onze personeelsleden een brief gestuurd met de vraag om zich binnenkort in goede kleding te melden. Wij informeerden hen over de fotoshoot in Amersfoort die wij wilden gaan doen en wij kregen daar enkel positieve reacties op. Het is namelijk altijd leuk om goede foto’s te maken omdat je hiermee een goede uitstraling van je bedrijf kunt bewerkstelligen. Wij vonden het daarom ook leuk om met de fotograaf te brainstormen over hoe wij de fotoshoot in Amersfoort konden vormgeven. Wij wilden namelijk graag iets origineels doen en dat bleek bij deze fotografe heel goed mogelijk te zijn. Wij hebben dan ook met veel plezier onze fotoshoot in Amersfoort gehouden en de foto’s zijn werkelijk prachtig geworden.

Wij kijken terug op een zeer geslaagde fotoshoot in Amersfoort

Toen wij eenmaal met de fotografe hadden afgesproken, hebben wij verteld wat wij graag zouden willen. Wij wilden namelijk graag een professionele foto laten maken tijdens de fotoshoot in Amersfoort, maar wij moesten er niet te stijf op staan. Wij willen namelijk niet een heel zakelijke indruk maken op onze klanten. Vandaar dat wij de fotoshoot in Amersfoort ook op een goede locatie hebben gehouden. Het fijne aan deze fotografe is dat zij heel erg goed mee kan denken over hoe je een mooie foto kunt maken. Dat is daarom ook heel prettig voor ons geweest omdat wij zo de originele foto’s konden bemachtigen die wij graag wilden hebben. Toen wij het resultaat van de fotoshoot in Amersfoort zagen, waren wij dan ook zeer onder de indruk. Wij hadden niet verwacht dat de foto’s zo mooi zouden worden en wij waren dan ook uitermate blij dat wij deze vakvrouw hadden ingeschakeld.

Wij kregen de foto’s heel mooi aangeleverd

Omdat wij heel mooie foto’s hadden laten maken door deze vakvrouw, leek het ons ook leuk om de foto’s af te gaan drukken. Wij hebben ze daarom op hoogwaardig papier laten afdrukken en in ons kantoor opgehangen. Daar hebben wij al heel veel positieve reacties op mogen ontvangen. Kortom:

  • wij zijn zeer te spreken over deze fotografe
  • wij hebben zeer professionele foto’s mogen ontvangen

Wilt u voorbeelden van het werk van deze fotografe zien, dan kunt u altijd een keer naar de website ThePhotofactory-ce.com komen kijken.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn