Het zal u maar gebeuren dat uw zuurverdiende iPhone van tafel valt. En klein moment van onoplettendheid en uw scherm is naar de Filistijnen. Heeft uw iPhone 5 scherm reparatie nodig? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Hoe het dan ook heeft kunnen gebeuren dat uw iPhone 5 scherm reparatie nodig heeft, wij van smart-repair.nl kunnen ongetwijfeld uw scherm repareren of vervangen. Overigens komt het er meestal op neer dat tijdens de iPhone 5 scherm reparatie uw gehele scherm vervangen moet worden. Gaat het echter om een klein sterretje zoals bij de voorruit van een auto? Dan kan er een plaatselijke iPhone 5 scherm reparatie uitgevoerd worden. Maar dit kan wel leiden tot een verminderde helderheid. Hoe dan ook, via onze website kunt u met ons in contact komen als er iets gerepareerd moet worden. Naast de iPhone 5 repareren we ook andere versies van de Apple smartphone. Hebt u een heel ander merk zoals LG of Samsung? Natuurlijk staan we ook dan voor u klaar. Sterker nog, naast smartphones repareren we laptops en tablets van ieder merk. Wilt u graag uw smartphone refurbishen? Dan is uw telefoon teruggezet naar de fabrieksinstellingen.

Heeft uw iPhone 5 scherm reparatie nodig?

U kunt de iPhone 5 scherm reparatie op 3 verschillende manieren laten doen. Het gaat niet zo zeer om de handeling maar de manier waarop u de smartphone aanbiedt. Dit kan namelijk op de volgende manieren:

  • U kunt langskomen om uw iPhone 5 scherm ter reparatie aan te bieden in een van de 5 winkels. We hebben op dit moment vestigingen in Almere, Tilburg, Utrecht, Nijmegen en Den Bosch. Maar in de toekomst komen er veel nieuwe vestigingen bij! We kunnen de iPhone 5 scherm reparatie in 30 minuten uitvoeren terwijl u geniet van een gratis kopje koffie of thee.
  • Woont u niet in de buurt van een van deze 5 steden? Stuur dan uw kapotte iPhone naar een van de vestigingen op. Binnen 24 uur wordt uw smartphone gerepareerd en teruggestuurd.
  • En ten slotte kunnen we uw telefoon afhalen met onze speciale ophaalservice. We reizen door heel Nederland en u bepaalt zelf de datum en het tijdstip waarop we langskomen. Ook hiervoor geldt dat u binnen 24 uur uw gerepareerde smartphone terugkrijgt.

U krijgt op alle drie de mogelijkheden 1 jaar garantie. Langsgaan bij een vestiging is het goedkoopste want als u het opstuurt of laat afhalen dan brengen we u er een klein bedrag voor in rekening. Toch bent u voor de iPhone 5 scherm reparatie weinig geld kwijt, zeker als u dit vergelijkt met andere aanbieders.

We repareren iedere smartphone, tablet en laptop

We bekijken ter plekke of we uw scherm kunnen repareren of moeten vervangen. Als het moet worden vervangen dan gebruiken we enkel de hoogste kwaliteit schermen. Dan weet u dat u een origineel product terugkrijgt waar u nog jaren plezier mee kunt beleven. U hebt nu de mogelijkheid om uw telefoon snel te laten repareren dus waar wacht u nog op? U kunt al binnen 30 minuten het scherm laten vervangen terwijl u absoluut geen dief van uw portemonnee bent. Is het scherm van uw tablet gebroken? Uiteraard vervangen we ook dergelijke schermen in no time. Voordat we ook maar een vinger uitsteken willen we u van eerlijk en duidelijk advies voorzien. Dan volgt een snelle reparatie door ons vakkundige personeel. U kunt bij ons pinnen en contant betalen en als u het opstuurt kunt u via iDEAL en PayPal betalen. Wilt u een cijfer aan ons geven? Dat kunnen we zeer waarderen!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn