ovi-enschede - lichtmastenSporten is goed voor je. Dat weet iedereen. Sporten heeft vele voordelen. Allereerst vertraagt veel bewegen het verouderingsproces. Dit zorgt ervoor dat je er minder oud uitziet en je je minder oud voelt. Daarnaast zorgt sporten voor energie. Uiteraard zal je je moe voelen na een stevige sportpartij, maar je voelt je op lange termijn minder futloos als je veel beweegt. Uit onderzoek is daarnaast gebleken dat mensen die veel bewegen minder pillen slikken. Met andere woorden: je hebt minder medicatie nodig. Tot slot verlaagt sporten je bloeddruk en heb je minder kans op een depressie. Kortom: sporten is goed voor je en iedereen zou het moeten doen. De een houdt van voetbal en de ander slaat liever met een racket tegen een bal op de tennisbaan. Toch hebben alle sporters iets gemeen: ze sporten liever met goed zicht. Om die reden sporten de meeste mensen het liefst overdag. Helaas heeft niet iedereen daar tijd voor en is beperkt tot het sporten in de avonduren. Maar ook voor die mensen is er een oplossing: lichtmasten. Naast veel sportparken zijn al lichtmasten geïnstalleerd om ook in de avonduren sporten mogelijk te maken. Zeker in de wintermaanden is sporten in de avond zonder lichtmasten bijna niet te doen omdat het al vroeg te donker wordt om op het veld te blijven spelen. OVI heeft zeer veel ervaring in het plaatsen van lichtmasten en daarom ook voor u de geschikte partij om in te schakelen.

Lichtmasten in alle maten

OVI biedt allerlei lichtmasten aan. Zo heeft een tennisbaan natuurlijk een andere (kleinere) installatie nodig dan een stadion. Zo heeft een klein veld genoeg aan een of twee lampen om spelers ‘s avonds de kans te bieden om te spelen. Een stadion dient echter verlicht te worden met grote lichtbakken. Dat is geen enkel probleem. OVI vindt en realiseert voor u de ideale installatie. Samen met u zullen we bepalen welke lichtmasten geschikt zijn voor uw terrein. Ook dat is het voordeel van werken met een ervaren partij. Alle lichtmasten voldoen aan strenge normen om niet alleen kwaliteit en comfort te bieden, maar ook veiligheid. De masten zijn groot en zwaar en dienen dus goed verankerd te zijn. Daarnaast moet het materiaal bestand zijn tegen alle soorten weer dat we in Nederland kennen. Ook hiervoor is gezorgd. De installaties van OVI voldoen aan de eisen en aanbevelingen van de Nederlandse Stichting voor Verlichtingskunde, de NOC*NSF, sportbonden en de Europese norm NEN-EN 12193. Dit alles zorgt ervoor de lichtmasten van zeer hoge kwaliteit zijn. De lichtmasten zijn zeer stabiel. Niet alleen zijn de masten goed verankerd aan de ondergrond, ook zijn ze sterk genoeg om niet te knakken. De masten zijn octogonaal en conisch voor extra sterkte. Daarnaast zijn de masten gemaakt van Staalkwaliteit S235 JR G2 en/of S355 K2 G4. Dit staal is niet alleen uitwendig, maar ook inwendig verzinkt om de kwaliteit te behouden. Hierdoor blijft de kwaliteit van de lichtmasten nog langer behouden. De masten zijn voorzien van een kliminstallatie om gemakkelijk een lamp te vervangen wanneer deze is opgebrand. Niet alleen de kwaliteit van de lichtmasten van OVI is uitmuntend, ook de service mag er zijn. Niets is zo vervelend als een slechte service. Ook daarin blijkt de ervaring van OVI: we weten precies wat u nodig heeft. Bij installatie van uw lichtmasten wordt met u afgesproken welke service u van ons ontvangt. Denk daarbij aan het instellen van uw verlichting of schijnwerpers. Deze afstelling moet passen bij gewenste afstand en felheid van het licht. Ook controleert OVI de aansluiting van uw lichtmasten en de kabeltrekontlasting. Daarnaast helpen wij u graag bij de aansluiting op schakelapparatuur om de masten eenvoudig te bedienen. Deze wilt u namelijk kunnen uitzetten wanneer het licht is buiten of wanneer niemand gebruik maakt van de velden.

Ook lichtmasten op uw terrein?

Bent u ook geïnteresseerd in lichtmasten op uw terrein? OVI is de geschikte partij daarvoor. We kunnen u begeleiden en helpen bij het installeren van licht op uw sportterrein, industriehallen, fabriekshallen, parkeerplaats, tuinen, parken, etc. Kortom: voor iedereen is er wat. De combinatie van zeer hoge kwaliteit en daarnaast deskundige service is er een van zeer hoog niveau bij OVI. Wij houden niet van kleine lettertjes over halfbakken service en zijn daarom vrij transparant in onze producten. Niet alleen op de website staat duidelijk vermeld wat u kunt verwachten wanneer u met ons in zee gaat, ook spreken wij duidelijk met u af hoe de gang van zaken zal zijn. We bespreken met u wat wij voor u zullen doen bij de installatie van de lichtmasten en hoe uitgebreid het onderhoud ervan zal zijn. Doet u het onderhoud liever zelf? Dat is uiteraard mogelijk. Wilt u liever deskundig (preventief) onderhoud? Ook dat is mogelijk. Wij geloven dat met helder communicatie alles mogelijk is. Op onze website is veel informatie te vinden over de masten. Zodoende kunt u op uw gemak informatie doorlezen en een keuze maken over uw installatie. Uiteraard staat het u vrij om contact met ons op te nemen. Dit kan zeer eenvoudig via de website. Daarop vindt u een blad ‘contact’. U kunt hier uw gegevens noteren en uw vraag achterlaten. Hierop reageren wij snel met deskundig antwoord op uw vraag. U kunt ons ook telefonisch bereiken indien u een eenvoudige vraag hebt en snel antwoord dient te ontvangen. Een van onze medewerkers zal u te woord staan.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn