De komst van Adobe Creative Cloud is een behoorlijke stap die Adobe heeft gezet. Vrijwel iedereen heeft wel programma’s op zijn of haar computer die afkomstig zijn van dit bedrijf. Weet je het niet helemaal zeker, dan noemen we graag de bekende programma’s even voor je op:

  • Photoshop
  • InDesign
  • Acrobat
  • Illustrator
  • Premiere Pro
  • After Effects
  • Dreamwaver

Als we dit rijtje moeten samenvatten, dan kunnen we zeggen dat het woord ‘creatief’ eigenlijk de link is tussen dit hele rijtje. Zowel hobbyisten als professionals maken veel gebruik van bovenstaande programma’s. Eigenlijk zijn ze niet meer weg te denken van je computer. Adobe Creative Cloud schaf je aan via Beat-it.nl. Wij, van Beat-it.nl, zijn een specialist in software en netwerken. Koop je dus Adobe Creative Cloud bij ons, dan weet je zeker dat je goed zit. Bij ons kun je Adobe Creative Cloud krijgen voor teams, een enorm handige manier om simpel samen te kunnen werken. Er zijn vier varianten te verkrijgen van Adobe Creative Cloud, te weten: Adobe Creative Cloud for Teams UK, Adobe Creative Cloud for Teams NL, Adobe Creative Cloud for Teams UK (CS3 t/m CS6 users) en Adobe Creative Cloud for Teams NL (CS3 t/m CS6 users). Wil je weten welk Adobe Creative Cloud pakket geschikt is voor jouw team, neem dan gerust eens contact met ons op.

Met Adobe Creative Cloud heb je altijd toegang tot jouw projecten

Veel creatievelingen maken volop gebruik van de programma’s van Adobe. Ben je een (hobby)fotograaf dan zal je ongetwijfeld al minstens eens in je leven gebruik hebben gemaakt van bijvoorbeeld het programma Photoshop. Er zijn wereldwijd enorm veel fotograven die dit programma die meer weg kunnen denken en het gebruiken om foto’s net even wat extra’s te geven. Misschien heb je zelf wel eens een foto gemaakt die zo een tijdschrift in kon, als die ene lantaarnpaal weggewerkt kon worden. Deze had je simpelweg over het hoofd gezien bij het maken van de foto en nu irriteert het je mateloos. Door middel van het gebruiken van Photoshop kun je heel simpel jouw irritaties weg werken. Let er dan wel goed op dat je eventuele schaduwen ook weg werkt, zodat het een foto wordt die helemaal klopt. Dit is slechts één van de bekende programma’s die afkomstig zijn van Adobe. Een mega groot voordeel van de Adobe Creative Cloud is dat je niet steeds weer een nieuwe versie aan moet schaffen, van bijvoorbeeld Photoshop, om gebruik te kunnen maken van de nieuwste features. Hoe dit precies zit, leggen we je graag uit. Adobe Creative Cloud heeft voor een toch wel behoorlijke revolutie gezorgd, want dankzij de komst van Adobe Creative Cloud kun je geen losse dvd’s meer kopen met het betreffende programma. ‘Kun je dan niet meer naar de winkel gaan om één specifiek onderdeel te krijgen van Adobe?’ Precies, dat is inderdaad een enorm grote verandering die Adobe heeft ingevoerd. Al is het niet zo dat je dus perse het hele pakket af moet nemen om bijvoorbeeld alleen Illustrator te kunnen gebruiken. Het is ook mogelijk om een losse app aan te schaffen van Illustrator. Hier kleeft wel een groot nadeel aan, namelijk dat je voor zo’n losse app veel duurder uit bent dan wanneer je gelijk het hele pakket afneemt. Het is dus wél mogelijk om een los programma aan te schaffen, maar deze kun je dus niet meer los in de winkel verkrijgen in de vorm van een dvd. Adobe heeft haar diensten dus veranderd van los aan te schaffen programma’s naar een abonnement. Dit klinkt misschien als een nadeel, maar Adobe Creative Cloud heeft eigenlijk bijzonder veel voordelen. Met Adobe Creative Cloud werk je in de ‘cloud’, wat dus eigenlijk betekent dat je van waar dan ook ter wereld toegang hebt tot jouw bestanden. Dat is bijzonder handig, omdat je dus van overal ter wereld kunt werken aan jouw projecten. Ben je dus bijvoorbeeld een webdesigner, dan maakt het dus niet uit of je nu in Alaska aan het werk bent of gewoon in een grote stad in Nederland. Met de komst van Adobe Creative Cloud ben je dus eigenlijk veel vrijer in je werk. Al jouw bestanden worden automatisch gedeeld naar al je apparaten, zodat het ook niet uitmaakt of je nu op je tablet wilt werken of op je laptop.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Je hebt altijd toegang tot alles wat je nodig hebt, dankzij Adobe Creative Cloud. Een bijkomend groot voordeel is dat je altijd de laatste updates ontvangt. Dit zit gewoon bij het abonnement in. Je hoeft dus niet bang te zijn dat na verloop van tijd je abonnement is verouderd, want het updaten zit gewoon bij de prijs in. Met een simpele druk op de knop krijg je de laatste versie en kun je direct gebruik maken van alle (ver)nieuw(d)e opties. Het is zelfs mogelijk om direct feedback te kunnen krijgen op jouw werk van professionals en van waar dan ook jouw portfolio bij te kunnen werken. Kortom, Adobe Creative Cloud is een absolute must die je echt wilt hebben. Je hebt alles wat je nodig hebt binnen handbereik om succesvol te zijn. Bestel dus nu dit pakket bij ons en ga ervaren waarom wij zo enthousiast zijn over dit fantastische product. Uiteraard zijn wij altijd bereikbaar voor het verschaffen van meer informatie, zowel telefonisch als per e-mail.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn