vanuhm - revisie machinesBent u op zoek naar een tweedehandse machine die nog steeds als een zonnetje draait? Dan bent u bij ons aan het juiste adres want hier vindt u voor weinig geld een revisie machine en bent u nooit een dief van uw eigen portemonnee. Zo is er binnen elk budget een machine te vinden want wij leveren enkel hoogwaardige kwaliteit, zowel eerstehands als tweedehands. Een revisie machine is dan ook een slimme aankoop als u een startende onderneming bent want dan moet u vaak erg veel geld investeren in diverse dingen zoals een gebouw, personeel, marketing en apparatuur. Als u dan aan een goedkope revisie machine kunt komen dan scheelt dat aanzienlijk in de onkosten. Dat is dan in ieder geval een ding dat u van uw lijstje kunt schrappen. Waar kunt u het beste terecht als u op zoek bent naar een revisie machine? Online is het antwoord dus kom eens een kijkje nemen op onze website: vanuhm.nl. Wij zijn een gerenommeerd en bedrijf met jarenlange ervaring in het maken van machines op maat, het onderhoud van deze machines en het leveren van tweedehands producten zoals de eerdergenoemde revisie machine. Via onze website kunt u lezen wat wij zoal aan te bieden hebben op deze terreinen maar in deze tekst willen we het toch erg graag hebben over de revisie machine, kortom: een gebruikte machine. Een revisie machine doet zeker niet onder voor een nieuw product mits u er eentje van ons aanschaft. Wij doen er alles aan om de originele onderdelen, mits nodig, te vervangen voor dezelfde onderdelen die in die tijd door een bepaalde fabriek zijn gemaakt. Mocht dat niet meer mogelijk zijn dan maken wij deze onderdelen zelf, eventueel op basis van de originele blauwdrukken als we daar onze handen op kunnen krijgen. Op die manier weet u zeker dat u met een authentieke revisie machine te maken krijgt die goed is nagekeken, onderhouden en nog jarenlang zijn werk zal kunnen doen. U wilt immers geen miskoop doen en er achter komen dat de revisie machine erg verroest is of dat er onderdelen ontbreken of niet goed gemonteerd zijn. Dat kan funest zijn voor het productieproces en dient dan ook te alle tijde te voorkomen worden.

Een revisie machine koopt u bij van Uhm

Wilt u dus meer informatie over de revisie machine? Dan kunt u het beste eventjes contact opnemen met onze klantenservice. U vindt op onze website alle informatie dat u daar in principe voor nodig hebt. U vindt een online contactformulier dat u meteen in kunt vullen. We vragen u enkel om uw adres- en contactgegevens en uiteraard wat uw wensen zijn en dan beantwoorden we het binnen diezelfde dag nog. Mailt u liever? Dan kan dat uiteraard ook net als dat u ook een telefoontje kunt plegen. Ga dus niet bij de pakken neerzitten maar pak de hoorn van de haak en stelt u ons alle prangende vragen die u hebt over de revisie machine. Want waarom zou u hier langer mee wachten? U wilt immers zo snel mogelijk aan de slag kunnen met deze revisie machine zodat u weer optimaal uw product aan de man kunt brengen. Wilt u graag bij ons langskomen zodat u in onze eigen fabriek en montagehal kunt kijken naar alle machines die we op dit moment voor u in petto hebben? Dan doen we daar uiteraard totaal niet moeilijk over. Wij hebben twee vestigingen, namelijk in:

  • Volendam
  • en in Borne

Zo zijn we voor iedereen eenvoudig bereikbaar omdat we zowel in het oosten als in het westen een werkplaats hebben. We zijn tijdens werkdagen bereikbaar tussen kantooruren dus maakt u vooral even een afspraak als u meer wilt weten over de revisie machine want dan zorgen we dat er iemand voor u klaar staat die u rond kan leiden over het terrein.

Vraagt u vandaag nog een geheel vrijblijvende offerte aan

Mocht u geïnteresseerd zijn in een revisie machine na de rondleiding dan bespreken we dat graag met u op ons kantoor. Uiteraard kunt u een kop koffie van ons tegemoet zien net als een offerte bij we meteen voor u kunnen opstellen. Kost het u te veel moeite en hebt u geen tijd om langs te komen? Dan kunt u ook alles digitaal regelen en sturen we de offerte naar u op. Pas als u met alles akkoord bent gegaan, gaan wij over tot de levering van de revisie machine. Wat u tevens op de site kunt vinden zijn voorbeelden van de revisie machine in al zijn glorie. U vindt er een fraaie collectie aan foto’s met daarbij vele technische gegevens. Wilt u een revisie machine aan het werk zien en er achter komen wat zijn potentieel is? Dan kunt u een van de vele video’s bekijken. Die zullen u er vast van overtuigen dat het geen kwaad kan om eventjes bij ons langs te komen op de site of in Volendam of Borne. Ook na openingstijden bent u op afspraak welkom, daar doen we beslist niet moeilijk over. Wilt u graag op de hoogte blijven van al onze nieuwe producten? Dan kunt u uzelf lid maken van de nieuwsbrief door op de site uw e-mailadres in te vullen. Een andere manier is om ons te gaan volgen via het sociale medium Twitter. Dan bent u steevast als eerste op de hoogte van de ontwikkelingen binnen ons bedrijf. We hopen u te zien!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn