Misschien kent u het boek de ‘law of attraction’ wel. Dit boek heeft mijn leven helemaal verandert. Ik was namelijk iemand die heel veel succes in het leven had, maar die niet gelukkig was. Ik vond het daarom altijd heel lastig om het roer om te gooien want ik had toch immers alles dus ik zou gelukkig moeten zijn? Ik heb daarom heel lang niets met dat knagende gevoel gedaan totdat ik op een keer het boek the law of attraction heb gelezen. Ik overdrijf niet wanneer ik zeg dat mijn ogen hier letterlijk van open gingen. Ik heb namelijk gelezen dat je vaak zelf  verantwoordelijk bent voor het ongeluk dat je aantrekt. Het is daarom volgens the law of attraction de kunst om te zorgen dat je je op het positieve richt. Ik heb daarom gekeken wat de mogelijkheden waren om mij meer in de leer van the law of attraction te verdiepen en ik ben gaan kijken of het mogelijk was om een coach te vinden die mij hier meer over zou kunnen leren. Ik ben toen op het internet gaan zoeken en wanneer je dan op the  law of attraction gaat googelen, zie je dat je al heel snel terecht komt op de site van cosmiclife.nl. Deze site maakte meteen een heel goede indruk want ik zag hier heel goede foto’s van een vrouw die bijvoorbeeld op een bank lag en heel veel rust uitstraalde. Dat was wat ik ook wilde en ik ben daarom gaan kijken wat deze vrouw mij kon leren. Ik heb toen gezien dat zij heel veel van de law of attraction wist en daarom leek deze persoon mij de juiste persoon om mij te leren hoe ik meer ui mijzelf kon halen. Ik heb daarom gekeken of ik een cursus of een training bij haar kon volgen en ik heb toen gezien dat ik in de shop van deze site heel interessante middelen kon vinden om aan mijn eigen geluk te gaan werken. Ik heb daarom gekozen om haar online lessen te gaan volgen en ik merkte dat ook deze gebaseerd waren op de law of attraction. Ik vond iedere les weer een genot om te volgen en ik ben daarom zeer te spreken over deze site. 

Hier leerde ik alles over de law of attraction

Ik heb gemerkt dat sinds ik mij ben gaan verdiepen in the law of attraction, ik heel veel nieuwe manieren heb gevonden om mijn geluk te vinden. De grootste conclusie was nog wel dat ik heel veel geluk in mij had zitten maar dat ik het niet kon aanboren. Ik ben daarom blij dat ik mij ben gaan verdiepen in de law of attraction want nu voel ik dat het zonnetje weer schijnt in mijn hart. Dat alles dankzij het traject dat ik via cosmiclife.nl heb gevolgd. 

Wilt u meer weten? 

Mocht u meer willen weten over deze site, dan kunt u altijd:

  • Even naar cosmiclife.nl surfen 
  • Bekijken wat u hier kunt vinden 
  • Een lessenserie volgen 

Ik hoop dat u hier ook nader tot uzelf kunt komen.             

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn