Het is tegenwoordig een spel van zien een gezien worden op de arbeidsmarkt en in het sociale leven. Via LinkedIn kun je jezelf op de kaart zetten en gaan werken aan je netwerk. Het hebben van een netwerk is tegenwoordig enorm belangrijk. Vroeger sloeg men de krant open en ging men op zoek naar de banenadvertenties. Mocht er iets tussen zitten, dan schreef men een nette sollicitatiebrief en deze werd dan per post naar de desbetreffende instantie verstuurd. Tegenwoordig is dat natuurlijk wel anders. Juist via een site als LinkedIn kunnen werkgevers, kennissen, en andere mensen jou vinden en je profiel bekijken. Vervolgens kun je via dat netwerk heel snel zien of er een leuke job in de buurt is. Het is ook veel minder het geval dat we op zoek zijn naar één vaste baan. Zelfs tijdens momenten dat je al een baan hebt ben je vaak nog gewoon zoekende. Je hebt als het ware open relaties met je werkgevers. Het netwerk blijft groeien en zelfs de collega’s van je huidige baan kunnen je op het spoort brengen van een nieuwe uitdaging. Mensen willen zichzelf ontwikkelen, willen vernieuwing en variatie. Dat bereik je het beste door verschillende functies uit te voeren met steeds weer andere mensen. Maar zoals gezegd begint het allemaal met je netwerk en je verschillende professionele en minder professionele profielen. Het is daarom van belang dat dit profiel er goed uitziet. Een juiste beschrijving van wie je bent en wat je kwaliteiten zijn is daarbij uiteraard erg belangrijk. Maar ook je uiterlijk en uitstraling geven mensen meteen een indruk van jou en jouw karakter. Het is uiteraard een oppervlakkige indruk, maar daarom niet minder belangrijk. Daarom heb je een goede professionele profielfoto nodig en deze kun je dan ook het beste laten maken door een professionele profielfotograaf. Een profielfotograaf kan er voor zorgen dat je gezicht (je profiel) zo goed mogelijk naar voren komt. Vooral voor een website als LinkedIn is een vakantieselfie natuurlijk niet de beste keuze. Dit oogt meteen minder professioneel en men zal op basis van een dergelijk profielfoto meteen een (negatieve) indruk van je hebben. Maar met de hulp van een profielfotograaf kun je echt een statement maken met je foto. De profielfotograaf weet immers precies wat er belangrijk is bij een goede professionele foto die je bijvoorbeeld gebruikt voor een netwerk site als LinkedIn. Maar ook je CV is uiteraard voorzien van een mooie foto en dus kun je voor die foto ook gebruik maken van een profielfotograaf. Uiteraard hoef je maar 1 foto te laten maken door de profielfotograaf en deze kun je dan zowel op websites als je CV plaatsen. Kijkt u ook eens op inekeschipstra.nl.

Waar vind ik een goede profielfotograaf?

Mocht je op zoek zijn naar een goede en vooral professionele profielfotograaf, dan kun je terecht op de site van inekeschipstra.nl. Hier lees je meer over alles wat je zoal mag verwachten van deze profielfotograaf. Voor het luttele bedrag van 34,95 euro heb je al een mooie serie foto’s die jij kan gebruiken voor verschillende profielen.

Kom ook langs bij Ineke Schipstra voor andere foto’s

Natuurlijk kun je bij Ineke Schipstra een mooie profielfoto laten maken. Maar je kunt ook bij deze fotograaf terecht voor het maken van andere soorten van foto’s. Hierbij kun je denken aan:

  • Dierenfotografie
  • Schoolfotografie
  • Bedrijfsfotografie
  • Buien de kaders

Dus mocht je nieuwsgierig zijn naar alle mogelijkheden, dan kun je in eerste instantie gerust even een kijkje nemen op de website. Heb je daarna nog vragen, dan kun je uiteraard contact opnemen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn