Een AED is sinds een aantal jaren niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Dit apparaat is ontwikkeld om mensenlevens te redden. Mensen die een hartaanval krijgen kunnen worden gereanimeerd met een AED, dat ook gewone burgers zonder medische kennis in stappen door een reanimatieproces leidt. De AED heeft hiermee vele levens gered, en kan op veel plekken teruggevonden worden. In sommige gevallen is een AED verplicht, maar eigenaren van een publieke of particuliere instelling kunnen ook uit eigen beweging een AED kopen en deze in ruimtes installeren. Er zijn zelfs apps die op telefoons aan kunnen geven waar de dichtstbijzijnde AED hangt, zodat iemand in een noodgeval direct een AED kan opzoeken. Een AED kopen die betrouwbaar is doet u bijvoorbeeld via aed-webshop.nl. Er zijn allerlei AED-apparaten te koop, van verschillende merken. Zo maken onder andere de volgende fabrikanten AED’s:

  • Philips
  • Physio-control
  • Defibtech
  • Heartsign

Een AED kopen kan al vanaf duizend euro, maar er zijn ook AED’s te koop die duurder zijn. Doorgaans gaan deze langer mee, geeft de fabrikant langer garantie of heeft de AED een grotere batterijduur. De website geeft bij alle producten aan welke specificaties de AED’s hebben. Zo is het ook voor een leek eenvoudig een AED te kopen. Omdat de AED middels visuele aanwijzingen aangeeft welke handelingen moeten worden uitgevoerd kan zelfs een niet getrainde burger iemand reanimeren. De kracht van de AED zit bovendien in de mogelijkheid schokken toe te dienen aan een slachtoffer van een hartinfarct. Hiermee loopt de kans op het overleven van een infarct op tot 70%, in vergelijking met een situatie waarin geen AED voorhanden is. Het is dan direct duidelijk waarom een AED kopen een verstandige keuze is.

AED bestellen in webwinkel

Het voordeel van een AED bestellen via https://aed-webshop.nl/ is dat u een AED kunt kopen via een online winkel. Hiervoor hoeft u niet naar een gespecialiseerde winkel, ver bij u in de buurt. U kunt gewoon een bestelling plaatsen en de AED wordt bij u bezorgd. Uiteraard wordt deze opgestuurd met een handleiding. Alle AED’s die worden aangeboden via deze webshop zijn gecertificeerd. De winkel werkt al jaren samen met diverse instanties die hartgezondheid bevorderen, zoals de Hartstichting. Meer informatie over deze samenwerking, de producten en de levervoorwaarden vindt u online. Bezit u al wat langer een AED en is er een onderdeel kapot? Dan kunt u ook voor diverse accessoires bij AED Webshop terecht, naast dat u een AED kunt bestellen. Daarbij moet u denken aan batterijen, kasten en tassen. Hiermee beschermt u de AED. De meeste AED’s worden opgeborgen in een toegankelijke kast, zodat het apparaat niet onderhevig is aan slijtage maar wel eenvoudig gebruikt kan worden.

AED laten onderhouden

U kunt niet alleen bij deze webshop terecht om een AED te bestellen, maar ook om onderhoud aan uw apparaat te laten doen. Een AED wordt gelukkig niet erg vaak gebruikt, maar hij moet wel regelmatig getest worden om te zien of deze nog werkt. Niets is vervelender dan een niet-werkende AED bij een noodgeval. Daarom biedt AED Webshop ook de mogelijkheid uw AED te laten nakijken, naast een AED bestellen. Ook nadat u uw apparaat heeft gekocht blijven wij zorgdragen voor goede kwaliteit. Benieuwd naar de kosten? Vraag dan een offerte aan. Dit kan ook eenvoudig via de website. Klik hiervoor op de knop ‘offerte opvragen’. Als u meer informatie wilt over het onderhoud aan uw AED, kunt u dit uiteraard ook via de website opvragen. Een AED bestellen kost enkele minuten, als u ervoor kiest om dit online te doen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn