Flexwerf - Handmatig verpakkenEen bedrijf dat veel kleine producten levert, heeft vaak het probleem dat alles nog ingepakt moet worden. Dit heeft dan als gevolg dat het soms niet gedaan wordt zoals het moet omdat sommige mensen er niet veel zin in hebben. Dit kan gevolgen hebben op het eindproduct. Dit kan het bedrijf veel geld gaan kosten omdat het er niet aantrekkelijk uitziet voor de klant. Daarom is het belangrijk dat het handmatig verpakken van producten altijd met zorg gedaan moet worden. Er zijn bedrijven die u kunt inhuren die handmatig verpakken in hun dienstpakket hebben zitten. Een van de meest populaire bedrijven die dit aanbiedt is Flexwerf. Dit is een bedrijf dat zich inzet voor simpele taken van andere bedrijven. Deze taken kunnen zij overnemen. Handmatig verpakken zit in de diensten die zij aanbieden. Het bedrijf is opgezet door Ruud ten Voorde in 2012. Vanaf dat jaar werft hij scholieren die een bijbaantje willen om geld te verdienen en te sparen. Deze scholieren kunnen voor een relatief laag tarief werken. Dit uurloon is voor de scholieren vrij hoog en voor de bedrijven relatief laag omdat het jongeren zijn. Daardoor is het erg efficiënt voor een bedrijf om Flexwerf in te zetten voor bijvoorbeeld producten handmatig verpakken. Niet alleen is handmatig verpakken een dienst die ze aanbieden. Er zijn meerdere diensten die ze ter beschikking stellen voor andere bedrijven. De volgende diensten zijn hier voorbeelden van:

  • handmatig verpakken
  • sealen
  • bedrukken
  • verpakken
  • goodiebags verzorging
  • kerstpakketten inpakken

Maar er zijn nog veel meer diensten die ze aanbieden. Als u naar de website gaat van Flexwerf dan kunt u onder het kopje “werkwijze” de verschillende diensten vinden die ze aanbieden. Bent u geïnteresseerd in het handmatig verpakken door de scholieren van Flexwerf, dan kunt u het beste contact opnemen met het bedrijf. Als u op het kopje “Contact” klikt dan kunt u de contactgegevens vinden van het bedrijf. U vindt hier een emailadres waarnaar u uw vragen kunt mailen als u bijvoorbeeld geen tijd heeft om te bellen. Ook kunt u via het telefoonnummer contact opnemen. Op deze manier kunt u direct uw vragen stellen en krijgt u ook vrijwel direct antwoord. Als ze niet direct uw vragen kunnen beantwoorden dan kunt u vlak daarna een mail ontvangen. Ook is er een contactformulier beschikbaar. Dit kunt u invullen en verzenden. Dan krijgt u ook zo snel mogelijk een reactie. Als u interesse heeft in het handmatig verpakken van uw producten door Flexwerf dan kunt u ook direct een offerte aanvragen. Deze kunt u vinden onder het kopje “Vraag een offerte aan”. Hier kunt u een formulier vinden die u ook kunt invullen. Daarbij kunt u aangeven of u bijvoorbeeld handmatig verpakken als dienst wilt of misschien wel een andere dienst. Dan wordt er zo snel mogelijk contact met u opgenomen om de prijs af te spreken. Als u tevreden bent over de offerte, dan kunt u gelijk een afspraak maken. Niet alleen kunt u voor later een afspraak maken, u kunt ook voor een spoedklus Flexwerf vragen. Moet u zo snel mogelijk producten handmatig verpakken? Dan kunt u direct bellen naar het bedrijf en zij zullen u dan helpen bij de spoedklus.

Waarom handmatig verpakken door scholieren?

Het handmatig verpakken door scholieren is, zoals eerder al is genoemd, erg voordelig. Scholieren werken voor een lager uurloon dan reguliere mensen bij een bedrijf. Dit heeft als voordeel dat de kosten lager zijn dan wanneer u een regulier personeelslid inhuurt. De mensen die werken bij Flexwerf kunnen zorgvuldig producten handmatig verpakken omdat ze goed geïnstrueerd worden. Het is erg motiverend voor scholieren om dit werk te doen, omdat het niet alleen goed verdient maar het is ook nog eens leuk omdat er ook sociale contact opgedaan worden op de werkvloer. Ze leren steeds meer mensen kennen tijdens de werktijden waardoor de sociale kring van iemand ook steeds groter wordt. Heeft u vragen hierover? Neem dan zo snel mogelijk contact op met Flexwerf en zij zullen uw vragen zo goed mogelijk proberen te beantwoorden.

Werken bij Flexwerf

Kent u of bent u iemand die graag wilt werken bij Flexwerf en een leuk zakcentje wilt bijverdienen? Neem dan zo snel mogelijk contact op of solliciteer direct. Onder het kopje “Solliciteren!” kunt u een sollicitatieformulier vinden die u kunt invullen en verzenden. Dan wordt er zo snel mogelijk contact opgenomen en kunt u direct aan de slag gaan. Het voordeel aan werken bij Flexwerf, is dat u flexibele tijden heeft om te werken en u kunt zelf beslissen wanneer u wilt werken. Dit zorgt ervoor dat ook zelf besloten kan worden wat er verdiend wordt. Daarnaast kunt u van maandag tot en met zaterdag aan het werk op normale werktijden. Dit is bijvoorbeeld voor ouders erg van belang. Als u als ouder nog vragen heeft over deze baan voor uw kind, neem dan contact op met het bedrijf.

Flexwerf is altijd op zoek naar enthousiaste scholieren die graag een bijbaantje willen. Naast het feit dat het goed verdient, is het ook nog eens leuk om bij Flexwerf te werken. Elk jaar wordt er namelijk een feest gegeven voor alle medewerkers. Daardoor wordt ook het contact tussen de scholieren verbeterd waardoor de sfeer leuk is en het leuk blijft om te werken. Een product handmatig verpakken kan vrij saai klinken, maar als er leuke mensen om u heen zijn dan kan het werk een stuk leuker worden.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn