Wij hebben een aantal huurwoningen en afgelopen jaar hebben wij de vraag gekregen of wij onderhoud aan de woningen konden uitvoeren. Het was namelijk zo dat wij gezien hebben dat dit al een tijdje niet meer was uitgevoerd en de mensen die bij ons huurden waren dan ook niet echt te spreken over bijvoorbeeld de uitstraling van de keukens. Wij hebben toen de boel bekeken en wij hebben gezien dat de keukens inderdaad geen schoonheidsprijs meer verdienden. Het was echter wel zo dat de keukens an sich nog wel in goede staat waren, maar ze zagen er gewoon niet goed meer uit. Wij hebben daarom gekeken hoe wij dit konden oplossen omdat wij wel gezien hadden dat nieuwe keukens plaatsen heel duur zou worden en ook niet echt een heel grote verbetering zou zijn. Wij hebben daarom gekeken of wij ook keukens spuiten konden. Wanneer wij namelijk de keukens spuiten konden dan zouden wij daar heel veel voordeel mee kunnen pakken. Het is namelijk zo dat wanneer je je keukens spuiten laat, je een heel andere uitstraling kunt aanbrengen op je keuken en dat terwijl je niet het volle pond hoeft te betalen. Genoeg reden dus om een keer te kijken of wij een bedrijf zouden kunnen vinden waar wij onze keukens spuiten konden laten. Wij wilden wel graag met iemand in zee gaan die veel ervaring had met het keukens spuiten en wij hebben daarom goed gekeken waar wij moesten zijn wanneer wij onze keukens spuiten wilden laten. Wij hebben toen gewoon gegoogeld op ‘keukens spuiten’ en wij hebben toen gezien dat wij het beste een keer naar de site van Eurobord.nl konden gaan om te bekijken wat de mogelijkheden waren. Deze site heeft namelijk vele opties beschreven die dit bedrijf te bieden heeft en wij waren onder de indruk van wat dit bedrijf voor ons zou kunnen doen. Wij hebben daarom contact met deze mensen opgenomen en wij hebben laten weten dat wij graag meer wilden weten over het keukens spuiten. Wij kregen toen te horen dat zij ons goed van dienst konden zijn en dat zij graag met onze keukens aan de slag wilden gaan.

Hier kunt u uw keukens spuiten laten voor een goede prijs

Wij hebben gemerkt dat wanneer je de mensen van Eurobord.nl benaderd, je er zeker van kunt zijn dat je goed geholpen wordt. Wij hebben laten weten dat wij onze keukens spuiten wilden laten en zij hebben toen laten weten hoe zij dit konden doen en voor welke prijs. Deze prijs viel ons heel erg mee en wij wilden daarom graag met deze mensen in zee gaan. Wij waren blij om te horen dat wij heel snel geholpen konden worden.

Wij zijn zeer tevreden over het resultaat

Wij zijn blij dat wij deze mensen hebben ingeschakeld omdat zij onze keukens heel mooi hebben kunnen overspuiten. Kortom:

  • Wij zijn heel goed geholpen
  • Wij hebben nu weer mooie keukens
  • Wij zijn zeer te spreken over de tarieven die dit bedrijf hanteert

Als u meer wilt weten, kunt u altijd even naar de site van deze mensen gaan.

 

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn