Pallets zijn uiteraard onmisbaar in een magazijn, want je kunt deze immers makkelijk via de heftruck vervoeren en verplaatsen. Tevens lenen de pallets zich bij uitstek heel goed voor het stallen van artikelen. De pallets zijn immers allemaal even groot en als je met gelijkvormige objecten en materialen te maken hebt, dan kun je met de pallets ook heel makkelijk stapelen. Door de ruimte tussen de bovenkant en onder kant van een CP3 pallet, kun je deze ook altijd via de heftruck optillen en verplaatsen. Vroeger maakte men vooral gebruik van houten pallets, maar het is uiteraard veel beter om voor een kunststof editie te kiezen zoals de CP3 pallet van Q-Pall. Een kunststof CP3 Pallet kenmerkt zich immers door factoren als:

  • Duurzaam
  • Milieuvriendelijk
  • Kostenefficiënt

Voorheen was hout de goedkoopste optie, want hout is nu eenmaal een simpeler materiaal. Een paar plankjes en spijkers en je hebt al een pallet. Dus het is niet zo gek dat men in de begindagen van kunststof materialen toch vooral voor hout bleef kiezen. Maar dankzij bedrijven als Q-Pall is dat niet langer aan de orde. Nu kun je kunststof pallets heel goedkoop bestellen en profiteer je dus van de optimale kwaliteit van een CP3 pallet tegen een hele lage prijs. Daar kan hout uiteraard niet langer tegenop boksen. Om deze reden zie je dan ook dat CP3 pallets steeds meer worden gekocht en uiteraard ook vele andere CP edities. Je vraagt je misschien af waar die 3 voor staat in CP3 pallets. Binnen de CP klasse heb je de cijfermatige annotaties die lopen van 1 tot en met 9. Elk cijfer staat voor een bepaald artikel of product dat in de regel op de bijbehorende pallet wordt gestald. Dus als je het hebt over een CP3 pallet, dan heb je te maken met ene pallet die geschikt is voor:

  • Vaten
  • Octabins
  • Big Bags

Mocht je juist dozen willen stallen en/of zakgoed, dan zijn de CP1 of CP6 edities juist weer heel geschikt. De nummering helpt je dus om snel de juiste keuze te maken. Je weet immers wat voor soort spullen je wilt stallen en/of vervoeren. Vervolgens kun je daar het juiste CP nummer bij zoeken en daarna dus een CP3 pallet of andere soort bestellen. Je hebt daarnaast uiteraard ook nog de keuze uit verschillende formaten, dus daar moet je dan ook nog even naar kijken. Als je eenmaal weet welke CP3 pallet je nodig hebt, dan kun je de bestelling meteen afronden door de artikelen van je keuze aan de winkelwagen toe te voegen. Vervolgens kun je op basis van de door jouw toegevoegde artikelen een offerte opvragen, zodat je meteen weet wat je kwijt zult zijn aan de bestelling.

Ontdek het assortiment en de CP3 pallet via de site van qpall-kunststof-pallets.nl

Mocht je meer willen weten over de verschillende artikelen die je kunt bestellen of over de productiemethode, dan kun je altijd voor verdere informatie even een kijkje nemen op de website van qpall-kunststof-pallets.nl.

Neem contact op met Q-Pall

Als je verder nog vragen hebt over de CP3 pallet of een andere soort, dan kun je altijd even contact opnemen met een medewerker van Q-Pall. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn