Zou het niet handig zijn als jij een fruitmand op kantoor had staan? We weten allemaal dat het eten van voldoende groente en fruit van groot belang is voor de gezondheid van ons lichaam, maar toch lukt het bijna niemand om de dagelijks aanbevolen hoeveelheden te halen. We blijven hier vaak flink bij achter en een van de redenen hiervoor is dat we eigenlijk nooit een vrucht eten op het moment dat we aan het werk zijn. Hoe kan dit nu? Dat komt eigenlijk omdat je geen fruitmand op kantoor hebt staan. Je kunt je nog zo voornemen om iedere dag iets mee te nemen van huis, maar vaak blijft dit er helaas toch bij. Bovendien, niet alle fruitsoorten zijn even geschikt om te vervoeren, ze raken al snel wat gekneusd en dan zijn ze eigenlijk meteen een stuk minder lekker om te eten. En nu kun je wel denken, dan eet ik thuis wel even een appel of een banaan, maar ook dat blijft er dan vaak bij. Kom je uit je werk, dan is het immers tijd voor het avondeten en dan ga je daarna niet nog een vrucht wegwerken. Het zou dan ook erg handig zijn om een fruitmand op kantoor te hebben!

Gezond leven met fruitmand op kantoor

Want het is gebleken dat het gewoon veel gemakkelijker is om een gezonde keus voor een tussendoortje te maken, als deze gezonde optie ook in het zicht staat en met een fruitmand op kantoor is dit zeker het geval! Want laten we eerlijk zijn, vaak beginnen we allemaal rond vier uur ‘s middags last te krijgen van de lekkere trek. Je zit dan tussen je lunch en het avondeten in en je begint dan echt wat in te kakken. Je hebt dan gewoon even wat te eten nodig, om nog dat laatste uurtje werken vol te kunnen houden. Staat er een fruitmand op kantoor, dan is de kans een stuk groter dat je een gezonde keus maakt, in plaats van dat je kiest voor bijvoorbeeld een kant en klare reep uit de supermarkt of dat je de koekjestrommel open trekt. Voor een werkgever is het dus ook interessant om hier eens over na te denken, want hoe vaker jouw personeel gezonde keuzes maakt, hoe minder vaak zij ziek zijn en dat is voor de productiviteit op de werkvloer natuurlijk van belang! Een fruitmand op kantoor hebben staan is dus nog niet zo’n vreemd idee!

Fruitplanet levert vers fruit

Maar hoe kom jij nu aan een fruitmand op kantoor? Betekent dit dat jij als werkgever zelf regelmatig naar de supermarkt toe moet gaan om nieuw fruit te kopen en de mand weer te vullen? Daar heb jij natuurlijk helemaal geen tijd voor en het is ook absoluut niet nodig! Je kunt namelijk ook gewoon een contract afsluiten met Fruitplanet en zij komen dan met regelmaat een fruitmand op kantoor bezorgen bij jullie! Zij bieden heel veel verschillende mogelijkheden, zo kun jij zelf bepalen:

  • hoeveel fruit er in een mand zit
  • hoe vaak er een nieuwe levering bezorgd wordt
  • welke soorten vruchten er in zitten
  • fruitplanet.nl

Iedereen heeft immers zo zijn eigen voorkeuren als het aankomt op eten, waar de een niet uitgekeken raakt op bananen, raakt een andere deze bijvoorbeeld juist niet aan. Het is dus verstandig soorten te bestellen die passen bij de wensen van jouw werknemers. De hoeveelheid die je bestelt, is natuurlijk afhankelijk van het aantal mensen dat er werkt en ook de frequentie van bezorging zal daarvan afhankelijk zijn. Op die manier kan Fruitplanet er iedere keer voor zorgen dat er een uitstekende fruitmand op kantoor bezorgd wordt bij jullie!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn