Ongeveer een half jaar geleden heb ik mijn eerste iPhone gekocht. Jarenlang had ik telefoons van andere merken en ik had nooit het idee om een telefoon van Apple te kopen. Ik had altijd telefoons van verschillende merken gekocht en over sommige telefoons was ik ontevreden, maar met de meeste telefoons was ik erg blij. Mijn vriendin kocht altijd telefoons van Apple en het was niet dat ik het geen goede telefoons vond, maar ik vond ze altijd erg duur. Mijn mening over producten van Apple veranderde door mij werk. Een jaar geleden kreeg ik een nieuwe functie op mijn werk en sindsdien werk ik veel met Apple producten. De laptop op mijn werk is bijvoorbeeld van dit merk. Het duurde een tijdje om te wennen aan het besturingssysteem, maar daarna was ik er erg blij mee. Ongeveer 6 maanden geleden was het tijd om een nieuwe telefoon uit te kiezen en ik besloot uiteindelijk een iPhone te kopen. Ik had ondertussen veel ervaring met dit merk en was er erg blij mee. De producten zijn vaak wel duurder dan bij andere merken, maar werken altijd erg goed. Aangezien ik mijn telefoon al jaren niet meer kwijt ben geraakt en heb laten vallen, besloot ik om geen verzekering af te sluiten. De eerste maanden had ik ook geen verzekering nodig, maar twee weken geleden liet ik de telefoon uit mijn handen vallen. Het was de eerste keer dat de telefoon viel en gelijk ging het scherm stuk. Mijn vriendin had een paar jaar geleden haar iPhone voor reparatie in Amsterdam naar een winkel gebracht en raadde mij aan om dit ook te doen. Met iPhone reparatie in Amsterdam kon het scherm waarschijnlijk weer gemaakt worden en het zou veel goedkoper zijn dat een nieuwe telefoon kopen.  

iPhone reparatie in Amsterdam bij PCHulpNederland

Eerst vroeg ik aan mijn vriendin of zij nog wist waar ze de vorige keer had laten repareren. Ze kon zich de straat nog herinneren, maar de naam van de winkel niet meer. Toen ik online zocht naar deze winkel, bleek het bedrijf niet meer te bestaan. Ik zocht daarna verder voor een ander bedrijf voor iPhone reparatie in Amsterdam en vond toen diverse bedrijven. Ik bekeek de verschillende websites van de bedrijven, zodat ik de bedrijven kon vergelijken. Ik besloot om mijn telefoon voor iPhone reparatie in Amsterdam naar PCHulpNederland te brengen, ik had dit bedrijf gevonden via hun website https://pchulpnederland.nl/iphone-reparatie-amsterdam/. Ik hoefde hier geen afspraak te maken en kon gewoon binnenlopen. Het bedrijf is dichtbij waar ik woon, dus ik kon gemakkelijk er even naartoe lopen. Bij de winkel konden zij mij direct helpen en ik kreeg te horen dat mijn telefoon al binnen een uur klaar zou zijn. Dit bedrijf heeft veel ervaring met het repareren van telefoons en ze wisten precies wat ze moesten doen. Toen ik even later terugkwam in de winkel, was de telefoon al klaar en na het afrekenen kon ik hem meenemen.

Een goede service

Ik was erg blij met mijn keuze voor iPhone reparatie in Amsterdam bij PCHulpNederland. De reparatie was niet duur en ik kreeg 1 jaar garantie op de reparatie. De telefoon zag er weer perfect uit en je kon niet zien dat hij gevallen was. Ik hoop niet dat het nodig is, maar als ik in de toekomst weer iPhone reparatie in Amsterdam nodig heb, dan ga ik weer naar dit bedrijf.

  • Geen afspraak nodig voor reparatie
  • Reparatie was snel klaar
  • Een goede prijs
  • 1 jaar garantie op reparatie
  • Telefoon weer als nieuw
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn